Ma deri Ljubice@, forum je uz tebe.

Ma deri Ljubice@, forum je uz tebe.
Pa nabila si vec godina(pretpostavljam da si preko 33), a jos nisi nasla bogatasa. Sto ce bogatasu starija zena koja nema neke aman zaman fizicke kvalitete, a nece ni pod noz. Moze imati neku mladu, lijepu djevojku, prirodnu ili "vjestacku" i putovati sa njom gdje god zeli
Pa jebemga, de se malo sahalajsi.
a zasto mmislis da svi bogatasi traze barbikeVrag wrote: 07 Apr 2019, 14:03Pa nabila si vec godina(pretpostavljam da si preko 33), a jos nisi nasla bogatasa. Sto ce bogatasu starija zena koja nema neke aman zaman fizicke kvalitete, a nece ni pod noz. Moze imati neku mladu, lijepu djevojku, prirodnu ili "vjestacku" i putovati sa njom gdje god zeli
Fuddo wrote: 07 Apr 2019, 14:07Pa jebemga, de se malo sahalajsi.
Ok su ambicije, doduse, karakter ti je nula, al ko ga jebe, ni prvi ni zadnji...
Samo sestro, skini se, stani pred ogledalo i onako realno zapitaj, jesam li ja dovoljno sisata i guzlata da nekom budem sponzorusa?
Jes ti bona viDla onu Melaniju?
Gori, a more ti nene bit.
E sad, ako se uzdas u intelektualne kapacitete...e tek tad nes nista jebat![]()
Nadji kakvog average hajvana da ga handris u mozak, krv mu pijes, i polako...zBismiletom.
Ne traze barbike, traze sto i siromasni. Da je fizicki atraktivna. Na kraju krajeva ako nemaju srece mogu naci sponzorusu, moze im sestatebriga wrote: 07 Apr 2019, 14:08a zasto mmislis da svi bogatasi traze barbikeVrag wrote: 07 Apr 2019, 14:03
Pa nabila si vec godina(pretpostavljam da si preko 33), a jos nisi nasla bogatasa. Sto ce bogatasu starija zena koja nema neke aman zaman fizicke kvalitete, a nece ni pod noz. Moze imati neku mladu, lijepu djevojku, prirodnu ili "vjestacku" i putovati sa njom gdje god zelito , iznad, svega, ovisi od profila bogatasa, jer nisu mi svi pozeljni u istoj kategoriji
![]()
zasto vi ne volite da budete sa bogatim zenama![]()
Aj bizi matere ti, ne budalesi.statebriga wrote: 07 Apr 2019, 14:10Fuddo wrote: 07 Apr 2019, 14:07
Pa jebemga, de se malo sahalajsi.
Ok su ambicije, doduse, karakter ti je nula, al ko ga jebe, ni prvi ni zadnji...
Samo sestro, skini se, stani pred ogledalo i onako realno zapitaj, jesam li ja dovoljno sisata i guzlata da nekom budem sponzorusa?
Jes ti bona viDla onu Melaniju?
Gori, a more ti nene bit.
E sad, ako se uzdas u intelektualne kapacitete...e tek tad nes nista jebat![]()
Nadji kakvog average hajvana da ga handris u mozak, krv mu pijes, i polako...zBismiletom.
ma mora biti jedan, rodjen samo za mene![]()
a mozda sam ja odbila, nije mi se dopaoFuddo wrote: 07 Apr 2019, 14:15Aj bizi matere ti, ne budalesi.
Da ima do sad bi te pokupio.
Uostalom, bude tih red carpeta, skupova, high stake kocki...napirlitaj se i ozezi, mozda ti neki dadne autogram.
lazesVrag wrote: 07 Apr 2019, 14:13Ne traze barbike, traze sto i siromasni. Da je fizicki atraktivna. Na kraju krajeva ako nemaju srece mogu naci sponzorusu, moze im sestatebriga wrote: 07 Apr 2019, 14:08
a zasto mmislis da svi bogatasi traze barbiketo , iznad, svega, ovisi od profila bogatasa, jer nisu mi svi pozeljni u istoj kategoriji
![]()
zasto vi ne volite da budete sa bogatim zenama![]()
![]()
Pa volimo, samo nama je bitniji njen fizicki izgleda nego stanje racuna.
Ovo vec postaje ko Mujo...statebriga wrote: 07 Apr 2019, 14:18a mozda sam ja odbila, nije mi se dopaoFuddo wrote: 07 Apr 2019, 14:15
Aj bizi matere ti, ne budalesi.
Da ima do sad bi te pokupio.
Uostalom, bude tih red carpeta, skupova, high stake kocki...napirlitaj se i ozezi, mozda ti neki dadne autogram.![]()
Vjeruj, ne vjeruj, nije me briga. Tako ti je kako ti jestatebriga wrote: 07 Apr 2019, 14:19lazesVrag wrote: 07 Apr 2019, 14:13
Ne traze barbike, traze sto i siromasni. Da je fizicki atraktivna. Na kraju krajeva ako nemaju srece mogu naci sponzorusu, moze im se![]()
Pa volimo, samo nama je bitniji njen fizicki izgleda nego stanje racuna.
![]()
pa upravo takvim stilom ti pises na forumuFuddo wrote: 07 Apr 2019, 14:20Ovo vec postaje ko Mujo...
Jajjjaaneee, sinoc dvije pokupim, jeNu guzim, druga mi ga pusi...
primjeri zi zivota su dokaz da lazes
Ti bona nemres dvije proste recenice ni skontat ni sastavit, a hos zitgu one sto walmart drze...pa kako?statebriga wrote: 07 Apr 2019, 14:22pa upravo takvim stilom ti pises na forumuFuddo wrote: 07 Apr 2019, 14:20
Ovo vec postaje ko Mujo...
Jajjjaaneee, sinoc dvije pokupim, jeNu guzim, druga mi ga pusi...![]()
ti si nas Mujo![]()
Kakvi su to primjeri
a ko moze imati lijepu i bogatu
Lijep, zgodan maher valjda
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests