mentalist wrote: 16 Jan 2019, 11:32
Odlična tema, srculence-oduševljen sam
U mom potpisu je moj odgovor na ovu temu
- mada nisam sklon generaliziranju, jer ima i puno drugih elemenata koje govore o osobnosti...
Nisi mi puno olakšao svojim pisanjem ovde kako ne bih generalizirala ali eto koji redak i neki moj utisak.
Mogu ti reći da je generalno povoljan, bez obzira na to što se nisi puno udaljavao od muzičkih tema
Profil za mentalistu
Period odrastanja je obeležio revolt i otpor koji si imao prema autoritetu, suprotsavljanje naredbama koje su dolazile od starijih i
nekih društevnih zahteva. Zatim je nastupila adaptacija na preovlađavajući sistem.
Ali ti si vuk u jagnjećoj koži.
Povremeno, pod pritiskom naiđe želja za slušanjem čvršćeg zvuka, buntovnim, provokativnim tekstovima, koji ti pomažu da izbaciš iz sebe nagomilani stres koji proizilazi iz tvog sukoba sa okolinom. Sa onim što čini nepomirljive razlike između tvojih shvatanja i realnog dešavanja iz bliskog okruženja.
Ili ti jednostavno slušanje brze i bučne muzike znači u smislu izbegavanja efekata dosade i pospanosti.
Pomaže ti ukoliko želiš da se fokusiraš na rešavanje nekog problema, da poboljšaš svoj učinak, da osetiš kontrolu i ujedno te čini i optimističnijim.
Otvoren si za nova iskustva, pokazuješ otpor ka konformizmu, izražena je nezavisnost u mišljenju, imaš jasno formirane i originalne stavove. Nešto je slabija samokontrola, ali disciplinovan si u onome što radiš, hedonista.
Glavne, tj. omiljene teme su muzika i priča o poznanicima.
Ne važiš za nekog ko je preterano ambiciozan.
Sebe smatraš čvrstim, odlučnim, poštenim.
Nekako misteriozan, ostavljaš prostor da te drugi polako razotkrivaju.
Za tebe je muzika nešto što svetu daje lepši ton - ono što spaja i pokreće ljude, nešto bez čega bi dan bio prazan.
Pomaže ti da zaboraviš na sve oko sebe, opusti te i izmami osmeh, vodi ka boljem raspoloženju.

Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.