Julia-Klara wrote:Ja ne vozim nista, ali hocu opet jednog dana.
Vozila Forda i Opela
Ako budem kupovala (kad budem kupovala) bice Ford, Hyundai ili Skoda

Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Julia-Klara wrote:Ja ne vozim nista, ali hocu opet jednog dana.
Vozila Forda i Opela
Ako budem kupovala (kad budem kupovala) bice Ford, Hyundai ili Skoda

trenutno americko sportso coupe 12 godina staro auto,isplaceno za 3 godine, i odlicno sluzi za voznju na posao,a to mu je i jedina svrha, 124,000 milja, jako malo kvarova, jer znam odrzavati auto i ne izivljavam se na autuSocrates wrote:Ko sta vozi ovdje?

je sam te zamislila u japanskom modelu, mislim da ne volis SAD automobile
  je sam te zamislila u japanskom modelu, mislim da ne volis SAD automobile  

Nas dvoje smo apsolutno u vinklustatebriga wrote:troje,a ne dvojegreeneyes wrote:Kakvu glupost? Od plastikanera dosli do amortizera i upitnosti francuske inovativnosti? Jeste vas dvoje u vinklu?statebriga wrote:DocSportello storm

zelenooki, vidis li sad , kakvu si glupost ranije napisao
Sent from my D5103 using Tapatalk

Ko je treci cija logika ne fercera?statebriga wrote:troje,a ne dvojegreeneyes wrote:Kakvu glupost? Od plastikanera dosli do amortizera i upitnosti francuske inovativnosti? Jeste vas dvoje u vinklu?statebriga wrote:DocSportello storm

Ja....glede vinkla ok.....a oko auta se ne svađam iz principagreeneyes wrote:Ko je treci cija logika ne fercera?statebriga wrote:troje,a ne dvojegreeneyes wrote:Kakvu glupost? Od plastikanera dosli do amortizera i upitnosti francuske inovativnosti? Jeste vas dvoje u vinklu?statebriga wrote:DocSportello storm

Jel se meni računa ako povremeno sjednem u VW LT35 kombigreeneyes wrote:Nego, je l' nam ovo mimo Jonasa niko ne vozi auto made in Germany?

:
:

Vozim ja.greeneyes wrote:Nego, je l' nam ovo mimo Jonasa niko ne vozi auto made in Germany?

storm wrote:Nas dvoje smo apsolutno u vinklustatebriga wrote:troje,a ne dvojegreeneyes wrote: Kakvu glupost? Od plastikanera dosli do amortizera i upitnosti francuske inovativnosti? Jeste vas dvoje u vinklu?
s tendencijom od 90-0 stupnjeva...

u redu, poruka primljlena, ne volis francuske plastikanere got it
  u redu, poruka primljlena, ne volis francuske plastikanere got it   

:
:
Konacno neko ko zna sta je autoSocrates wrote:Vozim ja.greeneyes wrote:Nego, je l' nam ovo mimo Jonasa niko ne vozi auto made in Germany?

moze sve njemackoSocrates wrote:Vozim ja.greeneyes wrote:Nego, je l' nam ovo mimo Jonasa niko ne vozi auto made in Germany?
 naravno, VW izbacujem iz istog izbora
  naravno, VW izbacujem iz istog izbora