Jesam.
Rukju sam navio...hajmo.
Moderator: VIP
Jesam.
Jarane maxo, duminjo i fudo su pravo hrabri. Njima dezodorans ne sluzi sto i nama, tako da nemoj puno gledati njihove slike
Eto ispadoh onooo, a parade omiriso nisam... JosBelay Queen wrote: 10 Apr 2019, 20:09 eto ja sam izucila,idi sad izumivaj stormagu i sve vici nalet te bilo cep...
imam ja jednu ovaku sliku, samo 97 godina mladji
Auuuuuu!Čupava wrote: 10 Apr 2019, 19:35Jesi ...
Mala u liftu sa komsijom ..Ostale detalje neka ti ona prepriča![]()
hoce da ti uceraju dobro a isceraju zlostorm wrote: 10 Apr 2019, 20:13Eto ispadoh onooo, a parade omiriso nisam... JosBelay Queen wrote: 10 Apr 2019, 20:09 eto ja sam izucila,idi sad izumivaj stormagu i sve vici nalet te bilo cep...![]()
jesil je stavljao na selfi,meni je ta slika plac
Dobro je dok kosu ne krenu lakiratiBelay Queen wrote: 10 Apr 2019, 20:15hoce da ti uceraju dobro a isceraju zloa sve naopako
![]()
vidis li za sta im i dezodoranski sluze![]()
ne znam, ne mogu se sjetiti
haj sad stavi
Tako ti je to bilo
E bona.. onako sva nikakva, zadihana, cijedi se iz mene.. Dosla ispred lifta kad tamo po belaju ovaj jedan sto svaki put kad me sretne pita za kafu
Naso peglat kad ne treba, a i nije mi milo da me iko vidi u onom stanjuali eto moras nekog sresti kad ne treba
Mala_Mu wrote: 10 Apr 2019, 17:34Pitao odmaČupava wrote: 10 Apr 2019, 17:29
Pa neka te je vidio i takvu, ako te i dalje bude pitao za kafu znaci da mu se dopadaš i takva![]()
Kiša , mokra odjeća i mokra kosa![]()
Jeste ušli zajedno u lift zajedno ?![]()
izvuklq se
Kazel mogul broj dobiti.. Reko ne znam napamet.. Imas fb? nemamfakat nemam, al kontam da misli da ga zaebavam
Jesmo![]()
Nemoj da ista stavlja dok rukja ne izuci.
neka na znoj ce sve izaci,ima nade...Fuddo wrote: 10 Apr 2019, 20:24Nemoj da ista stavlja dok rukja ne izuci.
A sto se stormaga preznojava, gluho bilo, nece ovo na dobro...a-a.
Ovdje sa zippom treba nestA jace,
Belaj, zov onog torabija!
Pripremi nam lavor kiseljaka da ga umacemo.
de ba ti 50 kila, a onaj vatru izmislio
Users browsing this forum: Matan and 10 guests