dosao zbog mene
Liga prvaka 2024/25
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Re: Liga prvaka 2018/ 2019
I ovo je garant sudija kriv.ZANIMLJIVOST: Iako se činilo da Manchester United "dominira" u određenim trenucima igre, Crveni đavoli nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola Barcelone!
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2784 times
- Been thanked: 8736 times
- Status: Online
Neces o sudiji, ja presutim pa prozivas.Mala_Mu wrote: 10 Apr 2019, 23:26I ovo je garant sudija kriv.ZANIMLJIVOST: Iako se činilo da Manchester United "dominira" u određenim trenucima igre, Crveni đavoli nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola Barcelone!
Sudija je glavni akter na terenu, htjeli mi to ili ne. Ja razumijem zasto Se tebi, kao navijacu Barcelone, ne prica o sudjenju. Ne bi ni meni da to slušam svaku drugu utakmicu. Ne moze biti slucajno da ga jebes.
Rekoh misljenje o sudiji zä veceras. Pogubio se, grijesio i dzaba sva prica i Statistika kad jest. Necu reci da je direktno utico na rezultat (jer nikad ne znas hocel neko zabit iz penala ili nece i hoce li neko iskoristiti igraca vise ili nece) , al je utico sigurno na utakmicu i to u korist, Mozes Mislit, opet Barcelone. Sa ovim sam završio o sudjenju.
Što Se igre tice, prikazali su otprilike isto. I sama si rekla da je vezni Red barselone bio neprepoznatljiv i složio bih se sa ovim, pogotovo zä drugo poluvrijeme. Ja bih na to dodo da jedna ekipa igra onoliko koliko im druga dopusti. Barsa se bolje snasla i zabila taj jedan. United nije. Kao simpatizer uniteda, zadovoljan sam prikazanim i optimistican pred revanš, kolko god zvucalo glupo ili čudno
Pa i ja sam se htio kladiti da ce Manco proci, ali su svi uzmakli nakon tog prijedloga. Ima tu nesto

Question everything.
- Duminjo
- Urednik foruma

Bice Gusto i barsi a i Juventusu.rethna wrote: 11 Apr 2019, 00:08 Pa i ja sam se htio kladiti da ce Manco proci, ali su svi uzmakli nakon tog prijedloga. Ima tu nesto![]()
![]()
Sto se Juventus tice i kladjena, Ozbiljno ga zaobic u ligi
- Duminjo
- Urednik foruma

- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Utakmica na Old Traffordu je bila mučenje. Najlošija utakmica četvrtfinala. Barcelona umorna i bez inspiracije, a United se ukakio u gaće. Nije Barcelona ni došla po više od jednog gola. Tipična utakmica pred kraj sezone kada akumulirani umor počne da igra ulogu.
Barcelona je odigrala najlošiju utakmicu još od Rima prošle sezone. I opet dobili. Ako odmoreni United (nisu igrali prosli vikend) nije uspio izboriti povoljan rezultat protiv umorne Barcelone (proslog vikenda su igrali protiv Atletico Madrida), kako misle izborit' protiv odmorene Barcelone?
Barca igra protiv Huesce za vikend i očekujem da Valverde odmori kljucne igrace, a mozda i čitavu prvu postavu, jer su već riješili pitanje titule. Ako to ne uradi, budaletina je. United ne smije kalkulirati u prvenstvu. Na Camp Nou, dakle, odmorena Barcelona i umorni United.
Tri, četiri razlike za Barcu. Lagano.
Ajax je od svih timova u četvrtfinalu odigrao najbolju utakmicu. Šteta za njih što to nisu iskoristili. Juve se provukao. I mislim da će im to biti dosta da prođu dalje. Al'opet.
Barcelona je odigrala najlošiju utakmicu još od Rima prošle sezone. I opet dobili. Ako odmoreni United (nisu igrali prosli vikend) nije uspio izboriti povoljan rezultat protiv umorne Barcelone (proslog vikenda su igrali protiv Atletico Madrida), kako misle izborit' protiv odmorene Barcelone?
Barca igra protiv Huesce za vikend i očekujem da Valverde odmori kljucne igrace, a mozda i čitavu prvu postavu, jer su već riješili pitanje titule. Ako to ne uradi, budaletina je. United ne smije kalkulirati u prvenstvu. Na Camp Nou, dakle, odmorena Barcelona i umorni United.
Tri, četiri razlike za Barcu. Lagano.
Ajax je od svih timova u četvrtfinalu odigrao najbolju utakmicu. Šteta za njih što to nisu iskoristili. Juve se provukao. I mislim da će im to biti dosta da prođu dalje. Al'opet.
. . . . . . . . .
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
Pa jes, ali Barca nije imala Younga, da joj uništava napade.
Onaj Lukaku je očiti promašaj jer je preglomazan, Rashforda nije htjelo.
Onaj Lukaku je očiti promašaj jer je preglomazan, Rashforda nije htjelo.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Ajaxova igra po Cruyffovoj filozofiji: Nogomet se mora igrati bez straha

Ekipa Ajaxa remizirala je protiv Juventusa u prvom meču četvrtfinala Lige prvaka rezultatom 1:1, ali igrači holandskog kluba još jednom su oduševili evropsku nogometnu javnost s obzirom na to kako su hrabro odigrali meč protiv Stare dame.
Ajax je još jednom pokazao da u osmini finala nisu slučajno izbacili trostrukog uzastopnog evropskog prvaka, ekipu Real Madrida, kojeg su naprosto demolirali na Santiago Bernabeu, nadoknadivši zaostatak od 2:1 iz prvog meča.
U četvrtfinalu, Ajax je za protivnika dobio po mnogima najvećeg favorita za osvajanje ovogodišnje Lige prvaka, ali bez obzira na to tim iz Amsterdama još jednom je pokazao raskošni talenat koji posjeduje u ekipi, odigrali su izuzetno hrabar i vrlo dobar meč protiv Juventusa što im daje veliku nadu pred uzvrat u Torinu.
Iako su pred sam kraj prvog poluvremena i u najgorem mogućem trenutku primili pogodak tako što je Ronaldo iskoristio asistenciju Cancela i doveo Staru damu u vodstvo, igrači Ajaxa u drugom poluvremenu bili su znatno bolji protivnik od gostiju iz Italije i na kraju imaju prostora da žale zbog ispuštene pobjede.
Neres je u prvom napadu drugog poluvremena odmah postigao pogodak za poravnanje na 1:1, a nakon toga na terenu kao da je bila samo jedna ekipa i stiče se utisak da je samo Ajax bio taj koji je želio postići pogodak. Tako su domaći igrači u drugih 45 minuta imali 12 pokušaja prema golu Juventusa, naspram jednog Stare dame, a u okvir gola imali su četiri pokušaja. Prvak Italije nije imao nijedan.
Sve ukupno, Ajax je za 90 minuta imao 18 šuteva prema golu Juventusa, dok su gostujući igrači imali sedam pokušaja. Šest udaraca domaćih igrača išlo je u okvir gola, a jedini put kada je Juventus šutirao prema golu Onane, postigli su pogodak.
Ajax je tokom svih 90 minuta napadao i pokušavao doći do pobjede, vođen filozofijom jednog od najvećih nogometnih znalaca ikada Johana Crujffa, čovjeka po čijem imenu se i zove arena u Amsterdamu.
Crujff je, jedne prilike, rekao da se nogomet mora igrati bez straha, a igrači Ajaxa objeručke su upili i prihvatili taj savjet. Zato se nemaju čega plašiti, ni ustručavati u Torinu. Tamo će se odlučiti putnik u polufinale.
klix.ba

Ekipa Ajaxa remizirala je protiv Juventusa u prvom meču četvrtfinala Lige prvaka rezultatom 1:1, ali igrači holandskog kluba još jednom su oduševili evropsku nogometnu javnost s obzirom na to kako su hrabro odigrali meč protiv Stare dame.
Ajax je još jednom pokazao da u osmini finala nisu slučajno izbacili trostrukog uzastopnog evropskog prvaka, ekipu Real Madrida, kojeg su naprosto demolirali na Santiago Bernabeu, nadoknadivši zaostatak od 2:1 iz prvog meča.
U četvrtfinalu, Ajax je za protivnika dobio po mnogima najvećeg favorita za osvajanje ovogodišnje Lige prvaka, ali bez obzira na to tim iz Amsterdama još jednom je pokazao raskošni talenat koji posjeduje u ekipi, odigrali su izuzetno hrabar i vrlo dobar meč protiv Juventusa što im daje veliku nadu pred uzvrat u Torinu.
Iako su pred sam kraj prvog poluvremena i u najgorem mogućem trenutku primili pogodak tako što je Ronaldo iskoristio asistenciju Cancela i doveo Staru damu u vodstvo, igrači Ajaxa u drugom poluvremenu bili su znatno bolji protivnik od gostiju iz Italije i na kraju imaju prostora da žale zbog ispuštene pobjede.
Neres je u prvom napadu drugog poluvremena odmah postigao pogodak za poravnanje na 1:1, a nakon toga na terenu kao da je bila samo jedna ekipa i stiče se utisak da je samo Ajax bio taj koji je želio postići pogodak. Tako su domaći igrači u drugih 45 minuta imali 12 pokušaja prema golu Juventusa, naspram jednog Stare dame, a u okvir gola imali su četiri pokušaja. Prvak Italije nije imao nijedan.
Sve ukupno, Ajax je za 90 minuta imao 18 šuteva prema golu Juventusa, dok su gostujući igrači imali sedam pokušaja. Šest udaraca domaćih igrača išlo je u okvir gola, a jedini put kada je Juventus šutirao prema golu Onane, postigli su pogodak.
Ajax je tokom svih 90 minuta napadao i pokušavao doći do pobjede, vođen filozofijom jednog od najvećih nogometnih znalaca ikada Johana Crujffa, čovjeka po čijem imenu se i zove arena u Amsterdamu.
Crujff je, jedne prilike, rekao da se nogomet mora igrati bez straha, a igrači Ajaxa objeručke su upili i prihvatili taj savjet. Zato se nemaju čega plašiti, ni ustručavati u Torinu. Tamo će se odlučiti putnik u polufinale.
klix.ba
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Volio bih da Ajax prodje JuveTa, jer su dosad pokazali najljepsi fudbal 
Samo sabura
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9147 times
- Been thanked: 5837 times
Ajax igra bas lijepo, ali loptanje nije umjetnicko klizanje pa da se boduje umjetnicki dojam.
Juventus je poveo iz izgradjene akcije, Ajax je izjednacio zato sto onaj debil Cancelo fulao loptu.
Juventusu nije sviran cist penal.
Costa pored savladanog golmana pogadja stativu.
Ajax i dalje lijepo igra i lijepo se dodaju.
Mislim ta euforija oko dominacije Ajaxa vec iritira.
Ako prodju Juventus, a vjerujem da nece, i ja cu da navijam za njih zato sto igraju "lijepo".
Juventus je poveo iz izgradjene akcije, Ajax je izjednacio zato sto onaj debil Cancelo fulao loptu.
Juventusu nije sviran cist penal.
Costa pored savladanog golmana pogadja stativu.
Ajax i dalje lijepo igra i lijepo se dodaju.
Mislim ta euforija oko dominacije Ajaxa vec iritira.
Ako prodju Juventus, a vjerujem da nece, i ja cu da navijam za njih zato sto igraju "lijepo".
Last edited by Mister No on 11 Apr 2019, 20:36, edited 1 time in total.
The Dark Side Of The Forum...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ko god da prođe, teško će dalje od polufinala. Barca i Redsi se ne šale.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9147 times
- Been thanked: 5837 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
meni je drago sto ce barcelona osvojit, nek iskoriste ovu sezonu dok real odmara
🐽
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
I ti odmaras sa Realom.
Nemaš sta da kažeš na ovu temu, pa pišeš bilo sta.
Nemaš sta da kažeš na ovu temu, pa pišeš bilo sta.
. . . . . . . . .