Poruka za forumaša
Moderator: VIP
Re: Poruka za forumaša
Nadam se da si OK 
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3927 times
- Been thanked: 2953 times
- Status: Offline
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Samo se vi zezajte. Ozbiljno pitam čovjeka 
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24731 times
- Been thanked: 6459 times
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3927 times
- Been thanked: 2953 times
...jbg... mozda sam i zaboravio ...
,ako sam...soryyy
...jesil okiiii ....
...jesil okiiii ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Pasaga wrote: 13 Apr 2019, 21:39 ...jbg... mozda sam i zaboravio ...
,ako sam...soryyy
...jesil okiiii ....
...na toj temi, gore negdje je!
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
SIBILA!!!!!
Dje si?
Nemam te na viberu otkako sam promijenila mobitel.Htjedoh ti danas pisat, al sipak.Javi mi se
Dje si?
Nemam te na viberu otkako sam promijenila mobitel.Htjedoh ti danas pisat, al sipak.Javi mi se
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Veca
- Uvijek slobodna!

...nekoliko dana mislim o Tigrici
...dje li je, boze?! ....................cura, faliiiiiis 
- Podrinjac
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Dzoja u jednoj, pivo u drugoj ruci i uživa.Veca wrote: 13 Apr 2019, 21:44 ...nekoliko dana mislim o Tigrici...dje li je, boze?! ....................cura, faliiiiiis
![]()
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5118 times
- Been thanked: 6651 times
Lanci,
(moram ovdje jer...)
(moram ovdje jer...)
Last edited by Vanilla on 15 Apr 2019, 19:57, edited 2 times in total.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 5819 times
- Been thanked: 5315 times
Posto si se nasao prozvan, nicim izazvan da komentarises nesto sto s tobom veze nema, mislim da je jasno da imam i ja pravo da ti odgovorim jer sam ja licno u pitanju i iznosenje mog misljenja. I s obzirom kakav post si mi namjenio, osjecam potrebu da se objasnim. Cisto reda radi jer ovdje nisam od juce. I vidjeh da si se obratio meni pa svoj post zakljucio sa ''zavrsimo''. No, valjda se razgovor ne vodi tako jer ako si mi vec postavio neka pitanja red je i da odgovorim. E onda mozemo i zavrsit jer pretpostavljam da si ti rekao svoje, a s ovim i ja.
I naravno da je moje misljenje, nece biti valjda tvoje pa da iz moje glave izlazi?
I ko su ti ‚vi‘ koje spominjes? Ja vidim samo sebe da sam komentirala tj. nadovezala se na komentar od space koji je sasvim na mjestu samo sto njoj ne mozes da se obratis ovako. Jasno ko dan.
I cuj, ne usudis se ni pomisliti. A mozes li se usuditi da ne budes neciji advokat I pustiti da se ljudi same brane, ako vec imaju potrebu i postoji razlog za odbranu? Ne vidim da je pisano vezano za tebe u bilo kojem smislu, a vidim da se javljas iz pogresnih razloga jer, molicu lijepo, ne tucemo se pa da je potreban vitez na bijelom konju. I da, u pravu si. Tema je jako slobodna, kao I sve sa slikovnim sadrzajem (o kojima I pisem) pa mogu slobodno I ja da iznesem svoje skromno, slobodno razmisljanje. Osim ako mozda i za to postoji neko pravilo novo, za koje ja ne znam?

Gdje sam napisala da znam razloge?storm wrote: 15 Apr 2019, 10:08Samo tvoje proizvoljno mišljenje, da znaš razloge (ne)postavljanja...vi bi određivali, kako će netko ostavljati postove?uvijek_kontra wrote: 15 Apr 2019, 08:47 Nice, da imaju razloge za brisanje, iz istih tih razloga ne bi ni postavljali.Ja se slazem sa space, odavno. Zato i ne pratim vise, pogledam zadnje dvije stranice i to je to.
To se ja ne usudim ni pomisliti...tema je jako slobodna i nitko tu nije pod prisilom ili pravilom.
I naravno da je moje misljenje, nece biti valjda tvoje pa da iz moje glave izlazi?
I ko su ti ‚vi‘ koje spominjes? Ja vidim samo sebe da sam komentirala tj. nadovezala se na komentar od space koji je sasvim na mjestu samo sto njoj ne mozes da se obratis ovako. Jasno ko dan.
I cuj, ne usudis se ni pomisliti. A mozes li se usuditi da ne budes neciji advokat I pustiti da se ljudi same brane, ako vec imaju potrebu i postoji razlog za odbranu? Ne vidim da je pisano vezano za tebe u bilo kojem smislu, a vidim da se javljas iz pogresnih razloga jer, molicu lijepo, ne tucemo se pa da je potreban vitez na bijelom konju. I da, u pravu si. Tema je jako slobodna, kao I sve sa slikovnim sadrzajem (o kojima I pisem) pa mogu slobodno I ja da iznesem svoje skromno, slobodno razmisljanje. Osim ako mozda i za to postoji neko pravilo novo, za koje ja ne znam?
uvijek_kontra wrote: 15 Apr 2019, 08:47 Stara mudra poslovica bi rekla: *ebali bi se, a da im ne udje.
Mislim da je svima jasno znacenje te jako mudre stare poslovice tako da nema potrebe za vestackom dramom koju stvaras.Mudra? prije bih rekao prosta i uvredljiva u kontekstu teme!
uvijek_kontra wrote: 15 Apr 2019, 08:47 Od toga su gori samo oni sto kazu da nikad nece postavit sliku pa poslije dva dana postave jer su attention whore lvl 999, kolko god htjeli to da sakriju.Tacno traze da ih se moli za slike. Sve ko fol necu, jok ja, nikad.. a na lageru 2873792 slika sto samo cekaju na upload.
![]()
Uvrijeda? Pa mozda za tebe jer ocigledno prevodis sebi rijeci bukvalno. No, ja to ne radim i savrseno dobro znam sta znaci ‚attention whore‘ i kad se upotrebljava, a upisacu i ovdje, da se zna za ubuduce prije no sto se moje ponasanje i vaspitanje dovodi v pitanje jer iskrena da budem, moji su roditelji odradili to par excellence. I zato ce moje misljenje uvijek bit jasno i transparentno, a ti svoje slobodno zadrzi za sebe. Posebno kad se javljas kao Moderator, a pristrasan si.Pa još malo uvreda???
Ako se već etiketiramo...kako izmjeriti količinu, kvalificirati tko je željan pažnje...onaj tko ostavi za kratko vrijeme, ili onaj koji visi svuda po forumu? Imam svoje mišljenje i zadržati ću ga za sebe...
attention whore
Label given to any person who craves attention to such an extent that they will do anything to receive it. The type of attention (negative or positive) does not matter.
uvijek_kontra wrote: 15 Apr 2019, 08:47
Jednom sam vec predlozila da se otvori tema "Slike za jedan dan" pa tu mecite i brisite sto vas volja
Tesko storme da cu ja pokrenuti tu temu. Ja sto objavim, ne brisem. Remember?To ti netko zabranio da pokreneš temu?! ... dobrodošla
uvijek_kontra wrote: 15 Apr 2019, 08:47
p. s. nije mi krivo sto brisete, vasa volja al mi je krivo sto lazete svi redom da imate "ozbiljan" razlog za to.![]()
Opet te pitam, kakvih uvrijeda? To sto je boldovano? To je uvrijeda? Od kad? I jos bitnije pitanje, sta ti imas s tim da ja nekom kazem da laze? Jel? To je moje pravo. I ni ti kao Moderator, ni ko drugi ne moze da mi zabrani da kazem to. A s ovim pisanjem radis upravo to, zabranjujes da iznesem svoje misljenje sa nekim kvazim etikiranjem mene kao nekog ko je svojim postom uvrijedio nekog. Daj molim te, pa ovo je presmijesno. I da ponovim, ne zanimaju me razlogi al imam pravo da mislim da nisu ozbiljni i da su postavljaci zeljni paznje i komentara, kao i svi drugi, inace ne bi ni postavljali. Ende. I naravno da cemo aktivni skrenuti paznju jer ovdje provodimo jako puno vremena (sto ocigledno isto nije ok, na sta si aludirao u pocetku svog pisanja) i opet ne upratimo te cuvene slike jer se brisu poslije 10, 15 minuta. I uopste nije do slika vec glumatanja o tim ‚ozbiljnim‘ razlozima. A kad je neko spomenuoslanje na PP, e to vec ne moze jer… onda opet dolazimo do onog sto sam napisala.Pa ćemo još malo uvredica za kraj ....
Otkud brijete da znate nečije razloge?
Pa još usput izvrijeđate...
Ne čudi me uskakanje nekih padobranaca, ali me iskreno čudi ovakvo reagiranje aktivnih forumaša.
Jednostavno svatko drukčije ima želju i potrebu participirati na forumu, internetu...i svačije je pravo da se ponaša kako želi u, naravno u skladu sa pravilima, koja tu važe.
Kontra, ništa osobno,i nisam odgovorio samo tebi...no manite se više takvih etiketiranja, jer neću dopustiti.
I ovo je cca 184ta rasprava na tu temu...završimo!!
hvala!
Samo tvoje proizvoljno mišljenje, da znaš razloge (ne)postavljanja
Vazi.Kontra, ništa osobno,i nisam odgovorio samo tebi...
Svako sebe laze kako mu odgovara.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14634 times
- Been thanked: 10132 times
Mala_Mu, zasto si se zacudila sto sam stavila pjesmu od Adele? 
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2753 times
- Been thanked: 8615 times
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
I will always love youJulia-Klara wrote: 15 Apr 2019, 14:29 Mala_Mu, zasto si se zacudila sto sam stavila pjesmu od Adele?![]()
Provjerih par puta jesil ti to postavila
Nemam blage, ne ide mi uz tebe, takve pjesme