A poveliki, majke mi, tri zalogaja u jednom.
Gladno dijete

Znaci imam nade, smazati 25 bez lepinje?greeneyes wrote: 14 Apr 2019, 21:41 Meni je rekord dvadesetka, ali s duplom lepinom. S pola lepine ili s jednom lepinom moze i 25+
Odem I ja tu kod srbijanaca... Baš su im duplo duži cevapi... Desetka je baš za nasjesti se dobroJulia-Klara wrote: 14 Apr 2019, 21:42 A ne znam sta da ti kazem. U petak otisle na rucak u srbijanski restoran, ona uzela cevape, i samo sto ne zaplace sto ih ima SAMo 8.
Gladno dijete![]()
Jaro najbitnije ti je da nisi gladan plaho jer onda pogotovo neš moc pojest, znaci treba da budes nako
Julia-Klara wrote: 14 Apr 2019, 21:42 A ne znam sta da ti kazem. U petak otisle na rucak u srbijanski restoran, ona uzela cevape, i samo sto ne zaplace sto ih ima SAMo 8.
Gladno dijete![]()
Meni je inace desetka, dobro 13-ka, potaman, ali eto nekad preceram. A ti bi za opkladu, sa smanjenjem lepine, 25-icu mogao smazati. Vjerujem u tebe!!
Istina... Stisne mi se želudac onda..
To brate zeleni
A malo ti po kile janjetine
Gladne oci.
I ja isto,,ovako nemogu docekati da idem da jedem,Ali zasitim se vrlo brzo
Da su jeli kod Tene izbili bi na prvu poziciju, opet nas ovi iz lonca zajebase.
Ali isto toliko manje ukusnistorm wrote: 14 Apr 2019, 21:49Odem I ja tu kod srbijanaca... Baš su im duplo duži cevapi... Desetka je baš za nasjesti se dobroJulia-Klara wrote: 14 Apr 2019, 21:42 A ne znam sta da ti kazem. U petak otisle na rucak u srbijanski restoran, ona uzela cevape, i samo sto ne zaplace sto ih ima SAMo 8.
Gladno dijete![]()
![]()