Chloe wrote: 15 Apr 2019, 15:06
Žao mi je ako sam vas izritirala , pošto sam u grupi brisača
Ne morate toliko biti grubi.
Za druge ne znam, al' od mene ćete biti pošteđeni ubuduće ...
Ne treba meni ovo.
A Bogati što se fataš? Radi sta Hoces i zdravo. Kome se ne svidja neka zaobidje i u medjuvremenu neka Malo odraste.
Ne svidja se ni meni kad promasim (po tome sam bio Rekorder na klixu) al sve je to samo Sport
Opusteno ljudi dragi.. Jebo ga slike
Chloe wrote: 15 Apr 2019, 15:06
Žao mi je ako sam vas izritirala , pošto sam u grupi brisača
Ne morate toliko biti grubi.
Za druge ne znam, al' od mene ćete biti pošteđeni ubuduće ...
Julia-Klara wrote: 15 Apr 2019, 16:16
Ne dirajte mi kontru
Ne diram ja nikoga...
Samo ne možeš ispisati ljudima lazovi, attention whore, samo zato jer nisi uspio vidjeti neku sliku... Pa onda biti zrtvica, kad ti netko fino ukaže na to...
Promasim I ja, ne vidim, pa sta?
spacebound wrote: 15 Apr 2019, 16:21
A jeste se upalili
Necu vise pratit sli3k i mirna Bosna.Nervira me kad neko stavi sliku najdhze sat vremena.I?
Kontrice naucices da se iskrenost vrlo slabo cijeni.Drugi put se pucni po prstima i produzi
Bezze si zakuhala oko nicega.
Pa kako sam zakuhala Napisala da mi je bezveze kad se slike brisu i ti poslije ko tele buljis u tackice i komentare.Nije moj problem sto se odmah nadjose prozvani i zadramise
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Pa kako sam zakuhala Napisala da mi je bezveze kad se slike brisu i ti poslije ko tele buljis u tackice i komentare.Nije moj problem sto se odmah nadjose prozvani i zadramise
I ja sam znao ostaviti isti komentar, kao i ti...
Isprati slijed događaja, nije tvoj komentar uopće sporan.
spacebound wrote: 15 Apr 2019, 16:27
Ja odgovaram fudi, rece da sam ja zakuhala.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
spacebound wrote: 15 Apr 2019, 16:27