pa tvojoj sigurno nije,ona ilače nebi li ti ikud otisaoburek67 wrote:madam Bovary wrote:ispratila cojka.....narednu sedmicu sama
kao da je to neki problem?!..![]()
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Rodjena sam DA ZIVIIIM, ali ne u mukamaaa; uciiila sam da volim, ne sa suzama. Al' zbog tebe lijem suze, molim Boga da me uzme; neka otrov pooooteceee mojim venama. Rodjena sam da ziiiviiim, ali ne u mukamaaa ... 
E sad necu ni kako ja hocu
kad porastes shvatit ces
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
madam Bovary wrote:pa tvojoj sigurno nije,ona ilače nebi li ti ikud otisaoburek67 wrote:madam Bovary wrote:ispratila cojka.....narednu sedmicu sama
kao da je to neki problem?!..![]()
ama muzeva puna planeta...samo nemoj da tugujes a sve ostalo ce biti ok...
Sinoć sam malo gledala slike forumaša...i tamo ima Jacina slika... Njen osmijeh me fescinirao. Odavno nisam vidjela ljepši...visper wrote:vidio sam lijep osmjeh
Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)
(Arapska poslovica)
- Zagorka

Jao sad siđoh sa skajpa,pa jebo me svak ako sam normalna,ko pop sam postala matere mi,samo zalopojke slusam pa se sva ubediram bez razloga ikakvog..... 
MB...predložiću za tebe novi nick... "rame za plakanje"... Šta će ti to? Pa pred spavanje kupiš tuđu negativnu energiju 
(Arapska poslovica)
(Arapska poslovica)
- Zagorka

A hebes ga kad zovu,nekad izbjegnem,nekad ne......jos najjace kad me neko upita:sta mislis da ja to ovako uradim.....
don't please.....ne volim ja savjetovati pa će biti ja te nagovorila....
Eto uzroka tvoji ružnih snova i košmara
. Sad mi je sve jasno
(Arapska poslovica)
(Arapska poslovica)
- Zagorka

Pa ne slusam bas svaku noc zalopojke,ako mi kosmari nisu od foruma,nisu ni od cega 
Pa nije valjda da svaku noć imaš ružne snove...
(Arapska poslovica)
(Arapska poslovica)
- Zagorka

Oa nije bas svaku,ali uglavnom....i ne sanjam svake noci,ali kad sanjam u 99% slucajeva su strave......doduse variraju,nekad glupi totalno,nekad samo losi,a nekad uzasni,horor.........uglavnom,nista fino i pametno 
da cestitam svima koji slave djurdjevdan

Српска православна црква и њени верници славе дан светог великомученика и победоносца Георгија - празник познат у народу као Ђурђевдан.
Ђурђевдан је по броју славара у Срба на четвртом месту, док је пренос моштију Светог Ђурђа, Ђурђиц, на осмом месту по броју славара.
Празновање Ђурђевдана пада 6. маја, а Ђурђица 16. новембра по грегоријанском календару. Ђурђевдан је уједно крсна слава многих православних Срба и Рома, а, према народној песми, био је крсна слава и Краљевића Марка.
Ђурђевдан је међу највећим пролећним празницима. Према народном, обичајном рачунању времена, Ђурђевдан је полутар године: време се рачунало од и до Ђурђевдана.
Куће се ките врбом и зеленилом. Плету се венци од биља и лесковог прућа који се бацају на кућни кров или задену за капију и стајска врата.
Многи до овог пролећног празника не једу овчје млеко и јагњеће месо, нити до Ђурђевдана спавају у природи. Поред тога, многи не музу козе и овце до тог дана и на Ђурђевдан први пут помузу сву ситну стоку и праве сир, чија се прва грудва носи свештенику да је благослови.
Ако је на Ђурђевдан ведро, верује се, биће родна година. Ако тада и сутрадан пада киша, лето ће бити сушно. Пада ли киша на трећи дан, дакле на дан светога Марка, лето ће бити кишовито.
Свети Великомученик Георгије
Овај славни светитељ родио се у кући богатих и часних родитеља у Кападокији. Кад му је отац пострадао као хришћанин, мајка се преселила у Палестину, где је дечак одрастао.
Већ у двадесетој години доспео је до чина трибуна у служби цара Диоклецијана. У то време цар је започео велики прогон хришћана, а млади Ђорђе је ступио пред цара и одважно рекао да је и он хришћанин. Тиме је започело његово страдање за веру.
Тамница, окови, крваве ране по целом телу и сва друга страшна мучења нису поколебали младића. Он се непрестано, усрдно и искрено молио Богу и Бог га је исцељивао и спасавао смрти на велико дивљење народа. Када је Ђорђе молитвом васкрсао једног мртваца, многи су примили веру Христову, а међу њима и царева зена Александра, главни жрец Атанасије, земљорадник Гликерије, потом Валерије, Донат и Тирин.
Цар је најзад одлучио да Ђорђа и своју жену осуди на смрт сечењем главе. Царица је издахнула на стратишту пре погубљења, а свети Ђорђе посечен је 303. године.
Многа чуда дешавала су се од тада на његовом гробу. Господ га је, због његове искрене и непоколебљиве вере, учинио моћним да помаже свима који су у невољи и који га искрено славе и призивају његово име.
Srecna slava svima koji slave.

Српска православна црква и њени верници славе дан светог великомученика и победоносца Георгија - празник познат у народу као Ђурђевдан.
Ђурђевдан је по броју славара у Срба на четвртом месту, док је пренос моштију Светог Ђурђа, Ђурђиц, на осмом месту по броју славара.
Празновање Ђурђевдана пада 6. маја, а Ђурђица 16. новембра по грегоријанском календару. Ђурђевдан је уједно крсна слава многих православних Срба и Рома, а, према народној песми, био је крсна слава и Краљевића Марка.
Ђурђевдан је међу највећим пролећним празницима. Према народном, обичајном рачунању времена, Ђурђевдан је полутар године: време се рачунало од и до Ђурђевдана.
Куће се ките врбом и зеленилом. Плету се венци од биља и лесковог прућа који се бацају на кућни кров или задену за капију и стајска врата.
Многи до овог пролећног празника не једу овчје млеко и јагњеће месо, нити до Ђурђевдана спавају у природи. Поред тога, многи не музу козе и овце до тог дана и на Ђурђевдан први пут помузу сву ситну стоку и праве сир, чија се прва грудва носи свештенику да је благослови.
Ако је на Ђурђевдан ведро, верује се, биће родна година. Ако тада и сутрадан пада киша, лето ће бити сушно. Пада ли киша на трећи дан, дакле на дан светога Марка, лето ће бити кишовито.
Свети Великомученик Георгије
Овај славни светитељ родио се у кући богатих и часних родитеља у Кападокији. Кад му је отац пострадао као хришћанин, мајка се преселила у Палестину, где је дечак одрастао.
Већ у двадесетој години доспео је до чина трибуна у служби цара Диоклецијана. У то време цар је започео велики прогон хришћана, а млади Ђорђе је ступио пред цара и одважно рекао да је и он хришћанин. Тиме је започело његово страдање за веру.
Тамница, окови, крваве ране по целом телу и сва друга страшна мучења нису поколебали младића. Он се непрестано, усрдно и искрено молио Богу и Бог га је исцељивао и спасавао смрти на велико дивљење народа. Када је Ђорђе молитвом васкрсао једног мртваца, многи су примили веру Христову, а међу њима и царева зена Александра, главни жрец Атанасије, земљорадник Гликерије, потом Валерије, Донат и Тирин.
Цар је најзад одлучио да Ђорђа и своју жену осуди на смрт сечењем главе. Царица је издахнула на стратишту пре погубљења, а свети Ђорђе посечен је 303. године.
Многа чуда дешавала су се од тада на његовом гробу. Господ га је, због његове искрене и непоколебљиве вере, учинио моћним да помаже свима који су у невољи и који га искрено славе и призивају његово име.
Srecna slava svima koji slave.
-
Obrisan profil
[media]_XwHk1Tzz9c&feature[/media]
- Jaca
- Inventar foruma