Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Joj, i meni je muzika pokretac svega. Mislim, ubica sam i bez nje, ali sam 2x ubitacniji kad imam mjuzu iza sebe znao sam u stolariji (ne)naci radio stanicu na kojoj samo cujes krrr, ali i to mi je bilo bolje od tisine
aaaaaa, prijateljima mojima
Jaoo, sa snajkom budem biznis pravila. Već je nosila naš med u Kinu ...
Znaci vec imas veze s Cajnizima nek nula koma nula nula jedan posto Cajniza naruci med bices multimilionerka. Lagano
ina wrote: 16 Apr 2019, 09:04
Zatvorena tema, a bila sam posla nesto reci.
I opet hocu. Ma nigdje nije bajno, osim mozda u snovima, a ni tu nije garancija.
Razlicite su mogucnosti (a u BIH su mizerne), cjelokupni sistem, stanje drustva itd
Ja se tamo ne bih vratla (bar ne s ovom trenutnom tintarom) nema tih para.
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
ja sam npr navikao sve u životu da radim uz muziku, čak sam i učio, jednostavno sam morao imati podlogu neku, nema veze šta je....
Obzirom da je danas dan žalosti, a kao ja sam zadužen za muziku u objkektu.
Kolege su mi doslovno napisali peticiju i svi su se potpisali,
Maxo molim te zamjeni muziku, mi odgovaramo, ako ovako nastavi svirati svi ćemo se samoubit....