Annn annnnn... brmmmm brrmmmmm...Duminjo wrote: 19 Apr 2019, 14:10 Smij se ti.. Ja svoj zadnji put okolo opro nekad prosle godine. Unutra stalno, jebiga. A vani samo ako ga ptica posere, mahnem nečim i goni. A nikad nie prljav![]()

Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Annn annnnn... brmmmm brrmmmmm...Duminjo wrote: 19 Apr 2019, 14:10 Smij se ti.. Ja svoj zadnji put okolo opro nekad prosle godine. Unutra stalno, jebiga. A vani samo ako ga ptica posere, mahnem nečim i goni. A nikad nie prljav![]()

Iskreno, za to prvi put cujemDuminjo wrote: 19 Apr 2019, 14:23
Pa utopi se u onaj asfalt. Sivo sivo.. Ne vidi se. Eto nisam jedini cim se prica o tome da se više u toj boji ne proizvode.
Onda bih ja u kanadi bio ekskluziva sa bojom![]()

Daleko od kanade

Nema to na Internetu.toxic wrote: 19 Apr 2019, 14:37 To si ti nesto sanjao
Gledam, i ne mogu pronaci bilo kakvu slicnu info:)

Kakve te brige more pa ne spavas?Duminjo wrote: 19 Apr 2019, 14:39 Nema to na Internetu.
Al Hajde Bona.. Ko da je bitno.
Da je meni Malo zaspat

Ama zezam se.. Nego moram ustati za dva Sata. Imam nekakav težak San i ako zaspim, postoji mogucnosti da se necu probudit na vrijeme. Okasnicu i belaj.
Ti si znaci od onih sto brinu za problem kojeg jos ni nemaDuminjo wrote: 19 Apr 2019, 14:49 Ama zezam se.. Nego moram ustati za dva Sata. Imam nekakav težak San i ako zaspim, postoji mogucnosti da se necu probudit na vrijeme. Okasnicu i belaj.
Tako isto i navecer kad legnem i moram rano ustati. Ne mogu odmah zaspati jer mislim kako moram rano ustati i zabrinem se da me Alarm ne probudi. Onda se unervozim pa onda ne mogu zaspat od nervoze i brige. Sve u krug i ujutro kad ustanem, ne vidim sebe kamol druge.
Eto to su te brige. Imam Problem sa Budjenjem![]()
oprosti duminju on je daltonista

Maja se negdje zezala da si trans
Jedna ova

Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 1 guest