I polazim uvjek od toga da sve ima svoj uzrok i da svako "zašto" ima "svoje zato". I još nešto volim da kažem :"Ništa se bez razloga ne događa". Zato je sve to tako kod mene.

Moderator: spacebound
za olako prastanje nisammadam Bovary wrote:Ma i ja sam protiv tih osveta,vec sam pomenula,ali ti sve prastas,svakome![]()
I meni je drago da sam te upoznala
blento59 wrote:za olako prastanje nisammadam Bovary wrote:Ma i ja sam protiv tih osveta,vec sam pomenula,ali ti sve prastas,svakome![]()
I meni je drago da sam te upoznala
ima stvari koje se mogu oprostit a neke ne
ne prastanje nije razlog za osvetu i mislim da osveta te pravi gorim od osobe koja ti je nesto nazao ucinila
Ma meni to hobiblento59 wrote:osveta je rezultat mrznje sto je najgori moguci osjecaj
Julia-Klara wrote:Ne, ne svetim se nikad, pogotovo "staroj ljubavi". Ako vec raskinemo znaci da nije islo, i ako mene boli raskid ne znaci da njega nece boljeti kada vidi da nastavljam sa svojim zivotom bez njega uzdignute glave,kao danije postojao. Najveca kazna ljudima koji ze povrijede je tvoj osmijeh
Bas to Luna ,kako si ti moja pametna curetak ma sasut 5 kg secera ako treba .Luna. wrote:supcima se mora vratit milo za drago... dzaba je, oni ako ne osjete na sopstvenoj kozi kako je kad je neko djubre , nikad nece stat...
jednom sam jednom momku htjela sipat secer u rezervoar, jer je bas bio djubre prema meni![]()
danas ne bi takvo nesto probala ni u snu, cuj secer u rezervoar...
nasla bi nesto profinjenije
Heidi wrote:ne svetim se nikom...tj. nisam dosad ni imala neki veci razlog za to....mozda i bi da me zahebe neko...pravo...eh, ne bi se digo vise
![]()
Kakav Psycho od zene, nevjerovatno. Uzalud je potrosila godine na studije, ona vise nikada nikome nece izvaditi zub, a mogla bi zavrsiti i u zatvoru, ako vec ne na Psihijatriji. Uz to sto je patoloski slucaj, glupaca je par exellence.Krokodil Behko wrote: Ona ga je uspavala i izvadila mu sve zube, a glavu mu je zamotala zavojima, kako ništa ne bi primijetio dok ne ode iz njezine ordinacije.
e moja nezaboravna, ne znas sta sve u mom zivotu desilo...i ko to kaze da mi se sve to vec nije desilo,ali ni jednom nisam pozeljela da mu se osvetim...ali nismo svi istinezaboravna wrote:Julia-Klara wrote:Ne, ne svetim se nikad, pogotovo "staroj ljubavi". Ako vec raskinemo znaci da nije islo, i ako mene boli raskid ne znaci da njega nece boljeti kada vidi da nastavljam sa svojim zivotom bez njega uzdignute glave,kao danije postojao. Najveca kazna ljudima koji ze povrijede je tvoj osmijeh![]()
a sta da on tebe povrijedi,povrijedi sve u tebi ubije ti dostojanstvo zenstvenost nabije ti komplekse nize vrijednosti ,ti bi se i dalje smijuljila .Mah jasta bi kad bi se osvijestila i visjela na cemu si ma ne da bi se svetila nego ga do zivota handrila
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests