Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Paaa recimo da imaš osjećaj cigarete.. Ima dima, jačine, sve je tu...
Ali nema onog rituala, kad zapalim i to
Nikotin sasvim sigurno primis.
Razlika je, da u cigareti duhan sagorijeva, u tome se grije...do dima.
Nekima paše eto...
Haman da se mora kakav kurs polozit za rukovanje otim, komplikovano
Walther mi ukidose, nijedna mi vise cigara nije ni blizu. Da, sada dimim to njesra gore (bez uvrede ) jer nista bolje ni nema. Eh,dami je americki Camel, to bi bila druga prica.
Walther mi ukidose, nijedna mi vise cigara nije ni blizu. Da, sada dimim to njesra gore (bez uvrede ) jer nista bolje ni nema. Eh,dami je americki Camel, to bi bila druga prica.
Ja u bih rothmans plavi dugi...
Palim k'o elektrode
Ja u bih rothmans plavi dugi...
Palim k'o elektrode
Vidi, to nisam ni probao... hvala na ideji, probam danas odmah.
Mensečini da ga nema više. Nema ni ronhila, a kod nas nema crvene aure
Nema. Kupio ih British American Tobbaco...i kao, Walter ce sada biti "Lucky Strike", "same flavor-different name" (kao da Lucky ne postoji vec, lupam 100 godina). Probam, djubre.
Od Aure,ja sam i volio samo Crvenu. Znaci, pusimo...
Bacila cigare sedma godina
Inace, konzumirala Walter plavi, Marlboro zlatni i Ronhil light. Cova diminjo York crveni. Sad on dimi Rotmans plavi dugi, sto je u stvari stari York.
Ma najbolje ni jedne
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata