Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
storm wrote: 22 Apr 2019, 19:00
Ma spray zakon... Za pse na četiri i na dvije noge.
Baš mi se da mlatiti sa kerovima
Mada nisam nikad imao problema sa njima, osim jednom, ali to je druga priča
Pa i ja sam napisao da je pepper spray za to najbolji. Ali Mutevelija zeli nista manje od njegove glave na koplju.
Pištolj je najzahtjevniji za rukovanje...
Tisuće treba ispaliti redovno, da bi uvjetno mogao reći, eto baratam kako tako..
Puno se filmovi gledaju
Pa i ja sam napisao da je pepper spray za to najbolji. Ali Mutevelija zeli nista manje od njegove glave na koplju.
Tisuće treba ispaliti redovno, da bi uvjetno mogao reći, eto baratam kako tako..
Puno se filmovi gledaju
Molimo Muteveliju da nas obavijesti ako nabavi pistolj, da smo svjesni da ulazimo na svoj riziku njegovomjesto. Pogotovo ako vodimo chihuahua-u sa sobom.
Puno se filmovi gledaju
Molimo Muteveliju da nas obavijesti ako nabavi pistolj, da smo svjesni da ulazimo na svoj riziku njegovomjesto. Pogotovo ako vodimo chihuahua-u sa sobom.
Neka barem najavi, da je izvadimo iz džepa, kad nanijeti raspucati
Puno se filmovi gledaju
De, nemoj covjeka obeshrabrivati. Uperis, stisnes obarac, pas mrtav. Sta je tu problem? Nije to neka nauka.
Jes jes... Jos se namjesti fino da ga zveknes
Oj majko mila kako ruka drhti na streljani, pa povratni udar... A pisao si o adrenalinu i pokretu.
Al ajd
De, nemoj covjeka obeshrabrivati. Uperis, stisnes obarac, pas mrtav. Sta je tu problem? Nije to neka nauka.
Oj majko mila kako ruka drhti na streljani, pa povratni udar... A pisao si o adrenalinu i pokretu.
Al ajd
Rekoh ti, to je to, bolan.
Mutevelija, sutra predaj za dozvolu. Mi cemo biti garant da si ti savjestan i da ga nkad ne ne bi upotrijebio kad ne treba.
Al ajd
Mutevelija, sutra predaj za dozvolu. Mi cemo biti garant da si ti savjestan i da ga nkad ne ne bi upotrijebio kad ne treba.
Al ajd
Skupo, kad se ne mora se koristit stalno
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.