TROSJED

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2791 times
Been thanked: 8796 times
Status: Offline

Re: Tri forumaša

Post by Duminjo » 15 Apr 2019, 14:46

Hannibal wrote: 15 Apr 2019, 14:38 neko me zvao maloprije na tel i stenjo, ko li je 🤔
Imaš pravo Jos jednom pogadjat.

Maxo ima broj od storma

Salko
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Salko » 15 Apr 2019, 14:46

Hannibal wrote: 15 Apr 2019, 14:45

mogo si vala nekoj trebi proslijedit 😑
e reći ću te merlinki
:auf
"ignorance is bliss"

Salko
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Salko » 15 Apr 2019, 14:47

Duminjo wrote: 15 Apr 2019, 14:46
Hannibal wrote: 15 Apr 2019, 14:38 neko me zvao maloprije na tel i stenjo, ko li je 🤔
Imaš pravo Jos jednom pogadjat.

Maxo ima broj od storma
imam ja i tvoj broj
:ooo

roze dresovi, roze šamponi
i tako to
:ooo
"ignorance is bliss"

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2191 times

Re: TROSJED

Post by Hannibal » 15 Apr 2019, 14:59

duminjo blokiracu te ocm
🐽

Columbo
Na probnom
Na probnom

Usluge banaka koje imaju smisla su ...

Post by Columbo » 23 Apr 2019, 02:01

Banke u BiH nude puno usluga(znam iz iskustva jer vidio sam dovoljno reklame u Unicredit banci, radnici od Rajfajsen banke me često zovu kad primjete da se na mome računu nalazi više novca i nude svoje usluge i znam isto da kad se negdje misli uzeti nešto na rate da je potrebna neka Shopping kartica koje se nude u bankama) koje ljudi ne koriste i ja bih htio znati koje od njih ima smisla koristiti po vašem mišljenju kao fizičko lice. Ova tema je ozbiljna, mislim mogu li pametne glave na ovome forumu objasniti gdje je sa bankama pametno sarađivati i gdje se treba izbjegavati saradnja da se ne uništi novac. Ko misli da ima pojma neka objasni svoje najbolje iskustvo, ako je neko od vas napravio slabo iskustvo neka opomeni mene i druge od te greške.

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 55459 times
Been thanked: 9889 times

Re: Usluge banaka koje imaju smisla su ...

Post by ElTriconi » 23 Apr 2019, 07:29

Tekuci racun i karrica da mores to skinut na bankomatu.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊

Columbo
Na probnom
Na probnom

Re: Usluge banaka koje imaju smisla su ...

Post by Columbo » 23 Apr 2019, 12:45

ElTriconi wrote: 23 Apr 2019, 07:29 Tekuci racun i karrica da mores to skinut na bankomatu.
Imam već oboje i uzimam novac na bankomatu kad mi zatreba. Imate li još neki savjet?

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1680 times
Been thanked: 3216 times

Seks s mrtvacima i incest se trebaju legalizirati – odluka mladeži švedske liberalne stranke

Post by Mutevelija » 23 Apr 2019, 23:47

Švedska liberalna stranka smatra kako je došlo vrijeme za legalizaciju nekrofilije i seksa među braćom i sestrama uz obrazloženje kako je “suludo suzdržavati određene seksualne nagone samo zato što se percipiraju kao odvratnost”, a nama se čini da je dokaza o pogubnom utjecaju psihopata na društvo toliko da nam nema spasa.

Image

Pedofilija, nekrofilija, incest, što li će još pokušati progurati kao normalno i prihvatljivo?

Liberalna mladež Švedske je pokrenula inicijativu za promjenom brojnih zakona kako bi se legalizirao seks među braćom i sestrama starijima od 15 godina te seks s mrtvacima uz omogućavanje klauzule s kojom će “zainteresirani budući mrtvaci” moći ostaviti svoja tijela svim onima koji bi ih “povalili nakon smrti”.

Cecilia Johnsson predsjednica mladeži Liberalne stranke Švedske je uoči pokretanja zakonske inicijative izavila sljedeće za štokholmski dnevnik Aftonbladet:

Mi smo najmlađe krilo liberalne stranke i naš zadatak je da razmišljamo jedan korak dalje. Jasno mi je da nekrofilija i incest mogu izgledati neobično i odvratno, no zakoni se ne smiju bazirati na odvratnosti, zbog toga je mladež liberalne stranke Švedske odlučila podržati legalizaciju incesta i nekrofilije prošlog vikenda na godišnjem zasjedanju.

U izjavi za medije nakon zasjedanja je zaključeno kako će incest biti omogućen samo između braće i sestara starijih od 15 godina koji na takvo što dobrovoljno pristanu, dok će se nekrofilija dozvoliti isključivo ako ljudi za života napismeno izraze želju da se njihova tijela nakon smrti koriste za seks.

Shvaća li Cecilia Johnsson, mlada predsjednica ogranka švedske liberalne mladeži, o čemu govori i što zagovara?

Johnsson je dodala kako ljudi imaju potpuno pravo odlučiti što će biti s njihovim tijelom nakon smrti, bez obzira radi li se o odluci ostavljanja tijela medicinskim istraživačkim ustanovama, medicinskim sveučilištima, muzejima ili pak ljudima koji uživaju u seksualnom općenju s mrtvacima.

Unatoč gotovo jednoglasnoj odluci mladeži Liberalne stranke, nekolicina starijih članova je oštro kritizirala takovu inicijativu, a bivši britanski liberalni parlamentarac Carl B. Hamilton ih je prozvao budaletinama koji žele steći publicitet s kontroverznim odlukama umjesto da se uhvate posla i stvarnih političkih problema:

Mladež švedske liberalne stranke se okrenula stvaranju publiciteta. Oni bi morali shvatiti kako će ih ljudi ismijavati zbog takove odluke jer su ispali obične budale. Jesu li to njihovi politički prioriteti, njihovi gorući problemi koje treba rješavati? Želio bih znati što se nalazi na stotom mjestu njihove političke liste – ozakonjenje seksa s nilskim konjima?

“Vukovi u ovčjoj koži”, psihopati na sve strane, a ljudi ne znaju kako reagirati na predatore među nama.

Interesantno kako je zahtjeva za legalizaciju nekrofilije i incesta sve više, a svako malo se pojavljuju i pozivi za spuštanja dobne granice za seks s djecom na 10 godina na takozvanom demokratskom i razvijenom Zapadu. Kao što smo pisali već nebrojeno puta, psihopatija je uzela maha u svim porama društva, karakterne mane se slave dok se osporavaju i ismijavaju ljudske vrline i tradicionalne vrijednosti. Uzmemo li u obzir sve što se oko nas događa definitivno s golemom dozom zabrinutosti gledamo u budućnost.

Hoće li ovakve stvari još malo postati normala?

Nakon žestoke javne rasprave i kritika koje su pljuštale sa svih strana svijeta, središnjica Liberalne stranke Švedske se oglasila s izjavom u kojoj stoji kako ne podržava odluku njihove mladeži te da nekrofilija i incest trebaju ostati zakonski zabranjene.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Incest and necrophilia “should be legal”

Necrophilia and incest should be legal, says Swedish Liberal party youth wing, but are accused of being ‘laughable nitwits’ by party senior

Liberalernas ungdomsförbund: Tillåt incest och nekrofili

Youth Voters Say Legalize Incest And Necrophilia In Sweden
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Tokmak
Vucin apostol
Vucin apostol
Has thanked: 1671 times
Been thanked: 1504 times

Re: Seks s mrtvacima i incest se trebaju legalizirati – odluka mladeži švedske liberalne stranke

Post by Tokmak » 24 Apr 2019, 00:00

Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1680 times
Been thanked: 3216 times

Re: Seks s mrtvacima i incest se trebaju legalizirati – odluka mladeži švedske liberalne stranke

Post by Mutevelija » 24 Apr 2019, 00:07

Svedsks zdravooo
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 24 Apr 2019, 06:15

Mah... Eto samo da se čuje za njih :roll
Obijest i traženje pozornosti... Šanse - nula.
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Socrates » 24 Apr 2019, 06:28

Djeca k'o djeca, malo priglupa.

Inače, što se tiče incesta izmedju punoljetnih osoba, on i nije ilegalan u nekim zemljama. Ne znam, ovako napamet, Spanija, Argentina, Brazil :hm

U nekim zemljama, incestuozan brak je nedozvoljen, a zakon se ne izjašnjava o incestuoznom seksualnom odnosu (izmedju punoljetnih osoba).
. . . . . . . . .

Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Socrates » 24 Apr 2019, 06:31

Zapravo, ne iskljucivo punoljetnih osoba nego osoba koje su legalno sposobne dati saglasnost za seksualni odnos.
. . . . . . . . .

orbit
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by orbit » 24 Apr 2019, 06:47

Ko zna mozda u nekoj bliskoj buducnosti da u Sa organizuju Paradu ponosa pripadnici nekrofilije ili mozda incesta.Zagovornici LGBT parade ce naravno podrzati i ove vrste nastranosti,jer u protivnom ce se okarakterisati kao primitvni,nazadni,zaostali.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 24 Apr 2019, 07:00

orbit wrote: 24 Apr 2019, 06:47 Ko zna mozda u nekoj bliskoj buducnosti da u Sa organizuju Paradu ponosa pripadnici nekrofilije ili mozda incesta.Zagovornici LGBT parade ce naravno podrzati i ove vrste nastranosti,jer u protivnom ce se okarakterisati kao primitvni,nazadni,zaostali.
Vidiš, banaliziras.
Tu se priča u povlačenju crte!
Svakako neće dobiti podršku, jer se ne radi o slučaju svjesnog ulaska u odnose sa pristankom, željom i emocijom, dvije odrasle osobe.
Incest je jednako neprihvaćen u današnjem društvu, ali ne i rijetkost u bliskoj nam prošlosti.
Najbliži primjer kojeg znam su dalmatinski otoci prije stotinjak i više godina... Podosta je toga bilo, a glavni razlog je bila izoliranost zajednica...
Mozda ne baš braće i sestara, ali brakovi bliskih rodjaka nisu bili problem. Ne sumnjam i da je diljem svijeta bilo slično u tim i takvim uvjetima.
No danas, kako rekoh... Neprihvatljivo, kad znamo i medicinske, genetske posljedice na generacije... Čak i da ostavimo moralnu komponentu po strani.
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Nice try
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 23 times

Post by Nice try » 24 Apr 2019, 08:28

orbit wrote: 24 Apr 2019, 06:47 Ko zna mozda u nekoj bliskoj buducnosti da u Sa organizuju Paradu ponosa pripadnici nekrofilije ili mozda incesta.Zagovornici LGBT parade ce naravno podrzati i ove vrste nastranosti,jer u protivnom ce se okarakterisati kao primitvni,nazadni,zaostali.
Čudila bih se da se neko ne javi na ovakve teme i ne poistovjeti homoseksualnost sa nekrofiljom ili pedofilijom.
Sami nazivi stvaraju razlike,a ne kada bi malo dublje zagrebali po objašnjenjima i sl.
Ali, lakše je osuditi nego razumjeti.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."

Balada o Bohoreti

Vjetar
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 24 times

Post by Vjetar » 24 Apr 2019, 08:45

:lupa Za ovo je kriv Game of Thrones

mehaning
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by mehaning » 24 Apr 2019, 08:47

Da nisu provalili glupost, nikad nitko nebi čuo za njih... :hm

Mislim da im je to bila i glavna namjera... :123

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 10092 times
Been thanked: 17087 times

Post by spacebound » 24 Apr 2019, 08:48

Ali najbolji je ovaj dio da ljudi koji zele mogu donrati svoje tijelo za seks :haha
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14701 times
Been thanked: 10242 times

Post by Julia-Klara » 24 Apr 2019, 08:54

Htjeli vi priznati ili ne, brakova i incestuznih veza, ali i pedofilnih veza je bilo (i ima jos uvijek sigurna sam) i kod nas.
Do unazad 60 godina recimo - pitajte nane koliko su godina imale kada su ih udali?
Koliko je brakova sklopljeno i izmedju clanova jedne porodice?
A sve to se isto radi jos uvijek - sto dogovreni brakovi, sto brakovi unutar porodica.
I nemojte mi sad poceti palamuditi kako je dozvoljeno od ovog ili onog koljena - i to *ebeno koljeno ima bas malo tvoje krvi, pa nek prica ko sta hoce.

Sto se tice ove mladezi - zeljno paznje, nista drugo. Liberalizam my ass :kafa

Za kraj citat : Liberalna mladež Švedske je pokrenula inicijativu za promjenom brojnih zakona kako bi se legalizirao seks među braćom i sestrama starijima od 15 godina te seks s mrtvacima uz omogućavanje klauzule s kojom će “zainteresirani budući mrtvaci” moći ostaviti svoja tijela svim onima koji bi ih “povalili nakon smrti”.

... koja nece proci :kafa
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Post Reply

Return to “Pričaona”