Došao ajde...

Malo vas miješam...

Moderator: VIP
Ne baratam ja si nikim u rukavicama, ako nije fin...Duminjo wrote: 24 Apr 2019, 15:06mehaning wrote: 24 Apr 2019, 14:22
Na obično pitanje uspjeli ste napraviti zrtvu od sebe...![]()
Pa tko bi vas želio još i u živo upoznati...![]()
Ovdje si zajebo.
Što Se crtanja tice, procitaj kako ti se ljudi sprdaju i et.. Ako ti ne bude jasno onda se Zamisli o onoj da je nekome djaba pricati kad mu je lakse metar u dupe nego cenat u glavu
džemahirija=tvrda islamska država sa zakonima iz šerijata (Šerijat=islamsko pravo iz Kurana)mehaning wrote: 24 Apr 2019, 15:06Još jedna riječ, kojoj ne razumijem značenje...mad_max_ba wrote: 24 Apr 2019, 15:02
i iz toga si zaključio da je ovde džemahirija????
Pričao je i meni prijatelj da u Sloveniji nemreš polukružno napravit a da ti ne treba proći dvije pasoške kontrole, pa su zbog toga bili primorani primiti Sloveniju u EU.![]()
a brate nezz ni ja materem
Ma to ti sve osjetljivo do bola...
Eto jos i Lazesmehaning wrote: 24 Apr 2019, 15:09Ne baratam ja si nikim u rukavicama, ako nije fin...Duminjo wrote: 24 Apr 2019, 15:06
Ovdje si zajebo.
Što Se crtanja tice, procitaj kako ti se ljudi sprdaju i et.. Ako ti ne bude jasno onda se Zamisli o onoj da je nekome djaba pricati kad mu je lakse metar u dupe nego cenat u glavu![]()
A ti si prvi napao...![]()
A u biti, svejedno je. Sarajevo me više ne zanima...![]()
pa dobro, nema pive u SCC-u mislimDuminjo wrote: 24 Apr 2019, 15:11
Eto jos i Lazes
Nego. Pito si. Dobio si odgovor. Imas pivu popit u 95% ugostiteljskih objekata. Jesmol svršili?
Koga briga za pivo.. Imal vina?mad_max_ba wrote: 24 Apr 2019, 15:13pa dobro, nema pive u SCC-u mislimDuminjo wrote: 24 Apr 2019, 15:11
Eto jos i Lazes
Nego. Pito si. Dobio si odgovor. Imas pivu popit u 95% ugostiteljskih objekata. Jesmol svršili?
Al nije SCC Sarajevo eboga patak
Pa nisam ni napiso svuda. 95% je taman. Imas i odmah tik pored dzamija, pored škola.. Pored svega. Jedino što odredjuje je vlasnik. Ako gazda folira vjeru radi mahale, onda nema alkohola. Ostalo, zakoni nula bodovamad_max_ba wrote: 24 Apr 2019, 15:13pa dobro, nema pive u SCC-u mislimDuminjo wrote: 24 Apr 2019, 15:11
Eto jos i Lazes
Al nije SCC Sarajevo eboga patak
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest