Ko ce dopustiti da ga handre i mrtvog
Dize se hampa ono nicega opet, ali bauk kruzi iznad nas
BUAHAHAHAHAHAHAH
BAH!
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

storm wrote: 24 Apr 2019, 07:00 ]
Vidiš, banaliziras.
Tu se priča u povlačenju crte!
Svakako neće dobiti podršku, jer se ne radi o slučaju svjesnog ulaska u odnose sa pristankom, željom i emocijom, dvije odrasle osobe.
Incest je jednako neprihvaćen u današnjem društvu, ali ne i rijetkost u bliskoj nam prošlosti.
Najbliži primjer kojeg znam su dalmatinski otoci prije stotinjak i više godina... Podosta je toga bilo, a glavni razlog je bila izoliranost zajednica...
Mozda ne baš braće i sestara, ali brakovi bliskih rodjaka nisu bili problem. Ne sumnjam i da je diljem svijeta bilo slično u tim i takvim uvjetima.
No danas, kako rekoh... Neprihvatljivo, kad znamo i medicinske, genetske posljedice na generacije... Čak i da ostavimo moralnu komponentu po strani.

a kako odrzzavati tijelomrtvaca, koliko dana poslije smrti se moze seksati sa mrtvim tijelomm , i da li je higijenski opasnoJulia-Klara wrote: 24 Apr 2019, 12:18 Zagi, daj se skoncetriraj, ne
Liberalna mladež Švedske je pokrenula inicijativu za promjenom brojnih zakona kako bi se legalizirao seks među braćom i sestrama starijima od 15 godina te seks s mrtvacima uz omogućavanje klauzule s kojom će “zainteresirani budući mrtvaci” moći ostaviti svoja tijela svim onima koji bi ih “povalili nakon smrti”.
'naci, opet "buduci mrtvac" odlucuje sta ce sa svojom ljusturom![]()

a da li doticne osob imaju poremeno seks sa zivim bicima, zmaisli, da nesto sa mrtvaca prense na zivo bice tokom seskaJulia-Klara wrote: 24 Apr 2019, 14:40 Pa u tome i jeste caka
Ko ce dopustiti da ga handre i mrtvog![]()
Dize se hampa ono nicega opet, ali bauk kruzi iznad nas
BUAHAHAHAHAHAHAH
BAH!
![]()

Ja bih platio da tebe čitam... Ovako mi besplatno...statebriga wrote: 24 Apr 2019, 17:28 Hanni , ne placi, tu sam, pisem![]()
![]()
sajet: nemoj nikad nekome raditi za dzaba , nemas ni koristi kad trazis posao sa forumskim moderiranjem , tko je lud raditi forumske obaveze jer to ipak mora a nije placen![]()

zato ces platiti moju knjigu kad napisemstorm wrote: 24 Apr 2019, 17:35Ja bih platio da tebe čitam... Ovako mi besplatno...statebriga wrote: 24 Apr 2019, 17:28 Hanni , ne placi, tu sam, pisem![]()
![]()
sajet: nemoj nikad nekome raditi za dzaba , nemas ni koristi kad trazis posao sa forumskim moderiranjem , tko je lud raditi forumske obaveze jer to ipak mora a nije placen![]()
Samo potpisanu i sa otiskom usana, oko boje ruža neću kompliciratistatebriga wrote: 24 Apr 2019, 17:41zato ces platiti moju knjigu kad napisem![]()
ovdje imam besplatno testiranje vas![]()

sad se doslovno pocinjem topiti nakon citanja komantarastorm wrote: 24 Apr 2019, 17:42Samo potpisanu i sa otiskom usana, oko boje ruža neću kompliciratistatebriga wrote: 24 Apr 2019, 17:41
zato ces platiti moju knjigu kad napisem![]()
ovdje imam besplatno testiranje vas![]()
Dakako, kupiti ću.

Pises iz cemerike i govoris ljudima u Bosni da ne rade za dzabastatebriga wrote: 24 Apr 2019, 17:28 Hanni , ne placi, tu sam, pisem![]()
![]()