5 stranica, prvi , post, obrazlozilaJulia-Klara wrote: 25 Apr 2019, 13:48statebriga wrote: 25 Apr 2019, 01:19
![]()
pise se djete a ne dijete , jer dijeta je nesto drugo , samo kazem![]()
Nisi u pravu , briga
pise se dijete (jednina), djeca (mnozina)
dijeta je nesto sasvim drugo![]()
Kakvu ženu muškarci žele?
Moderator: spacebound
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
- Status: Offline
Re: Glumica šokirala izjavom: "Moja kćerka mora da zna da je žensko, a to podrazumijeva da mora da zašuti"
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14701 times
- Been thanked: 10237 times
Re: Glumica šokirala izjavom: "Moja kćerka mora da zna da je žensko, a to podrazumijeva da mora da zašuti"
Zaboravio si kokiceSocrates wrote: 25 Apr 2019, 13:51 Nema nikakve sumnje da ćemo sad o gramatici i pravopisu sljedećih 10 stranica.![]()
De Briga, nemoj slučajno da presutis.![]()
de uzmiju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
jel ovo meni bilo namjenjeno
nmgu da upratim napisah tam neđe neki krkanski post
"ignorance is bliss"
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25293 times
- Been thanked: 6634 times
- Status: Online
Vrag wrote: 25 Apr 2019, 10:09Jesu glupi sve im j...., ono citav zivot trenira fudbal i ne zna da ustopa loptu, doda loptu, ma osnove fudbala...Jos levat prima masnu platu, a ko balerine na terenuZagorka wrote: 25 Apr 2019, 10:03
Ili proračunatiju. Cure što se udaju za fudbalere, udaju se s jednim ciljem.
Inače se zna da su priglupi, sirovi, narcisoidni.
(Sad kad me napadnu fudboljupci)
Niko normalan se ne smješka pitomo dok mu se partner/ica vraća iz švalerancije.
Nešto je tu bolesno. I jadna ta curica.![]()
![]()
![]()
![]()
...de bolan usuti, ptavo si zavergl'o!
...mislim, da ne prekrdasis!...posvadjacemo se!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Naravno. To je to ... hvala.mad_max_ba wrote: 25 Apr 2019, 13:50ma nemam pojma šta bih ti rekao, kada prevrnem nekako prema hanumi izbrojim do pet, hah nekada ona ušuti pa kasnije nastavi, upoznala me je toliko da zna da sam explozivan na prvu, nakon 3-4 minute nastavi, al ja tada više ne reagujem, nekada ja začepim i odšutim, mah znaš i sama....Chloe wrote: 25 Apr 2019, 13:19
Stekla sam dojam da si prorilično zeznut kad si ljut.
Ako nije belaj da mi odgovoriš, a ne moraš, kad si ti u "toj fazi" je l' tvoja hanuma voda ili je vatra?![]()
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14701 times
- Been thanked: 10237 times
jeste tebimad_max_ba wrote: 25 Apr 2019, 13:54jel ovo meni bilo namjenjeno
![]()
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
-
Venera
- Seksologinja

kako je "grozno reagovao" ? d li tako reaaguje i kas vas sin nesto rekne ?Chloe wrote: 25 Apr 2019, 13:44
Očito nismo na isti način doživjeli to ... meni je npr. scena iz moje porodice prošla kroz glavu, kad je nedavno kćerka izrazila želju da probije još jednu rupicu na uhu, i to u gornjem dijelu, muž je grozno reagovao, ja sam šutjela iako se nisam slagala s njegovim ni mišljenjem ni ponašanjem, šutala je i ona.
Sutradan smo na tu temu popričali i djetetu smo zajednički odobrili.![]()
Fino smo dobile što smo tražile, da sam taj dan i ja odreagovala, on bi se zainatio ... To je tako. Pa neka shvata kako god ko hoće.
Meni nije pao na pamet materijalizam, ili trpljenje nečega, guranje pod tepih problema itd. ...
kako tvoj muze reaguje kad ti prva povisis ton ili ruzneo regiras ?
Last edited by Venera on 25 Apr 2019, 14:02, edited 2 times in total.
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Ma nema to nikakve veze. Takve stvari se detektuju ekspresno. Ljudi samo ne žele da vide očigledne stvari.
. . . . . . . . .
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Pa mislim da je to sasvim ok..Julia-Klara wrote: 25 Apr 2019, 13:54jeste tebimad_max_ba wrote: 25 Apr 2019, 13:54
jel ovo meni bilo namjenjeno
![]()
upravo je i Chloe potvrdila
![]()
mslim ima čak i pjesma
Da Zajedno šutimo....
"ignorance is bliss"
-
Venera
- Seksologinja

ovo je jednsotavno bezobrazluk i navika , da si bio u JNA vojsci, naucio bi da ne smijes ni pisnutimad_max_ba wrote: 25 Apr 2019, 13:50
ma nemam pojma šta bih ti rekao, kada prevrnem nekako prema hanumi izbrojim do pet, hah nekada ona ušuti pa kasnije nastavi, upoznala me je toliko da zna da sam explozivan na prvu, nakon 3-4 minute nastavi, al ja tada više ne reagujem, nekada ja začepim i odšutim, mah znaš i sama....
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
statebriga wrote: 25 Apr 2019, 14:01ovo je jednsotavno bezobrazluk i navika , da si bio u JNA vojsci, naucio bi da ne smijes ni pisnutimad_max_ba wrote: 25 Apr 2019, 13:50
ma nemam pojma šta bih ti rekao, kada prevrnem nekako prema hanumi izbrojim do pet, hah nekada ona ušuti pa kasnije nastavi, upoznala me je toliko da zna da sam explozivan na prvu, nakon 3-4 minute nastavi, al ja tada više ne reagujem, nekada ja začepim i odšutim, mah znaš i sama....![]()
Znamo zato ko nikada ne ušuti, bez obzira na posljedice
"ignorance is bliss"
-
Venera
- Seksologinja

pa mene moj jezk nije nikada istukao , znaci, ti pretpostavljas da sam JA kriva ako bi me osamario ili istukao , a to jednostavno nije tocn, ti si sebu ufatio furseta da djlujes opasan , i tako kontorliras svoju zenu i djecu u braku , tom trenutnom ljutnjommad_max_ba wrote: 25 Apr 2019, 14:03statebriga wrote: 25 Apr 2019, 14:01
ovo je jednsotavno bezobrazluk i navika , da si bio u JNA vojsci, naucio bi da ne smijes ni pisnuti![]()
Znamo zato ko nikada ne ušuti, bez obzira na posljedice
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
i ti zagorila, samo sex u glavi
-
Venera
- Seksologinja

seks je uvijek u glavi
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Pa ako piše knjigu o seksu, nema sta drugo bit'. 
. . . . . . . . .
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
predji na djelo
-
Venera
- Seksologinja

- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25293 times
- Been thanked: 6634 times
- Status: Online
uvijek_kontra wrote: 25 Apr 2019, 11:43Smiriti loptu cutanjem? Cekanjem da ga prodje sta god ga drzi? A zasto zena? Zasto uvijek zena? Nek muskarac smiri loptu. Daj obrnimo uloge pa uzmimo njen primjer. Nek su njene slike osvanule pa da vidim frajera kako ce presutit. Klasicna sponzorusa. Za cijenu zivota kojeg ima s njim poniziti sebe.. i da, ponizila se. Mozda se izdigla iz situacije, dala braku jos jednu sansu, sto je ok jer svi mi grijesimo al onda ne prosipas takve nebuloze. I treba pricati o njenom braku jer ona zivi filozofiju o kojoj prica, a ne pije vodu.Julia-Klara wrote: 25 Apr 2019, 09:18 Ja se slazem sa Duminjom u ovom slucaju.
Ne vidim da je nesto lose rekla, osim da treba nauciti "smiriti loptu".
Ili i vi (zene,majke,forumasice) skacete na prvu sa odgovorima i svadjanjem cim za to imat epriliku, ili mudro precutite pa sve ponovo servirate kada za to dodje vrijeme?
Ja "ne doljevam ulje na vatru", svadja i rasprava su mi svakako mucne, sve dok oboje nismo dovoljno mirni da trezvene glave razgovaramo o problemu.
I pogresno je misliti da je suprotnost sutnji svadja, kao sto gore navodis. Ja ne "skacem na prvu", niti trazim svadju ako zelim odma da se rijesi sta se rijesit ima. A zelim jer ne mogu drugacije. Sto bih ja cekala pet minuta, deset, dan, dva? Ne razumijem. Kad dodje do toga ne znaci da neko nije trjezne glave ako zeli odma da poprica, a i da nije, cemu cekanje? Da se ne napravi sranje? Da neko ne kaze sto zaista misli? Da ne dodje do fizickog obracuna, ne daj boze?
Pa brate mili, tu smo, rjesimo. Ako ide, ide. Ako ne ide, hvala dovidjenja. Svaka druga posljedica samo je znak da treba pakovat kofere. I nemojte me samo toliko godina smo u braku, imamo troje djece pa zbog djece.. nek ih bude deset, ako je brak los, los je. I u takvom braku onda rastu djeca i uce od roditelja sve ono sto ne bih trebali. Jer djeca vide i djeca znaju, kolko god se neko trudio da sakrije. I sve to IMA veze s tim sto je doticna izjavila jer da je rekla to i imala iza sebe drugacije situacije, bilo bi mozda i ok al ovako, nema sanse. Onda prica jedno, radi suprotno. Ocigledno njoj sutnja ne pomaze ili suti iz pogresnih razloga.
Danas presuti, da bih sutra dobila sve sto zelis.
Meni to nije daleko od.. danas je popio, bolje presuti pa mu sutra reci i rijesite, da ne bih mu rekla danas i mozda popila i batine. Ali gdje je tu savjet postuj sebe dovoljno da uopste sebe ne dovedes do situacije gdje ces morati sutjeti, smirivati il izgladjivati bilo sta? Budi u vezi gdje ces moci jasno i odma reci sve sto mislis i u istom slucaju poslusati i uvaziti misljenje muskarca sa kojim razgovaras iako se ne slazete? Budi svoja i nastoj ka tome da ne zavisis ni od kog. Da uvijek imas svoje parce hljeba. Jer ako sve to ne budes imala, e onda ces hoces neces morati sutjeti ako vec odlucis da imas nekog kretena.
I nije ovdje rijec o sitnih svadjama, prepirkama pa i o kurvaluku, kako narod kaze vec ucenju djevojcice kako treba da postupi u zivotu da dobije ono sto zeli, a to je pogresno. Isto kao sto je pogresno sto mi shvatamo mozda svako na svoj nacin, iz svog iskustva. Ali ova zena je javna licnost, influencer, majka djevojcice koja bi, za razliku od nas, trebala da razmisli prije no sto kaze nesto. Posebno kad je vezano za takvu tematiku. Pa zene se bore odavno za svoja prava i na kraju opet da presute. Za svoje dobro, jelte. Moze i tako al da presuti i druga strana i da se i to spomene jer pun mi vise kofer etiketiranja i neke stare skole koja ne vrijedi nicemu, u ovom slucaju.
Iako, svaka njoj cast. Trudnu muz javno obruka (jako je inace voli i postuje), ko zna sta je radio privatno. Ona presuti, pretpostavljam, drugi dan s njima razgovara i rijesi situaciju. A rijesila tako, da muz i sad ima razne orgije koje sam organizira, samo ce se potrudit da to vise ne bude javno. Jer to je primjer njene sutnje. I pogresan je.
I ne zelim da budem ta zena. Niti zelim biti majka koja ce svoju djecu uciti da je to ok. Sutnja nije ok. Bar ne u slucaju gdje se sutnjom sprjecava nesto ili gradi. Da je rekla "trebamo oboje znati kad spustiti loptu i presutjeti" bilo bi ok. Ovako nije, niti ce ikad biti.
...srce moje, k'o da sam te ja rodila!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
-
Venera
- Seksologinja

pa moje buduece djelo je knjiga , fino ti Socrates rece