Kakvu ženu muškarci žele?
Moderator: spacebound
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
- Status: Offline
Re: Glumica šokirala izjavom: "Moja kćerka mora da zna da je žensko, a to podrazumijeva da mora da zašuti"
joj brigastatebriga wrote: 25 Apr 2019, 14:05
pa mene moj jezk nije nikada istukao , znaci, ti pretpostavljas da sam JA kriva ako bi me osamario ili istukao , a to jednostavno nije tocn, ti si sebu ufatio furseta da djlujes opasan , i tako kontorliras svoju zenu i djecu u braku , tom trenutnom ljutnjom![]()
ja sam melem kako je moja žena ljuta,

Ne znam odakle ti dojam ali ne nemam ja pravo nikoga kontrolisati niti kontrolišem, niti ću. Ebo me brak ako je strahovlada u pitanju, brak se zasniva na ljubavi, povjerenju, poštovanju i kompromisu t.j dogovoru.
Najnormalnije je da u braku ima nesuglasica ali se sve dogovorom rješi, sigurno ne tamo nekim lupanjima šakom od sto ili nedo mi Bog fizičkim nasiljem.
Od mene je moja žena dobila šamar moram priznati
samo po guzici

A za neke koji ne ušute i ne žele da saslušaju drugu stranu smatrajući da su samo oni u pravu ima u mom mozgu mali prekidač koji učini da slike ima al tona nema. Sa tim osobama ne vrijedi raspravljati jer se ne može ništa postići izuzev bezpotrebnog gubljenja vremena i živaca. Nemam ja ni jednog a ni drugog...
"ignorance is bliss"
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
Re: Glumica šokirala izjavom: "Moja kćerka mora da zna da je žensko, a to podrazumijeva da mora da zašuti"
Nemoj mi to Briga ...statebriga wrote: 25 Apr 2019, 13:56kako je "grozno reagovao" ? d li tako reaaguje i kas vas sin nesto rekne ?Chloe wrote: 25 Apr 2019, 13:44
Očito nismo na isti način doživjeli to ... meni je npr. scena iz moje porodice prošla kroz glavu, kad je nedavno kćerka izrazila želju da probije još jednu rupicu na uhu, i to u gornjem dijelu, muž je grozno reagovao, ja sam šutjela iako se nisam slagala s njegovim ni mišljenjem ni ponašanjem, šutala je i ona.
Sutradan smo na tu temu popričali i djetetu smo zajednički odobrili.![]()
Fino smo dobile što smo tražile, da sam taj dan i ja odreagovala, on bi se zainatio ... To je tako. Pa neka shvata kako god ko hoće.
Meni nije pao na pamet materijalizam, ili trpljenje nečega, guranje pod tepih problema itd. ...
kako tvoj muze reaguje kad ti prva povisis ton ili ruzneo regiras ?
![]()

Ne pravimo razliku između djece. Imala sam takvih situacija i sa sinom, čak i više
jer je bio buntovniji. Starija kćerka je nešto posebno, ne meni kao majci, nego svima koji je poznaju.

Grozno = na prvu, kratko i drsko odbio da nije htio ni saslušati dijete do kraja.

A dizanja tona, psovanja, vrijeđanja kod nas nema ...

Na ovu temi - završila ....

Pobrkala sam teme malo sam u soku 

- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40782 times
- Been thanked: 27201 times
Gdje si merlin kuco stara 

Ne traži savjet od zavidnika, niti pomoć od škrtice, niti obećanje od lažljivca.
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
I na kraju je opet bilo po tvom i kcerkinom, odobrili djetetu da izbusi gornji dio uha. A njegovo je salganje bilo takvo, da mu je vise prekipilo i samo rekao ma neka radi sta hoceChloe wrote: 25 Apr 2019, 14:18Nemoj mi to Briga ...statebriga wrote: 25 Apr 2019, 13:56
kako je "grozno reagovao" ? d li tako reaaguje i kas vas sin nesto rekne ?
kako tvoj muze reaguje kad ti prva povisis ton ili ruzneo regiras ?
![]()
![]()
![]()
Ne pravimo razliku između djece. Imala sam takvih situacija i sa sinom, čak i više
jer je bio buntovniji. Starija kćerka je nešto posebno, ne meni kao majci, nego svima koji je poznaju.
Grozno = na prvu, kratko i drsko odbio da nije htio ni saslušati dijete do kraja.
A dizanja tona, psovanja, vrijeđanja kod nas nema ...![]()
Dok sam pustila post, znala sam da je greška.
Na ovu temi - završila ....![]()
![]()

Mozda jeste
1n73LL1g3nc3 15 7h3 4b1L17Y 70 4D4P7 70 CH4NG3
Gdje si malecka 
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2706 times
- Been thanked: 8390 times
Ova glumica je samo pogrijesila što je dala savjet jednom djetetu a drugo dvoje je ostalo uskraceno. Glumica je pokazala da favorizira kcerku i da se prema njoj vise zastitnicki ponasa a zä muske ne haje.. Ono ko muski, jebo njih, oni će se snaci
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
čekaj baChloe wrote: 25 Apr 2019, 14:18
Nemoj mi to Briga ...![]()
![]()
![]()
stani sad, ne napuštaj me u osudnom trenutku, vidiš kako zaključi da ja svoju ženu marišem....
"ignorance is bliss"
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
Dobro nam dosla jos sam u Alpama

Ne traži savjet od zavidnika, niti pomoć od škrtice, niti obećanje od lažljivca.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:

- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
mad_max_ba wrote: 25 Apr 2019, 14:24čekaj baChloe wrote: 25 Apr 2019, 14:18
Nemoj mi to Briga ...![]()
![]()
![]()
stani sad, ne napuštaj me u osudnom trenutku, vidiš kako zaključi da ja svoju ženu marišem....
Napusti temu ...

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14425 times
- Been thanked: 9985 times
najpametnije je haman 

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
"ignorance is bliss"
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Chloe ko fol zagovara neki sabur, a niđe ga nema
Malo, malo, ona se nešto nafrkači, a nisi ništa njoj ni reko.
Pa da, eto ja sam nepismena, to hoćete reći
Eto ja sam seljanka, nema veze
Eto vi ste pametni, ja sam glupa
Ne moram ja ni pisati nikako
Rodio je saburli, da mi je vidjeti kakva je kad nije saburli.
Ode s foruma, čupa one jagode hude iz huje, sve ih frndelja preko živice :" e vi'će mene i ona ina, i onaj paša, i ona zagorka"
Naiđe komšinica: meraba chloe, sta radis
Chloe: evo dobro, saburam ellhamdullilah.
Komsinica : ovajjj...a sto si tolike jagode počupala?
Chloe: Eto
...prorijedila ih...a ŠTO....(ruke na bokovima, munje u očima, brazda na čelu)....jel to ho'š reći da ja ne znam oko jagoda.....ha.....HA?
Komsinica:(gleda pustu zemlju):...aaa neee...taman su ti....negooooo.....ja zaboravila da mi je mačka gladna.. ....pa ne bih da hvata miševe... odoh, žurim
(Trči prijeko preko oranice, zapinje za busenje.....ostane joj papuča, ne vraća se po nju)

Malo, malo, ona se nešto nafrkači, a nisi ništa njoj ni reko.
Pa da, eto ja sam nepismena, to hoćete reći

Eto ja sam seljanka, nema veze

Eto vi ste pametni, ja sam glupa

Ne moram ja ni pisati nikako

Ode s foruma, čupa one jagode hude iz huje, sve ih frndelja preko živice :" e vi'će mene i ona ina, i onaj paša, i ona zagorka"

Naiđe komšinica: meraba chloe, sta radis
Chloe: evo dobro, saburam ellhamdullilah.
Komsinica : ovajjj...a sto si tolike jagode počupala?
Chloe: Eto

Komsinica:(gleda pustu zemlju):...aaa neee...taman su ti....negooooo.....ja zaboravila da mi je mačka gladna.. ....pa ne bih da hvata miševe... odoh, žurim
(Trči prijeko preko oranice, zapinje za busenje.....ostane joj papuča, ne vraća se po nju)
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.