sad kontam sto spominjes zecaDuminjo wrote: 22 Apr 2019, 13:12U zivotu veceg zeca nisam vidio. Elem.. Nije ni za pisati, al hajd. Malo gadna situacija. Izletio na cestu ko kamikaza. Mrak, pola jedan iza ponoci. Vozio oko 100. Zabio se zeko u Auto. Nisam ga tockovima ni pregazio. Opalio ga sredinom auta dok je bio u zraku. Zalijepio mi se naprijed za Auto, "ušo u Auto" (u masku gdje dodje tablica, tablica otpala) . Samo nogice virile. Nisam htio ni da slikam. Em Nesto od muke što mi ga žao, em mi žao i mene, kostace me plus zajebancija oko papira i osiguranja. Em scena bila bas mucna onako.
Nazvo policiju. Dosli. Zapisali.. Izvukli ga za noge iz auta. Ja ga Izvuko, policajka nije mogla.. Jebaiga. Žao mi je. Cijeli dan Evo mislim na zeca i one nogice polomljene što vire![]()
Što ste danas za*ebali???
Moderator: VIP
- Vrag
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
- Status: Offline
Re: Što ste danas za*ebali???
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9907 times
- Been thanked: 16706 times
- Status: Online
A sladoled
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2723 times
- Been thanked: 8505 times
Ništa. Samo cokolade i čokoladice.
Prosjek su mi dvije cokolade na dan
Jah.. I tofife.. Tofife me isto pojedose
- Duminjo
- Urednik foruma

- Vrag
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Zajebao se izasao kisa pocela,vratio se , opet sunce, sad kontam opet da se zajebem ..
1n73LL1g3nc3 15 7h3 4b1L17Y 70 4D4P7 70 CH4NG3
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7894 times
- Been thanked: 18677 times
Naslikala se torte. Pela se i na tabure. Zet mi se smijao. Na kraju skontala da nije bilo kartice u aparatu.
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
lopovluk, pljacka sa dizanjem osigruanja jer si spucao zivotinjuDuminjo wrote: 22 Apr 2019, 13:12
U zivotu veceg zeca nisam vidio. Elem.. Nije ni za pisati, al hajd. Malo gadna situacija. Izletio na cestu ko kamikaza. Mrak, pola jedan iza ponoci. Vozio oko 100. Zabio se zeko u Auto. Nisam ga tockovima ni pregazio. Opalio ga sredinom auta dok je bio u zraku. Zalijepio mi se naprijed za Auto, "ušo u Auto" (u masku gdje dodje tablica, tablica otpala) . Samo nogice virile. Nisam htio ni da slikam. Em Nesto od muke što mi ga žao, em mi žao i mene, kostace me plus zajebancija oko papira i osiguranja. Em scena bila bas mucna onako.
Nazvo policiju. Dosli. Zapisali.. Izvukli ga za noge iz auta. Ja ga Izvuko, policajka nije mogla.. Jebaiga. Žao mi je. Cijeli dan Evo mislim na zeca i one nogice polomljene što vire![]()
ovdje isto, spucas jelena, plati sve stetu auta , budes sretan, preizivis , a trece povecano oiguranje je si nenamjerno spucao zivotinju
interesantno ubijene ptice, vjeverice, rakuni i psi , nakon udesa , obicno auto nastavi voznju , nema povecanja osiguranja
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Duminjo
- Urednik foruma

O kakvom lopovluku ti pišes Bogati?statebriga wrote: 27 Apr 2019, 21:42lopovluk, pljacka sa dizanjem osigruanja jer si spucao zivotinjuDuminjo wrote: 22 Apr 2019, 13:12
U zivotu veceg zeca nisam vidio. Elem.. Nije ni za pisati, al hajd. Malo gadna situacija. Izletio na cestu ko kamikaza. Mrak, pola jedan iza ponoci. Vozio oko 100. Zabio se zeko u Auto. Nisam ga tockovima ni pregazio. Opalio ga sredinom auta dok je bio u zraku. Zalijepio mi se naprijed za Auto, "ušo u Auto" (u masku gdje dodje tablica, tablica otpala) . Samo nogice virile. Nisam htio ni da slikam. Em Nesto od muke što mi ga žao, em mi žao i mene, kostace me plus zajebancija oko papira i osiguranja. Em scena bila bas mucna onako.
![]()
ovdje isto, spucas jelena, plati sve stetu auta , budes sretan, preizivis , a trece povecano oiguranje je si nenamjerno spucao zivotinju
interesantno ubijene ptice, vjeverice, rakuni i psi , nakon udesa , obicno auto nastavi voznju , nema povecanja osiguranja![]()
-
Venera
- Seksologinja

Al Capone stil: povecnao osiguranje jer ubijes slucjano zivotinju na cesti!Duminjo wrote: 27 Apr 2019, 22:19O kakvom lopovluku ti pišes Bogati?statebriga wrote: 27 Apr 2019, 21:42
lopovluk, pljacka sa dizanjem osigruanja jer si spucao zivotinju![]()
interesantno ubijene ptice, vjeverice, rakuni i psi , nakon udesa , obicno auto nastavi voznju , nema povecanja osiguranja![]()
Ja nikad nisam ubio zivotinju na cesti 
1n73LL1g3nc3 15 7h3 4b1L17Y 70 4D4P7 70 CH4NG3
- Duminjo
- Urednik foruma

Vozim po ogranicenju. Izleti mi zivotinja u ponoc ko kamikaza pod Auto bez ikakve sanse da stanem. Pogine zivotinja ili kako ti volis reci ja je ubio, kostace me 300€..jebaiga, desava se.. O kakvom lopovluku pišes kad ne znas detalje? Sta Bona trabunjaš i što pokusavas svuda i u svemu da budes neki bog prosvjetiteljstatebriga wrote: 27 Apr 2019, 22:41Al Capone stil: povecnao osiguranje jer ubijes slucjano zivotinju na cesti!
-
Venera
- Seksologinja

ti zaista imas problem sa razumijevanjemDuminjo wrote: 27 Apr 2019, 23:03Vozim po ogranicenju. Izleti mi zivotinja u ponoc ko kamikaza pod Auto bez ikakve sanse da stanem. Pogine zivotinja ili kako ti volis reci ja je ubio, kostace me 300€..jebaiga, desava se.. O kakvom lopovluku pišes kad ne znas detalje? Sta Bona trabunjaš i što pokusavas svuda i u svemu da budes neki bog prosvjetiteljstatebriga wrote: 27 Apr 2019, 22:41
Al Capone stil: povecnao osiguranje jer ubijes slucjano zivotinju na cesti!![]()
- Duminjo
- Urednik foruma

Imam Problem jer postavim konkretno pitanje a ti odgovaras Nesto trece. Hoćeš li ikad odgovoriti konkretno na pitanje?statebriga wrote: 27 Apr 2019, 23:06ti zaista imas problem sa razumijevanjemDuminjo wrote: 27 Apr 2019, 23:03
Vozim po ogranicenju. Izleti mi zivotinja u ponoc ko kamikaza pod Auto bez ikakve sanse da stanem. Pogine zivotinja ili kako ti volis reci ja je ubio, kostace me 300€..jebaiga, desava se.. O kakvom lopovluku pišes kad ne znas detalje? Sta Bona trabunjaš i što pokusavas svuda i u svemu da budes neki bog prosvjetitelj![]()
pisem o osiguranjima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Venera
- Seksologinja

ja nisma odgovrala ne tvoje pitanjeDuminjo wrote: 27 Apr 2019, 23:35Imam Problem jer postavim konkretno pitanje a ti odgovaras Nesto trece. Hoćeš li ikad odgovoriti konkretno na pitanje?statebriga wrote: 27 Apr 2019, 23:06
ti zaista imas problem sa razumijevanjempisem o osiguranjima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
- Duminjo
- Urednik foruma

Ne placam zä poginuku životinju. Placam popravke auta. Osiguranje isto placa. Jedino dobar u ovome svemu je automehanicar koji nema nikakve veze sa zivotinjom.statebriga wrote: 27 Apr 2019, 23:37ja nisma odgovrala ne tvoje pitanjeDuminjo wrote: 27 Apr 2019, 23:35
Imam Problem jer postavim konkretno pitanje a ti odgovaras Nesto trece. Hoćeš li ikad odgovoriti konkretno na pitanje?![]()
napisala sa da je pljacka , jer moramo platiti za poginulu zivotinju
![]()
Zato ne kontam o kojem lopovluku pišes
-
Venera
- Seksologinja

pisem o povisenom placanju osiguranja za auto , tako je u cemerici , zato sam spomenula Al Capone-a , on je osnivac ili jedna od osnivaca forme placanja u obliku osiguranja , eh et' jel sad jasnoDuminjo wrote: 27 Apr 2019, 23:40Ne placam zä poginuku životinju. Placam popravke auta. Osiguranje isto placa. Jedino dobar u ovome svemu je automehanicar koji nema nikakve veze sa zivotinjom.statebriga wrote: 27 Apr 2019, 23:37
ja nisma odgovrala ne tvoje pitanjenapisala sa da je pljacka , jer moramo platiti za poginulu zivotinju
![]()
Zato ne kontam o kojem lopovluku pišes
- Duminjo
- Urednik foruma

Pa sve lagano al sigurno poskupljuje. Tako i osiguranja.statebriga wrote: 27 Apr 2019, 23:42pisem o povisenom placanju osiguranja za auto , tako je u cemerici , zato sam spomenula Al Capone-a , on je osnivac ili jedna od osnivaca forme placanja u obliku osiguranja , eh et' jel sad jasnoDuminjo wrote: 27 Apr 2019, 23:40
Ne placam zä poginuku životinju. Placam popravke auta. Osiguranje isto placa. Jedino dobar u ovome svemu je automehanicar koji nema nikakve veze sa zivotinjom.
Zato ne kontam o kojem lopovluku pišes![]()
Nego, opet to nema nikakve veze sa onim lopovlukom i zecom