Morat cu naci nacin da je ne primjecujem
Suti ja ih ne podnosim bona, meni je to bas mucenje.
E to je to

Morat cu naci nacin da je ne primjecujem
E to je to

treba kupovati mekane , narocito pamucne grudnjake , a vecina kvalitetnih grudanjaka su izuzetno skupi , ali se isplati kupiti takve, jer su udobniji

ja nemam pojma o takvim popravkama, i potpuno sma nezaiteresirana
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Jedno je sta je bolje a drugo je sta je drustveno prihvatljivo. Najbolje bi bilo da sve landara i mlatara ali nije prihvatljivo.statebriga wrote: 27 Apr 2019, 18:47ok, moza tvojim jajcima takvo tvoje tretiranje istih ne smeta , to je tj problemElTriconi wrote: 27 Apr 2019, 17:07
Samo se redovno kupat i nea veze sto se znoji i koza nemore da dise.
ne mozes meni opisvati sto je meni bolje ili ne sa mojim grudnjacima![]()

nisam bila u situaciji da moram nesto poprviti na brzinu

moje nisu do pupka,a tvoj nije do koljena , o kakvom mlataranju pricasElTriconi wrote: 27 Apr 2019, 19:40Jedno je sta je bolje a drugo je sta je drustveno prihvatljivo. Najbolje bi bilo da sve landara i mlatara ali nije prihvatljivo.statebriga wrote: 27 Apr 2019, 18:47
ok, moza tvojim jajcima takvo tvoje tretiranje istih ne smeta , to je tj problem
ne mozes meni opisvati sto je meni bolje ili ne sa mojim grudnjacima![]()

Sexy djelujeMerlin246 wrote: 27 Apr 2019, 16:47Ahaa mislis ovajstatebriga wrote: 27 Apr 2019, 16:46
nema spuzvice, nema debeli materijal, ne volim to, volm da mi grudi "disu"![]()
ucysvr1489116070783.jpg
Kraljice Elizabeta nismo te prepoznali

Sibila wrote: 27 Apr 2019, 21:23 spadam u ravne sretnice kojim i ne treba....to ...bijelo crno..cipkano svejedno..malo gofno zna da dosadi na kozi i sikama i da zulja..
grudnjaci dole znaci..![]()

Chloe, ove spage se mou skinuti , ili odrezes makazama