Elektricari, stolari i tako ti su vazda trazeni, mora neko napravit infrastrukturu za moderni zivotstorm wrote: 28 Apr 2019, 17:22Svuda traženi, još kako ideš sjevernije sve višegreeneyes wrote: 28 Apr 2019, 11:20 Ybg, valjda ce biti boljeja cu pokusati nesto privatno, ako i ne uspijem-stolari se traze, i "cesto" nalaze, ko djetelina s cetiri lista
![]()
Ma svi obrti danas prolaze.
Unatoč silnom napretku, još ruke i znanje imaju cijenu i neće se to još tako brzo promijeniti...
Imamo mašine, materijale, ali još uvijek to netko mora sklopiti, montirati, pronaći rješenje![]()
Kakvog muškarca žele žene?
Moderator: spacebound
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 54943 times
- Been thanked: 9782 times
- Status: Online
Re: Evo zašto se žene pale na muškarce koji puše i piju
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Ma jasno... Jos nema robota i programa da sve samo dodjeElTriconi wrote: 28 Apr 2019, 17:39Elektricari, stolari i tako ti su vazda trazeni, mora neko napravit infrastrukturu za moderni zivotstorm wrote: 28 Apr 2019, 17:22
Svuda traženi, još kako ideš sjevernije sve više
Ma svi obrti danas prolaze.
Unatoč silnom napretku, još ruke i znanje imaju cijenu i neće se to još tako brzo promijeniti...
Imamo mašine, materijale, ali još uvijek to netko mora sklopiti, montirati, pronaći rješenje![]()
![]()
Habibti, ya nour el - ain... 
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Cega ba, mora neko i robota ukljucit i iskljucit te mu napajanje udarit, ha ja

Ti ni sam jos ne znas sta zelis, sex, ozbiljnu vezu, zajebanciju. Kad se malo poslozis znati ces i sta te zeza.Mutevelija wrote: 28 Apr 2019, 17:37Kod njenog njenog izbora jestdoduse imala je 29 I jos djetinjije sam izgledao sa kolom, samo falilo da bude sa slamcicom
![]()
Question everything.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Trebo si joj narucit sedam jegera pa bi sad bila druga prica po forumu mute mojMutevelija wrote: 28 Apr 2019, 17:37Kod njenog njenog izbora jestdoduse imala je 29 I jos djetinjije sam izgledao sa kolom, samo falilo da bude sa slamcicom
![]()

Nisam čitala cijelu temu niti sta je ko napisao,pretpostavljam da ste većinom negirali. Ne znam,primjeri iz života i ljudi oko mene slažu se sa ovim.Mutevelija wrote: 27 Apr 2019, 20:17 Jedno belgijsko istraživanje otkrilo je ono što smo već odavno znale: žene se pale na „loše dečke“. Ako još puše i priušte si uz to koje pivo, djeluju osobito privlačno
Poznato nam je da žene iz nekog magičnog razloga privlače loši dečki; samouvjereni tip za šankom, lik kojeg nitko nikada nije uspio ukrotiti, tip koji traži opasnost i pustolovine te djeluje kao da bi golim rukama mogao rastrgati lava - snažnije privlači žene od romantičnog, ali neprimjetnog tipa – barem kad je riječ o tome s kim bi radije provela vruću noć.
Žene se pale na bad boyse
To je nedavno dokazalo istraživanje provedeno na Sveučilištu Gent (Belgija): žene se pale i na tipove koje puše i piju. Objašnjenje: takvi muškarci „isijavaju“ kao da se ničega ne boje - čak i od mogućih posljedica na zdravlje koje nastaju konzumacijom cigareta i alkohola.
Kad se radi o tome s kim bi rado provele vruću noć, mnoge žene pale se na loše dečke – ako tip puši i pije za šankom, to su već dva znaka koji pokazuju: riječ je o frajerčini koji ne razmišlja o budućnosti.
U istraživanju je sudjelovalo 600 ispitanika koji su prema online profilima morali odlučiti koje od 70 karakteristika djeluju atraktivno na muškarcima – i bi li seks bez ljubavi bio OK. Biralo se između tipova koji rado navečer iziđu, popiju koje pivo i puše, te „čistunaca“.
Alkohol i cigarete kao strategija za flert
Obrnuto, muškarci koriste „rizično ponašanje“ kao strategiju, odnosno kako bi lakše došli do neobavezne avanture. Do tog rezultata došli su znanstvenici u drugom istraživanju - koje je trebalo otkriti kako djeluje pušenje i konzumacija alkohola, a sudjelovalo je 170 ispitanika. Otkriveno je da muškarci koji piju i puše time pokazuju „neuhvatljivost i neovisnost“ – savršeno za jednonoćnu seksualnu avanturu.
To također i znači: što je „zabranjenije“ pušenje i konzumacija alkohola raznim kampanjama, toliko su ženama atraktivniji muškarci koji to usprkos svemu i dalje rade.
Međutim, za stalne veze, što je također potvrđeno u istraživanju, žene ipak traže pouzdanog muškarca koji s dvije noge čvrsto stoji na zemlji, ali i brine o svom zdravlju.
A lično mislim da tu prorade neki iskonski geni. Jer kako drugačije objasniti da nam se sviđa nešto što i nije za pohvalu,prema današnjim mjerilima.
Cigarete,alkohol su kao neki pokazatelji da je lik odrastao,ne nuzno i sazreo,ali naš um to tako povezuje. Zatim,grubo ponašanje,možda i nasilno povezujemo sa spremnošću za borbu i opstanak...
Tako nekako samoj sebi tumačim ovu nedoumicu.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1677 times
- Been thanked: 3195 times
- Status: Offline
Nijesam ja od togaElTriconi wrote: 28 Apr 2019, 17:43Trebo si joj narucit sedam jegera pa bi sad bila druga prica po forumu mute mojMutevelija wrote: 28 Apr 2019, 17:37
Kod njenog njenog izbora jestdoduse imala je 29 I jos djetinjije sam izgledao sa kolom, samo falilo da bude sa slamcicom
![]()
![]()
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
za x faktor : to je malo komplksnije kategorija , i ista se ne moze kvlificirti kao nesto sto imma ili nemasPodrinjac wrote: 28 Apr 2019, 17:37 Ja sam uživo dosta mirniji, staloženiji, nisam nešto naručito komunikativan (hoću reči ne da mi se pričati o svemu). A tog x faktora sigurno da ga nemam.
A uživo se ne žalim kao na forumu.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1677 times
- Been thanked: 3195 times
Nice try wrote: 28 Apr 2019, 17:43Nisam čitala cijelu temu niti sta je ko napisao,pretpostavljam da ste većinom negirali. Ne znam,primjeri iz života i ljudi oko mene slažu se sa ovim.Mutevelija wrote: 27 Apr 2019, 20:17 Jedno belgijsko istraživanje otkrilo je ono što smo već odavno znale: žene se pale na „loše dečke“. Ako još puše i priušte si uz to koje pivo, djeluju osobito privlačno
Poznato nam je da žene iz nekog magičnog razloga privlače loši dečki; samouvjereni tip za šankom, lik kojeg nitko nikada nije uspio ukrotiti, tip koji traži opasnost i pustolovine te djeluje kao da bi golim rukama mogao rastrgati lava - snažnije privlači žene od romantičnog, ali neprimjetnog tipa – barem kad je riječ o tome s kim bi radije provela vruću noć.
Žene se pale na bad boyse
To je nedavno dokazalo istraživanje provedeno na Sveučilištu Gent (Belgija): žene se pale i na tipove koje puše i piju. Objašnjenje: takvi muškarci „isijavaju“ kao da se ničega ne boje - čak i od mogućih posljedica na zdravlje koje nastaju konzumacijom cigareta i alkohola.
Kad se radi o tome s kim bi rado provele vruću noć, mnoge žene pale se na loše dečke – ako tip puši i pije za šankom, to su već dva znaka koji pokazuju: riječ je o frajerčini koji ne razmišlja o budućnosti.
U istraživanju je sudjelovalo 600 ispitanika koji su prema online profilima morali odlučiti koje od 70 karakteristika djeluju atraktivno na muškarcima – i bi li seks bez ljubavi bio OK. Biralo se između tipova koji rado navečer iziđu, popiju koje pivo i puše, te „čistunaca“.
Alkohol i cigarete kao strategija za flert
Obrnuto, muškarci koriste „rizično ponašanje“ kao strategiju, odnosno kako bi lakše došli do neobavezne avanture. Do tog rezultata došli su znanstvenici u drugom istraživanju - koje je trebalo otkriti kako djeluje pušenje i konzumacija alkohola, a sudjelovalo je 170 ispitanika. Otkriveno je da muškarci koji piju i puše time pokazuju „neuhvatljivost i neovisnost“ – savršeno za jednonoćnu seksualnu avanturu.
To također i znači: što je „zabranjenije“ pušenje i konzumacija alkohola raznim kampanjama, toliko su ženama atraktivniji muškarci koji to usprkos svemu i dalje rade.
Međutim, za stalne veze, što je također potvrđeno u istraživanju, žene ipak traže pouzdanog muškarca koji s dvije noge čvrsto stoji na zemlji, ali i brine o svom zdravlju.
A lično mislim da tu prorade neki iskonski geni. Jer kako drugačije objasniti da nam se sviđa nešto što i nije za pohvalu,prema današnjim mjerilima.
Cigarete,alkohol su kao neki pokazatelji da je lik odrastao,ne nuzno i sazreo,ali naš um to tako povezuje. Zatim,grubo ponašanje,možda i nasilno povezujemo sa spremnošću za borbu i opstanak...
Tako nekako samoj sebi tumačim ovu nedoumicu.
Ja ba cim.moze pit I.pusit, nema ko da mu neda to da radi.
Neovisan I drogirat se
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
Niti svatko ima za svakoga x faktorstatebriga wrote: 28 Apr 2019, 17:44za x faktor : to je malo komplksnije kategorija , i ista se ne moze kvlificirti kao nesto sto imma ili nemasPodrinjac wrote: 28 Apr 2019, 17:37 Ja sam uživo dosta mirniji, staloženiji, nisam nešto naručito komunikativan (hoću reči ne da mi se pričati o svemu). A tog x faktora sigurno da ga nemam.
A uživo se ne žalim kao na forumu.![]()
Reci im
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
da , trabaju se samo uklopiti , eh to je to , isto kao sto netko moze otrkiti isti kod druge osobe, tako i osobe moze licno torkitit vlastiti talenat / afinitetestorm wrote: 28 Apr 2019, 17:45Niti svatko ima za svakoga x faktorstatebriga wrote: 28 Apr 2019, 17:44
za x faktor : to je malo komplksnije kategorija , i ista se ne moze kvlificirti kao nesto sto imma ili nemas![]()
Reci im![]()
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Kae stara secuanska budalu nit j... nit kuci vodiMutevelija wrote: 28 Apr 2019, 17:44Nijesam ja od togaElTriconi wrote: 28 Apr 2019, 17:43
Trebo si joj narucit sedam jegera pa bi sad bila druga prica po forumu mute moj![]()
![]()

Pa tako nekako... Bit je, da onaj drugi tebe učini boljim, bolje se osjećaš takav kakav jesi.statebriga wrote: 28 Apr 2019, 17:49da , trabaju se samo uklopiti , eh to je to , isto kao sto netko moze otrkiti isti kod druge osobe, tako i osobe moze licno torkitit vlastiti talenat / afinitete![]()
A ne da se mijenjaš prema tudjem afinitetu, pretvoris polako u nešto, x sto se ni tebi ne svidja više, a onda ni drugome neće... Tad je vrijeme za pedalu...
- Femea
- Propala kaladontašica

- Been thanked: 2 times
Joj kako su dosadni sa ovim istraživanjima.Inače se sav kvalitet muškarca svodi na konzumaciju cigareta i alkohola, kakva površnost 
A tek ovo o trganju lava golim rukama
Hajmo u đunglu dragi
A tek ovo o trganju lava golim rukama
Hajmo u đunglu dragi
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
Il kakva lavica ako naleti 
1n73LL1g3nc3 15 7h3 4b1L17Y 70 4D4P7 70 CH4NG3
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Re: Muškarci koji čiste i tepaju mnogo češće imaju seks sa partnericom
Ostalo je cutanje.
- dadojović
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
A šta ako je partnerica udata? Lako za tepanje, ali doći čistiti po stanu... šta bi muž pomislio?
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19309 times
Na drugoj vijesti kazu da zene vole muskarce koji puse i piju pa vam preporucujem da izmedju usisavanja i brisanja prasine trznete koju i zapalite.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14408 times
- Been thanked: 24190 times
Nit perem, nit guzim.
PeMzija.
PeMzija.
Dozvolite da se obratimo
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
Maja wrote: 29 Apr 2019, 10:25 Na drugoj vijesti kazu da zene vole muskarce koji puse i piju pa vam preporucujem da izmedju usisavanja i brisanja prasine trznete koju i zapalite.
A na trećoj da se zapuste poslije 50, pa tako da usput između čišćenja i cuge, svrate do teretane i specijaliziranog salona za mušku ljepotu.