ako bude transfer, to ce biti dovoljan razlog da vas castimDuminjo wrote: 29 Apr 2019, 16:29A kad se sve dobro svrši, javi kad si na godišnjem da nas izvedes na janjetinu![]()

Moderator: VIP
ako bude transfer, to ce biti dovoljan razlog da vas castimDuminjo wrote: 29 Apr 2019, 16:29A kad se sve dobro svrši, javi kad si na godišnjem da nas izvedes na janjetinu![]()
Ne moraš me persirat i nije castim nego izvedes fino na janjetinustatebriga wrote: 29 Apr 2019, 16:38ako bude transfer, to ce biti dovoljan razlog da vas castimDuminjo wrote: 29 Apr 2019, 16:29
A kad se sve dobro svrši, javi kad si na godišnjem da nas izvedes na janjetinu![]()
![]()
maj maramicu duminjoDuminjo wrote: 29 Apr 2019, 16:53
Ne moraš me persirat i nije castim nego izvedes fino na janjetinu
A ovo oko posla.. Bice to kako to hoćeš, ne moze drugacije![]()
hehehe, ma napisao si nas, nisma skuzila , da pises na nas dvoje, ne na vecu forumksu grupu , eh eto kako je jezik jako osjeltjiv i podlozan viseznacnim faktorimaDuminjo wrote: 29 Apr 2019, 16:53Ne moraš me persirat i nije castim nego izvedes fino na janjetinu
A ovo oko posla.. Bice to kako ti hoćeš, ne moze drugacije![]()
Cucemo sestatebriga wrote: 29 Apr 2019, 17:01hehehe, ma napisao si nas, nisma skuzila , da pises na nas dvoje, ne na vecu forumksu grupu , eh eto kako je jezik jako osjeltjiv i podlozan viseznacnim faktorimaDuminjo wrote: 29 Apr 2019, 16:53
Ne moraš me persirat i nije castim nego izvedes fino na janjetinu
A ovo oko posla.. Bice to kako ti hoćeš, ne moze drugacije![]()
![]()
bome ce bit' kako Direktor kaze , znam da sam mu miljenica, ali ne nzmam kako i koliko moze utjecati , ja sam svijesna situacije![]()
Hvala![]()
Duminjo wrote: 29 Apr 2019, 17:09Cucemo sestatebriga wrote: 29 Apr 2019, 17:01
hehehe, ma napisao si nas, nisma skuzila , da pises na nas dvoje, ne na vecu forumksu grupu , eh eto kako je jezik jako osjeltjiv i podlozan viseznacnim faktorima![]()
bome ce bit' kako Direktor kaze , znam da sam mu miljenica, ali ne nzmam kako i koliko moze utjecati , ja sam svijesna situacije![]()
Hvala![]()
![]()
Hodite obje 'vamo
Sta ima