ako cemo po horoskopskom znaku, evo jedan primjer:
skorpija 'voli' (

) duboko i strasno, posesivna je i hoce sve to nazad. ako to ne dobije, SVETI SE!!! eh, sad....npr. uleti mu u ljubavnu pricu strijelac slobodnjak

a ona bi da ga kroti, veze za sebe, ne skida mu se s koze, a ovaj nece, ne moze da dise, voli ponekad biti sam sa sobom, sto ne znaci da ne voli skorpiju. a skorpija je isto krpelj. dosta nesigurna, zato tako reaguje. sad, strijelac to ne trpi, kaze skorpiji: suldiguz, ali meni je ovo previse, ja sam slobodna individua, ti takodjer, i ne vezem ni ja tebe niti pravim LJUBOMORNE SCENE!!..... skorpija puca na dva dijela!!! vec smislja planove da unisti strijelca, da mu ostavi trag PATNJE na dusi (jer tako razmislja, boze moj) INACE SE NECE SMIRITI!!!
Skorpija mora da nauci da kontrolise emocije i da postuje emocije i odluke drugih. imaju jako naznacen eros, ustvari im se sve vise vrti oko sex i POSJEDOVANJA

A LJUBAV - to je vec nesto drugo. svi mi budemo nekad odbijeni od nekog, ali to ne znaci da mu se treba za to svetiti. ne mozemo se svima svidjati

nije nam 10 godina pa da nista naucili nismo maiku mu.
sad, ako neko nekog povrijedi svjesno, a duboko.....vecina ce automatski da se sveti ili sl....sto razumijem, ali sto sam ja naucila je jedno - IGNORE JE NAJJACA OSVETA IKAD!!!

fino se skoncentrises na samog sebe, patis, pitas se zasto jer nije uvijek jedno krivo. akcija-reakcija, jel. i kad se oporavis ides u nova osvajanja nikom duzan, sam prezivio brodolom u dusi....to je za mene FACA
PS naravno, ovo je sad nariktano samo na ovu temu. ne zelim reci da skorpije nemaju i dobrih osobina. daleko od toga.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.