I ja sam od žene uzeoDivlja_u_srcu wrote: 02 May 2019, 11:06 danas je moderno doba.
svako radi kako hoće i kako mu odgovara.
ja uzela od muza prezime i to je najveća glupost?
![]()

Šalim se naravno.
Nek radi kako kome odgovara.
Moderator: spacebound
I ja sam od žene uzeoDivlja_u_srcu wrote: 02 May 2019, 11:06 danas je moderno doba.
![]()
Sto? Nije glupost, naravno.Divlja_u_srcu wrote: 02 May 2019, 11:06 danas je moderno doba.
![]()
Od zene samo treba uzet mirazmad_max_ba wrote: 02 May 2019, 12:26I ja sam od žene uzeoDivlja_u_srcu wrote: 02 May 2019, 11:06 danas je moderno doba.
![]()
Šalim se naravno.
Nek radi kako kome odgovara.
De bona skontaj, kakvo prezime kakvi bakraci, moraš sama stajat u redu za svaki dokument ponaosob da se prezime presaltaMala_Mu wrote: 02 May 2019, 16:02 Joj ja sam upoznala u Njemackog jednog.. Mesi se preziva.. ( s jednim s)
Steta sto je stariji, ma uzela bih njegovo bez premisljanja, ni svoje ne bih zadrzala![]()
Ako nije argentinskog ili spanskog porijekla onda je falšMala_Mu wrote: 02 May 2019, 16:02 Joj ja sam upoznala u Njemackog jednog.. Mesi se preziva.. ( s jednim s)
Steta sto je stariji, ma uzela bih njegovo bez premisljanja, ni svoje ne bih zadrzala![]()
Ma stajala bih ja za to prezime i godinu dana u redu ako trebaElTriconi wrote: 02 May 2019, 16:11De bona skontaj, kakvo prezime kakvi bakraci, moraš sama stajat u redu za svaki dokument ponaosob da se prezime presaltaMala_Mu wrote: 02 May 2019, 16:02 Joj ja sam upoznala u Njemackog jednog.. Mesi se preziva.. ( s jednim s)
![]()
Nasi su ljudi, tacnije iz hrvatske..Mutevelija wrote: 02 May 2019, 16:15Ako nije argentinskog ili spanskog porijekla onda je falšMala_Mu wrote: 02 May 2019, 16:02 Joj ja sam upoznala u Njemackog jednog.. Mesi se preziva.. ( s jednim s)
A možeš ti uzeti prezime Messi i kod nas, samo bi te zvali Mesić gospođa jer kod nas se doda ono ić![]()
Jesil razmisljala da si mozda opsjednuta fudbalom?
Nemoj samo da je Mesic,uffffff...Mala_Mu wrote: 02 May 2019, 16:18Nasi su ljudi, tacnije iz hrvatske..Mutevelija wrote: 02 May 2019, 16:15
Ako nije argentinskog ili spanskog porijekla onda je falš
A možeš ti uzeti prezime Messi i kod nas, samo bi te zvali Mesić gospođa jer kod nas se doda ono ić![]()
![]()
Evo ja sam rekla da mi je glupo, ok pogrešan izbor riječi, ali mi je besmisleno.spacebound wrote: 02 May 2019, 15:59 Jesmo sad dosli do tolikog stepena svijesti da postaje glupost uzeti muzevo prezime?Nekako bi po mom shvatanju glupost bila gurati nos u tudje izbore, i ispravno je onako kako se par dogovori.
Ja nisam manje ja jer sam izabrala njegovo, nit bih bilo kome pametovala da je to ispravno, a zadrzavanje svoga pogresno.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest