Sto ne?
Sarajevo
Moderator: Krokodil Behko
- Vrag
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
- Status: Offline
Re: Sarajevo
Pa nije problem, ali to ti dodje kao opusteno pedalanje. Ovako kako je oblak opisao, a on kuka na to
Neka ide dalje
- toxic
- Forum [Bot]
- Been thanked: 1 time
Aaaa
nisam ni citala prethodnu stranicu.
Ima li neka malo vise wild zona u okolini Sarajeva?
𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
ima stuptoxic wrote: 28 Apr 2019, 15:53 Aaaanisam ni citala prethodnu stranicu.
🐽
Taj sto te vodio pojma nema..Oblak wrote: 28 Apr 2019, 11:29 Skoro sam se penjao biciklom sa drugom na Trebević. Osim onog spusta u povratku, kad smo preticali auta i pičili 150 na sat (mada aplikacija kaže da sam išao max 52 km/h), nije mi bilo neko vau iskustvo. Put do gore je glup, ništa skoro za vidjeti, a tek gore je sranje. Milijarda ljudi koji sjede u bašti kafića i osim što su borovi unaokolio, ni po čemu se ne razlikuje od sjedenja u bašti u sred grada :P Stvarno ne razumijem da ljudi uživaju u takvim mjestima i dolaze tako masovno gore, sebe ubijedivši da su došli "u prirodu".
Mjesto da ste prosli pored prvoga sumara, ima cesta koja vodi do napretkovog doma i od njega 15 min kroz sumu do doma stari grad , pa da vidis merakanja priroda, tisina ,nema guzve i ima jedan stari ciko izadje sa gitarom lagano odsvira koju intrumentalu, domaca jela sva , klupe, ljuljacke lezaljke , cak imaju i rostilji mozete donjeti svoju klopu da przite samo pice njihovo mora biti.. ljepota bas,al kad taj nezna..
1n73LL1g3nc3 15 7h3 4b1L17Y 70 4D4P7 70 CH4NG3
- Vjetar
- Forum [Bot]
- Been thanked: 24 times
Ma to super zvuči, ali ja idem sa nekim na te vožnje, samo kad više ne mogu da odbijam. A sad će da zna da ima to tu tvoje i ovaj moj, pa će ponijeti meso kad drugi put ne budem ja išao sa njim.
Ma svi gore lete na brus a ne zanju za ove stekove, levati se gore zalete da budu vidjeni a ne da uzivaju 
A i bolje sto neznaju
A i bolje sto neznaju
1n73LL1g3nc3 15 7h3 4b1L17Y 70 4D4P7 70 CH4NG3
Na današnji dan prije 27 godina, u sarajevskoj ulici Dobrovoljačka došlo je do incidenta između vojnika JNA u povlačenju i pripadnika Teritorijalne odbrane RBiH u kojem je ubijeno šest osoba.
https://www.klix.ba/vijesti/godisnjica- ... /190502034
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Nice try wrote: 03 May 2019, 08:13 Na današnji dan prije 27 godina, u sarajevskoj ulici Dobrovoljačka došlo je do incidenta između vojnika JNA u povlačenju i pripadnika Teritorijalne odbrane RBiH u kojem je ubijeno šest osoba.
Srbi kazu da je poginulo oko 40 ljudi.Srbi od Dobrovoljacke stvorili mit.Tribunal je okarakterisao kolonu kao legitiman vojni cilj ( vojnici sa puskama).
Srbi lazu za Dobrovoljacku,Tuzlansku kapiju,Srebrenicu,itd.itd.
Postavila sam link zbog neke simbolike samih tadašnjih dešavanja,uz jučerašnju godišnjicu i inače je cijelo proljeće prožeto tim nekim događajima koji su odredili dalji tok rata,a i dan danas služe za razne stvari,za sve osim za samo spomen nastradalih.orbit wrote: 03 May 2019, 14:15Nice try wrote: 03 May 2019, 08:13 Na današnji dan prije 27 godina, u sarajevskoj ulici Dobrovoljačka došlo je do incidenta između vojnika JNA u povlačenju i pripadnika Teritorijalne odbrane RBiH u kojem je ubijeno šest osoba.
Srbi kazu da je poginulo oko 40 ljudi.Srbi od Dobrovoljacke stvorili mit.Tribunal je okarakterisao kolonu kao legitiman vojni cilj ( vojnici sa puskama).
Srbi lazu za Dobrovoljacku,Tuzlansku kapiju,Srebrenicu,itd.itd.
Za lazi,krivicu i sl., što kažeš postoje sudovi,ali komplikovanije je i više štetno šta lazi čine decenijama poslije.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9798 times
- Been thanked: 11536 times
Nice try wrote: 03 May 2019, 15:57 a i dan danas služe za razne stvari,za sve osim za samo spomen nastradalih.
Stradali su naši patrioti i osam četnika.
To znači da se pomen održava samo za one prve, a za druge samo izraziti žal što ih nismo pobili sve u toj koloni.,
Nice try wrote: 03 May 2019, 15:57
Postavila sam link zbog neke simbolike samih tadašnjih dešavanja,uz jučerašnju godišnjicu i inače je cijelo proljeće prožeto tim nekim događajima koji su odredili dalji tok rata,a i dan danas služe za razne stvari,za sve osim za samo spomen nastradalih.
Za lazi,krivicu i sl., što kažeš postoje sudovi,ali komplikovanije je i više štetno šta lazi čine decenijama poslije.
Treba njegovati kulturu sjecanja.Jer tim cinom sprecavamo ponavljanje historije buducim pokoljenjima.Jednom je rekao neki mudri covjek:
Bosnjaci,redefinisite svoje odgojne metode i metode onih koji vam odgajaju djecu,jer one su pogresne.Duga historija i masovne grobnice svjedoce.