a tu devojku sam sa 13 godina pokuso poljubit

Moderator: spacebound
Racuno na dvi decimale pa ga ufatila nervoza
21.
Ja vec gubim strpljenje ne bih mogao cekat visePodrinjac wrote: 03 May 2019, 23:0821.
Pa dobro. Ti si mlad, imaš vremena.
Šta ćeš za mene reči koji imam 27?
Ja bih reko da ne valja municiju projektovat tako sto zaokruzujes jer nece moc metak stat u pusku al necuPodrinjac wrote: 03 May 2019, 23:0821.
Pa dobro. Ti si mlad, imaš vremena.
Šta ćeš za mene reči koji imam 27?
Hoš ti mene zvat na kafu il ja tebe?
Ada on nas pojede na ispitu. Pade jedna devojka nakon pola sata ispitivanje sedmoro odustase sa njom
Danas pogotovoMutevelija wrote: 03 May 2019, 23:00Kao i ja kad tebe čitam i promatram tvoje postove, totalno sam fokusiran![]()
pa jbg on mora da drzi neki standardBelialVamdemon wrote: 03 May 2019, 23:15Ada on nas pojede na ispitu. Pade jedna devojka nakon pola sata ispitivanje sedmoro odustase sa njom
Meni bio los seminarski pa mi rece da mi je bolje u drugom roku da izadjem no ja sam bio uporan i polozi ga
More jaro, samo dok nadjem zbirku huseta fatkica pa da cijelu noc akcionisemo
Nije samo sto je za pare, nego osjecam se pod pritiskom, oo zivotinja ho ruk, ne mogu tako.Zagorka wrote: 03 May 2019, 23:16
Nisam mislila da ću ovo ikad napisati ispod tvog posta, ali respect.
Za ovo konkretno, da se razumijemo, ne za sve
I ja bi se osjećala bijedno da sam s nekim kog platim. Ko da sam zadnji gubavac kojeg se niko ne bi smilovao pomilovati dok mu eto ne dam pare.
I potpuno stran, nepoznat insan, bez ijednog pogleda dubokog, značajnog.
Nije to za mene.