Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Kod bike shopa, prelazimo raskrsnicu, energopetrol, guma m, banana city....
"ignorance is bliss"
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
samo reci kome

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
"ignorance is bliss"
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
dobromad_max_ba wrote: 04 May 2019, 15:15Kod bike shopa, prelazimo raskrsnicu, energopetrol, guma m, banana city....
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
da znam, ne biH tebe pitala , ti si predlzoio, ti znas

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Trebal šta oko?Vrag wrote: 04 May 2019, 15:16dobromad_max_ba wrote: 04 May 2019, 15:15
Kod bike shopa, prelazimo raskrsnicu, energopetrol, guma m, banana city....
"ignorance is bliss"
- Vrag
- Forum [Bot]
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9811 times
- Been thanked: 16542 times
- Status: Online
Kad imas dijete zivot ima svrhu, i kad bi covjek digao ruke od svega, zbog njih ne moze.Bas sam jucer u avionu o tome razmisljala.Zelim zivjeti zbog njih, da imaju mamu, i da im mama omoguci ono sto je zamislila. Ja tu i nisam pretjerano bitna.Oni su.rethna wrote: 04 May 2019, 14:52 Ma samo kad vam je tesko shvatite da je zivot ionako precijenjen i moci cete sve bez straha od bilo cega![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Niko mi nismo digli ruke od svega, svi nesto radimo, borimo se za nesto dok smo zivi, sama cinjenica da smo tu to govori. Nisam se obratio tebi direktno da se ne protumaci pogresno, vec zbog spominjanja straha generalno.spacebound wrote: 04 May 2019, 15:37Kad imas dijete zivot ima svrhu, i kad bi covjek digao ruke od svega, zbog njih ne moze.Bas sam jucer u avionu o tome razmisljala.Zelim zivjeti zbog njih, da imaju mamu, i da im mama omoguci ono sto je zamislila. Ja tu i nisam pretjerano bitna.Oni su.rethna wrote: 04 May 2019, 14:52 Ma samo kad vam je tesko shvatite da je zivot ionako precijenjen i moci cete sve bez straha od bilo cega![]()
Ali razumijem tvoja stajalista i pogled na zivot

Question everything.
Ne bih nikad voljela da moji roditelji ovako razmisljaju i tako se osjecaju zbog mene. Osjecala bih se uzasno. Kao da je netko propustio svoj zivot radi mene. Niti zelim da ja ikada ovako razmisljam kada budem majka, ako Bog daspacebound wrote: 04 May 2019, 15:37Kad imas dijete zivot ima svrhu, i kad bi covjek digao ruke od svega, zbog njih ne moze.Bas sam jucer u avionu o tome razmisljala.Zelim zivjeti zbog njih, da imaju mamu, i da im mama omoguci ono sto je zamislila. Ja tu i nisam pretjerano bitna.Oni su.rethna wrote: 04 May 2019, 14:52 Ma samo kad vam je tesko shvatite da je zivot ionako precijenjen i moci cete sve bez straha od bilo cega![]()
Space tebi je 30 godina samo, da ti je i 70 trebas zivjeti i uzivati u zivotu, svaki trenutak
Ja i razumijem ljude koji se plaše letenja.
Ali meni je jedan od boljih osjećaja, kad se motori dignu na full, koči, koči, pa pusti, pa me "zalijepi" na sjedalo
... Pa sljedeći moment, kad točno osjetis, kako si se odlijepio od staze... Ostalo je dosadno 
Osim još pogled, kad probija sloj oblaka, ono plavetnilo iznad,, ajd oke je...
Ali meni je jedan od boljih osjećaja, kad se motori dignu na full, koči, koči, pa pusti, pa me "zalijepi" na sjedalo

Habibti, ya nour el - ain... 

- uvijek_kontra
- zmajček
- Mood:
- Has thanked: 4054 times
- Been thanked: 3824 times
Lijep kisni pozdrav svima preko brda. 

„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9811 times
- Been thanked: 16542 times
- Status: Online
Ja ne znam odakle si ovo izvukla, ali ok je.Ne mislim post rastavljat na proste faktore.Svako nek skonta kako zeliMerlin246 wrote: 04 May 2019, 15:53Ne bih nikad voljela da moji roditelji ovako razmisljaju i tako se osjecaju zbog mene. Osjecala bih se uzasno. Kao da je netko propustio svoj zivot radi mene. Niti zelim da ja ikada ovako razmisljam kada budem majka, ako Bog daspacebound wrote: 04 May 2019, 15:37
Kad imas dijete zivot ima svrhu, i kad bi covjek digao ruke od svega, zbog njih ne moze.Bas sam jucer u avionu o tome razmisljala.Zelim zivjeti zbog njih, da imaju mamu, i da im mama omoguci ono sto je zamislila. Ja tu i nisam pretjerano bitna.Oni su.
Space tebi je 30 godina samo, da ti je i 70 trebas zivjeti i uzivati u zivotu, svaki trenutak

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Vrag
- Forum [Bot]
Uzvukni tekbir, nece ti biti dosadnostorm wrote: 04 May 2019, 15:58 Ja i razumijem ljude koji se plaše letenja.
Ali meni je jedan od boljih osjećaja, kad se motori dignu na full, koči, koči, pa pusti, pa me "zalijepi" na sjedalo... Pa sljedeći moment, kad točno osjetis, kako si se odlijepio od staze... Ostalo je dosadno

Pa kazes da nisi bitna u svom vlastitom zivotu.
Valjda svatko treba biti sebi najbitniji u svom zivotu.
Valjda svatko treba biti sebi najbitniji u svom zivotu.
Merlince prioriteti se malo promijene...Merlin246 wrote: 04 May 2019, 15:53Ne bih nikad voljela da moji roditelji ovako razmisljaju i tako se osjecaju zbog mene. Osjecala bih se uzasno. Kao da je netko propustio svoj zivot radi mene. Niti zelim da ja ikada ovako razmisljam kada budem majka, ako Bog daspacebound wrote: 04 May 2019, 15:37
Kad imas dijete zivot ima svrhu, i kad bi covjek digao ruke od svega, zbog njih ne moze.Bas sam jucer u avionu o tome razmisljala.Zelim zivjeti zbog njih, da imaju mamu, i da im mama omoguci ono sto je zamislila. Ja tu i nisam pretjerano bitna.Oni su.
Ajde kako djeca rastu, odrastu, možeš pomalo i sve više uzimati sebi vremena... Bome ispočetka ne možeš. Ili nisi odgovoran. Vidjeti ćeš

Habibti, ya nour el - ain... 

Ne znam.. Ja sto vise slusam vas, sve vise ne zelim ni da se udam, niti da imam muza i djecustorm wrote: 04 May 2019, 16:10Merlince prioriteti se malo promijene...Merlin246 wrote: 04 May 2019, 15:53
Ne bih nikad voljela da moji roditelji ovako razmisljaju i tako se osjecaju zbog mene. Osjecala bih se uzasno. Kao da je netko propustio svoj zivot radi mene. Niti zelim da ja ikada ovako razmisljam kada budem majka, ako Bog da
Ajde kako djeca rastu, odrastu, možeš pomalo i sve više uzimati sebi vremena... Bome ispočetka ne možeš. Ili nisi odgovoran. Vidjeti ćeš![]()

- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1634 times
- Been thanked: 3046 times
Zapamti muz je svekrvino mladunce 

Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820