E jeste i taj mi je omiljenijiIM_ex wrote:ili kofrcisKrokodil Behko wrote:Šta je, šta se ti ponašaš !?
S tim da ovo "ponašaš", jednostavno me obara!
Potpuno pogrešno shvaćen izraz

E jeste i taj mi je omiljenijiIM_ex wrote:ili kofrcisKrokodil Behko wrote:Šta je, šta se ti ponašaš !?
Kako pogresno shvacen? Pa zar ima neko ko ne razumije tu nasu "ponasas se" terminologijuKrokodil Behko wrote:E jeste i taj mi je omiljenijiIM_ex wrote:ili kofrcisKrokodil Behko wrote:Šta je, šta se ti ponašaš !?
S tim da ovo "ponašaš", jednostavno me obara!
Potpuno pogrešno shvaćen izraz

IM_ex wrote: pusti kraju! to kao treba da znaci "ma pusti ga/nju, kao, nije vrijedno diskusije

A ne kao npr. "Uslikati"Dust wrote:IM_ex wrote: pusti kraju! to kao treba da znaci "ma pusti ga/nju, kao, nije vrijedno diskusije
Zasto bi ovo bio nepravilan izraz?
zagor wrote:A ne kao npr. "Uslikati"Dust wrote:IM_ex wrote: pusti kraju! to kao treba da znaci "ma pusti ga/nju, kao, nije vrijedno diskusije
Zasto bi ovo bio nepravilan izraz?![]()

Ma pusti krajuDust wrote:IM_ex wrote: pusti kraju! to kao treba da znaci "ma pusti ga/nju, kao, nije vrijedno diskusije

Ne može od otoga ništa bitiIM_ex wrote:Ma pusti krajuDust wrote:IM_ex wrote: pusti kraju! to kao treba da znaci "ma pusti ga/nju, kao, nije vrijedno diskusije
bas takoIM_ex wrote:e, sad je vec bolje obrazlozeno![]()
moj dedo je imao jednu (ma imao ih je stoijednu xD)
pusti kraju! to kao treba da znaci "ma pusti ga/nju, kao, nije vrijedno diskusije

madam Bovary wrote:ne mogu vjerovati da masa konobara ne zna sta je saharin![]()
ja zatrazim,a oni kazu:sta vam je to?ja kazem umjetni,dijetalni,secer?
oni gledaju,ceskaju se i kazu,ahhaaaa,natren.
Cuj natrenpa to je samo jedna vrsta saharina,pitam ih zaci li im sta rijec saharoza,a oni i dalje tupo trepcu....odustanem...
Isto kao za svu kiselu vodu reci radenska ili za sve papirnate maramice paloma

kaldont, digitron, pretis, ... ima toga hrpa mogli bi posebnu temu otvoritiDust wrote:Isto kao za svu kiselu vodu reci radenska ili za sve papirnate maramice paloma