ja ne smijem rovit po frizideru, pomete sve zivo. zato drzim tonu voca pored ruke za svaki slucaj.
a plus mi je prava uzivancija u bicikliranju sad kad mi ne otkazuju pluca poslije 20km
Moderator: Krokodil Behko

Neka ni slučajno ne prestaju s pušenjemKrokodil Behko wrote: 05 May 2019, 17:44 Ima li još iskustava?
šta da radim sa svojim vršnjakinjama? Nijedna nije prestala da puši, a sve su ko tenkovi.

Ja se od decembra Do marta udebljo 15..evo u Aprilu sam se zaustavio. Pusim ko turčin i nisam pametan za ovu temuFemea wrote: 05 May 2019, 17:51 Ja se tada udebljala tri kilograma ali sam bila na godišnjem pa se ne pika![]()
Tako da nisam pravi primjerak za analizu![]()

Ko kaže da sam

Femea wrote: 05 May 2019, 17:51 Ja se tada udebljala tri kilograma ali sam bila na godišnjem pa se ne pika![]()
Tako da nisam pravi primjerak za analizu![]()
Ili čipsa i čokoladeNice try wrote: 05 May 2019, 17:52 Ali,treba pronaći nešto što će nam zavarati misli,a neće debljati.
Žvake,neke bombone,suho voće i sl.

Protutenkovsko naoruzanje, nea drugeKrokodil Behko wrote: 05 May 2019, 17:44 Ima li još iskustava?
šta da radim sa svojim vršnjakinjama? Nijedna nije prestala da puši, a sve su ko tenkovi.

ElTriconi wrote: 05 May 2019, 18:18Protutenkovsko naoruzanje, nea drugeKrokodil Behko wrote: 05 May 2019, 17:44 Ima li još iskustava?
šta da radim sa svojim vršnjakinjama? Nijedna nije prestala da puši, a sve su ko tenkovi.![]()

Ja vidio to na kol of djutiju bolan, sta ja znam

Ti bi dobila cenera kg ko da gledam