Moja ih rodica ima par. Frizure uvijek tip top kad idemo van. Desi se da joj ja odvezem kosu na frizuru dok je ona na putu...
Nekad kad sam u frci sjetim je se...dobro dodju fakat.
Moderator: VIP

Moja ih rodica ima par. Frizure uvijek tip top kad idemo van. Desi se da joj ja odvezem kosu na frizuru dok je ona na putu...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Na neodređeno ali sam na probnom rokuMutevelija wrote: 06 May 2019, 21:38NA koliko ti je ugovorgospođa Brams wrote: 06 May 2019, 20:09 O davanju otkaza, al za ozbiljno. Mislim da cu sljedeci tjedan, svega mi je dosta, ovaj posao je SRANJE jer je sef apsolutni kreten i luđak, trebala sam se okrenut i otic jos kad me ubio u pojam na razgovoru prije potpisivanja ugovora, al sam glupa pa nisam.
De vidi ako mozes sa biroa ili ti burze primati pare, napravi nekako da bude otkazni ugovor ono 15 dana, napravi da mozes 3 mjeseca lezat i dobivat pare, ja mislim treba ti 8 mjeseci, u HR ne znam kakav je zakon, u BIH je takav.
Divlja_u_srcu wrote: 06 May 2019, 21:40Ako si sigurna, daj! Nedaj se provocirati i živcirati, čuvaj svoje zdravlje. I ne govori da si glupa, jer TO sigurno nisi.gospođa Brams wrote: 06 May 2019, 20:09 O davanju otkaza, al za ozbiljno. Mislim da cu sljedeci tjedan, svega mi je dosta, ovaj posao je SRANJE jer je sef apsolutni kreten i luđak, trebala sam se okrenut i otic jos kad me ubio u pojam na razgovoru prije potpisivanja ugovora, al sam glupa pa nisam.

Kad bih je ja stavila, poceli bi po mahali pricati da bolujem od raka tobejarabi
Ono kad napravis drugi profil samo da bi mogao nekog da pljunes. JadnoTina93 wrote: 07 May 2019, 16:08 Ono kad hoces da imas dobru pozadinu a lose radis u photoshopu pa ti guzica padne do koljena kao da se usrala u gace, toliko fejk i jadno
Pa što si lagao da nemaš drage?BelialVamdemon wrote: 07 May 2019, 01:41 razmisljam o mojoj dragoj i sta cu danas da joj kazem na faks
To mi je simpatijaPodrinjac wrote: 07 May 2019, 19:10Pa što si lagao da nemaš drage?BelialVamdemon wrote: 07 May 2019, 01:41 razmisljam o mojoj dragoj i sta cu danas da joj kazem na faks![]()