Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Bla a zasto skupljaju prasinu? Pa zar ne pozelis s vremena na vrijeme ponovo procitati knjigu s police?
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Zagorka wrote: 24 Nov 2018, 22:29
Imamo dvije velike police za knjige pune. Uslikam jednom. Negdje su u mojoj visini. Mozda nesto nize. Ne znam sirinu. Mislim manje od dva metra.(jedna)
Sad guram u police u kancelariji. U ladice. Kontam moram jos jednu nabaviti.
Malac ih ima apsolutno na svakom ćošku, ja organiziram, on ih raznosi i tako.
Kontam mu interesantnu policu uzeti ,gdje bi bilo lako i prakticno vracati i uzimati.
Imamo strucne literature, romana, biografija, svega.
Knjige su dio zivota, ko i jastuci.
Kazniona je prva knjiga o zeničkom zatvoru pripremana bez političkih direktiva, cenzure i ograničenja zatvorske uprave. Po prvi put u svom postojanju zatvorske vlasti skinule su pečate i oznake službenih tajni sa svojih dokumenata. Kompletan arhiv otvoren je autorima ove knjige koji su u njemu otkrili fascinantne priče i fotografije koje su godinama bile nedostupne javnosti.
Malo sam prelistala, čini se jako zanimljivim štivom
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
carobnjak N wrote: 08 May 2019, 11:08
Ko vam je taj Dzo Nesbo ?
Dugo sam obilazila Nesboa jer mi je nekako bio previse izvikan. Medjutim, nakon prve procitane knjige, promijenila sam misljenje i shvatila zasto je provikan. Procitaj, neces se pokajati.
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Dugo sam obilazila Nesboa jer mi je nekako bio previse izvikan. Medjutim, nakon prve procitane knjige, promijenila sam misljenje i shvatila zasto je provikan. Procitaj, neces se pokajati.
Ma meni taj zanr krimi romana nesto kao puka zabava .
Sad bas da citam knjigu radi zabave u vrijeme interneta i mora filmova ...pa ne znam. Iako, eto, ako mi naleti probacu da procitam
Zar mozes uopste porediti knjigu sa internetom
Bez obzira da li je to knjiga za opustanje ili nauku ili cisto iz znatizelje, knjiga je knjiga. I nikad se ne moze internet porediti s knjigom