Fuddo wrote: 08 May 2019, 17:41
statebriga wrote: 08 May 2019, 17:35
Fudo, imam masu prijatleja sa porodicama, mjenjali vise puta poslove , cak i grad ili drzavu , ljudi pokusavaju, bore se , nece da budu nezadovoljni na jednom radnom mjestu
1000 ljudi hiljadu cudi, neka svako sebe trazi gdje mu je bolje...samo, ta prica kako je glupost raditi istu stvar 40 godina je nidje veze. Zasto je glupost?
Bogati, ko da smo sve sami naucni radnici pa nam ponude za poso pristizu svake sekunde.
Eto ti si promijenila milion poslova, i sta si konkretno napravila?
Imas propali brak, 40 kuka, i trazis nekog bogatog da mu se utopis, da se brine o tebi?
Boooo hoooo...svaka cast.
Al opet ti kazem, ako je to tebi ok, ok je i meni.
Sretna u svemu? Super. I ja sam sretan za tebe.
pa promjenila sma poslove, ali svi su povezani, imaju smisla, znci, imam profesionlano iskustvo , ne kuzim , zasto je to minus
brak , bio prosao, pa sta , ni to ne dozivljavam kao tragediju , zasto bih
ne trazimm bogatog , vec slicnog , poput mene bogatog iskustvom, znanjem i da mu mogu vjerovati , ne trazim bogatog lopove, kriminalca
pa ne postoji apsolutna sreca, uvijek trazimo nesto bolje , ali tvoj staav o mom stilu zivota je jednsotavno negativan, ti ga dozivljavas kao jedan velii minus, sto znaci, da ne razumijes i ne znas moj zivot
zasto mislis da je tvoj stil i nacin ziota bolji o mog , to mi je interesantno primjeitit kod tvog pisanja