Ti mali imas ozbiljnih problema.
Kakav b12?
Moderator: VIP

Ne ciganci oko sice
Sta je tebi Fudo haha, to se i daje tako. Sto ti da polaganije, sto igla duze probada kozu to vise boli. Tako da je najbolje da ti da brzo ali spretnooFuddo wrote: 08 May 2019, 20:18Ovdje je zabiju ko kolac, odjednom.spacebound wrote: 08 May 2019, 20:14
I ova je primila B12. Nije ni osjetila, ako ti zatreba samo meni dodji![]()
Nema ono polako, njezno, vec zviz u guz.
Meni jednom dali, sav se ukocio, u kolicima me izvukli do auta.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ti imaš ozbiljnih problema. Sa razumijevanjem.

Eeeee, jel se to docepa njemacke odmah zaboravi na sve derneke, teferice, salijevanje ploce, mjesalice...

Koji derneci, koji tefericiFuddo wrote: 08 May 2019, 20:26Eeeee, jel se to docepa njemacke odmah zaboravi na sve derneke, teferice, salijevanje ploce, mjesalice...![]()

Nije bona, to je bilo neko cudo, meni se ucinilo da ima po metra u onoj igli...kao fasovo sam neku bakteriju, i mora mi to odmah dati.Merlin246 wrote: 08 May 2019, 20:25Sta je tebi Fudo haha, to se i daje tako. Sto ti da polaganije, sto igla duze probada kozu to vise boli. Tako da je najbolje da ti da brzo ali spretnooFuddo wrote: 08 May 2019, 20:18
Ovdje je zabiju ko kolac, odjednom.
Nema ono polako, njezno, vec zviz u guz.
Meni jednom dali, sav se ukocio, u kolicima me izvukli do auta.![]()

Spjesi zeaj ga, niste iz isthih entiete, niste entiteski zemljacispacebound wrote: 08 May 2019, 20:27Koji derneci, koji tefericiFuddo wrote: 08 May 2019, 20:26
Eeeee, jel se to docepa njemacke odmah zaboravi na sve derneke, teferice, salijevanje ploce, mjesalice...![]()
![]()
Fuddo wrote: 08 May 2019, 20:29Nije bona, to je bilo neko cudo, meni se ucinilo da ima po metra u onoj igli...kao fasovo sam neku bakteriju, i mora mi to odmah dati.Merlin246 wrote: 08 May 2019, 20:25
Sta je tebi Fudo haha, to se i daje tako. Sto ti da polaganije, sto igla duze probada kozu to vise boli. Tako da je najbolje da ti da brzo ali spretnoo![]()
I namaza mi ona guz necim, veli, relax...al nije ni izgovorila relax do kraja, gruhni mi je ko s nebesa.
Meni oci ko u garlfida iskocise, drekno sam ko ranjenik.
Jos mi veli cry baby, sto se deres.
Da sam je mogo dofatit, udavioB je.![]()

Fuddo wrote: 08 May 2019, 20:29Nije bona, to je bilo neko cudo, meni se ucinilo da ima po metra u onoj igli...kao fasovo sam neku bakteriju, i mora mi to odmah dati.Merlin246 wrote: 08 May 2019, 20:25
Sta je tebi Fudo haha, to se i daje tako. Sto ti da polaganije, sto igla duze probada kozu to vise boli. Tako da je najbolje da ti da brzo ali spretnoo![]()
I namaza mi ona guz necim, veli, relax...al nije ni izgovorila relax do kraja, gruhni mi je ko s nebesa.
Eeeee brukeFuddo wrote: 08 May 2019, 20:29Nije bona, to je bilo neko cudo, meni se ucinilo da ima po metra u onoj igli...kao fasovo sam neku bakteriju, i mora mi to odmah dati.Merlin246 wrote: 08 May 2019, 20:25

Users browsing this forum: uvijek_kontra, Veca and 2 guests