s kojom vrecom hahah
Liga prvaka 2024/25
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2753 times
- Been thanked: 8615 times
Re: Liga prvaka 2018/ 2019
Meni son bio veceras Malo ko pogubljen. Ko da se napusio u nekom baru prije utakmice. Inace dobar pravo
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
a sto se tice kvota hani je jucer odradio svoje :kava prolaz liverpula u regularnom vremenu 26 kvota na 3.80 KM za skoro 100 maraka u dzep 
🐽
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Kad čovjek pomisli da ni Liverpool ni mi nismo trebali ni grupu proći.
Jel' se sjeća neko sta je onaj igrač Napolija promasio na Anfieldu pred kraj?
Il' sta je onaj Interovac promašio protiv PSV-a?
Jel' se sjeća neko sta je onaj igrač Napolija promasio na Anfieldu pred kraj?
Il' sta je onaj Interovac promašio protiv PSV-a?
. . . . . . . . .
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
samo jedan dokaz da moraš odigrati 4/4 u top naletu...
Ajax je odigrao 3/4 i vozdra...
Žao mi ih je bili su bolji tim. Svejedno opet je finale za respekta..
Dvije ekipe koje nisu bile očekivane tu, nema ovih extra velikih.
Obe ekipe igraju odličan fudbal...
Ajax je odigrao 3/4 i vozdra...
Žao mi ih je bili su bolji tim. Svejedno opet je finale za respekta..
Dvije ekipe koje nisu bile očekivane tu, nema ovih extra velikih.
Obe ekipe igraju odličan fudbal...
"ignorance is bliss"
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9061 times
- Been thanked: 5797 times
Ajax je dogurao daleko dalje nego sto objektivno zasluzuje.
Ok, igraju lijepo, tehnicki potkovano, dosta brzo i kada tu dodamo euforiju koja ih je nosila dobijemo postojeci rezultat i simpatije koje imaju.
Sve ove nerealne obozavatelje Ajaxa treba podsjetiti na rezultat prve utakmice Ajaxa protiv Reala, kao i na prvih 35 minuta utakmice u Torinu.
Takodje isti ti obozavatelji neka pogledaju "frljoku" od gola koji je Ajax dao Juventusu u Torinu, sto je uslovilo totalni raspad Juventusa i odvelo Ajax dalje.
Totenhem igra bez najboljeg igraca i glavnog napadaca.
Totenhem je izbacio City u strasnoj utakmici.
Totenhem je bolji od Ajaxa, ima veci fond dobrih igraca i zasluzeno je prosao dalje.
Meni to nije nikakvo iznenadjenje.
Ajax jedva da ima 11 igraca, klupa nikakva, to za L.P. nije ni blizu dovoljnog.
Iskreno ispadanje Barce nisam ocekivao, i to mi je iznenadjenje, Ajax nije.
Ok, igraju lijepo, tehnicki potkovano, dosta brzo i kada tu dodamo euforiju koja ih je nosila dobijemo postojeci rezultat i simpatije koje imaju.
Sve ove nerealne obozavatelje Ajaxa treba podsjetiti na rezultat prve utakmice Ajaxa protiv Reala, kao i na prvih 35 minuta utakmice u Torinu.
Takodje isti ti obozavatelji neka pogledaju "frljoku" od gola koji je Ajax dao Juventusu u Torinu, sto je uslovilo totalni raspad Juventusa i odvelo Ajax dalje.
Totenhem igra bez najboljeg igraca i glavnog napadaca.
Totenhem je izbacio City u strasnoj utakmici.
Totenhem je bolji od Ajaxa, ima veci fond dobrih igraca i zasluzeno je prosao dalje.
Meni to nije nikakvo iznenadjenje.
Ajax jedva da ima 11 igraca, klupa nikakva, to za L.P. nije ni blizu dovoljnog.
Iskreno ispadanje Barce nisam ocekivao, i to mi je iznenadjenje, Ajax nije.
Last edited by Mister No on 09 May 2019, 11:12, edited 1 time in total.
The Dark Side Of The Forum...
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 5819 times
- Been thanked: 5315 times
Na kraju svake utakmice jedino sto je bitno je rezultat. Ne broj igraca, ne klupa, ne igra. Rezultat. Koji su imali i koji ih je doveo dokle su dogurali.
Sve ostalo nije bitno. I juce nisu imali srece jer su izdrzali citavu utakmicu da bih na kraju bilo sta je bilo. A reci da neko zasluzuje pobjedu jer ima dobre igrace i jaci klub meni je neprihvatljivo. Al ako je vec tako, valjda zasluzuje neko ko je sa losijom ekipom i klupom dogurao dalje nego ovi "daleko bolji" sto su ispali.
O Barci necu jer su me razocarali. Dzaba im sve najbolje kad su ispali. I to su sami krivi. Ajaxu samo cestitke, a u finalu za L'pool.
Svako sebe laze kako mu odgovara.
- Socrates
- Forum [Bot]
Liga Prvaka je takmičenje koje se igra sa mentalnom stabilnoscu i trenera i igrača.
Ove godine, niko je nije dominirao, možes samo da preživis konkurenciju. Dva finalista imaju identične rezultate, sest pobjeda, dvije nerijesene i četiri poraza.
Barcelona je imala samo jedan poraz u 12 utakmica, ali nisu preživjeli konkurenciju. Ajax je imao dva poraza, ali nisu preživjeli konkurenciju.
City je, realno, najbolji tim Evrope ove sezone ali nisu preživjeli konkurenciju u Ligi Prvaka.
Ono što je Ajax na kraju koštalo, a to sam rekao prije prve utakmice, nisu igrali protiv engleskih klubova. I Mourinho i Van Gaal, a indirektno i njihov trener su potvrdili da su drugo poluvrijeme igrali kao da igraju protiv Vitessea (Mourinho) u holandskoj ligi, a to ne može u Ligi Prvaka.
Nisu bili spremni za fizicku borbu, koju je Llorente juce unio ulaskom, i time oslobodio Alija i Mouru da procvjetaju na terenu.
Oni su nas nadigrali samo prvo poluvrijeme u Londonu. Juce su dali dva gola u prvom, ali smo bili ravnopravni. U drugom, imali smo i mi i oni šansi, mi smo imali bolje. I naravno da je ono na kraju pitanje sitnih detalja, ali trebalo je utakmicu preokrenuti da dođe do toga da na kraju odlučuju sitni detalji.
Oni nisu mogli fizički sa nama i to je preokrenulo utakmicu. Onda su se, nakon izjednačenja, prepali i nisu znali sta da rade. Lose odluke su pravili kroz čitavo drugo poluvrijeme.
Ove godine, niko je nije dominirao, možes samo da preživis konkurenciju. Dva finalista imaju identične rezultate, sest pobjeda, dvije nerijesene i četiri poraza.
Barcelona je imala samo jedan poraz u 12 utakmica, ali nisu preživjeli konkurenciju. Ajax je imao dva poraza, ali nisu preživjeli konkurenciju.
City je, realno, najbolji tim Evrope ove sezone ali nisu preživjeli konkurenciju u Ligi Prvaka.
Ono što je Ajax na kraju koštalo, a to sam rekao prije prve utakmice, nisu igrali protiv engleskih klubova. I Mourinho i Van Gaal, a indirektno i njihov trener su potvrdili da su drugo poluvrijeme igrali kao da igraju protiv Vitessea (Mourinho) u holandskoj ligi, a to ne može u Ligi Prvaka.
Nisu bili spremni za fizicku borbu, koju je Llorente juce unio ulaskom, i time oslobodio Alija i Mouru da procvjetaju na terenu.
Oni su nas nadigrali samo prvo poluvrijeme u Londonu. Juce su dali dva gola u prvom, ali smo bili ravnopravni. U drugom, imali smo i mi i oni šansi, mi smo imali bolje. I naravno da je ono na kraju pitanje sitnih detalja, ali trebalo je utakmicu preokrenuti da dođe do toga da na kraju odlučuju sitni detalji.
Oni nisu mogli fizički sa nama i to je preokrenulo utakmicu. Onda su se, nakon izjednačenja, prepali i nisu znali sta da rade. Lose odluke su pravili kroz čitavo drugo poluvrijeme.
. . . . . . . . .
- Mister No

Mogu se donekle sloziti s tobom.uvijek_kontra wrote: 09 May 2019, 11:26Na kraju svake utakmice jedino sto je bitno je rezultat. Ne broj igraca, ne klupa, ne igra. Rezultat. Koji su imali i koji ih je doveo dokle su dogurali.
Medjutim racionalno gledajuci za neki uspjeh u klupskom natjecanju potrebna je jaka "klupa".
Ona ne znaci da ces uspjeti osvojiti nesto, ali je uslov.
Ajaxu je sinoc nedostajao jedan igrac iz 1. postave i to se osjetilo na njihovoj igri.
Njihova klupa je najlosija i najkraca bila jos i medju 8 ekipa L.P., a o polufinalnim ekipama da ne pricam.
Nenavijacki i racionalno gledajuci postigli su puno vise nego sto su i sami ocekivali.
The Dark Side Of The Forum...
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Mister No

- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
Slovenac Damir Skomina sudi finale Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama

Slovenac Damir Skomina će suditi finale Lige prvaka.
Skomina će dijeliti pravdu u duelu Liveproola i Tottenhama 1. juna u Madridu na stadionu Wanda Metropolitano.
Četrdesetdvogodišnji Slovenac, koji sudi međunarodne utakmice od 2002. godine, će postati dio elitnih arbitara koji su sudili u finalima Lige prvaka, Evropske lige (Ajax - Manchester 2017.) i Superkupa Evrope (Chelsea - Atletico 2012.).
Skomini će asistirati sunarodnjaci Jure Praprotnik i Robert Vukan, a četvrti arbitar će biti Španac Antonio Mateu Lahoz.
Glavni sudija u VAR sobi bit će Holanđanin Danny Makkelie, a asistirat će mu sunarodnjak Pol van Boekel, te Nijemci Felix Zwayer i Mark Borsch.
Susret Liverpool - Tottenham igra se 1. juna s početkom u 21 sat.

Slovenac Damir Skomina će suditi finale Lige prvaka.
Skomina će dijeliti pravdu u duelu Liveproola i Tottenhama 1. juna u Madridu na stadionu Wanda Metropolitano.
Četrdesetdvogodišnji Slovenac, koji sudi međunarodne utakmice od 2002. godine, će postati dio elitnih arbitara koji su sudili u finalima Lige prvaka, Evropske lige (Ajax - Manchester 2017.) i Superkupa Evrope (Chelsea - Atletico 2012.).
Skomini će asistirati sunarodnjaci Jure Praprotnik i Robert Vukan, a četvrti arbitar će biti Španac Antonio Mateu Lahoz.
Glavni sudija u VAR sobi bit će Holanđanin Danny Makkelie, a asistirat će mu sunarodnjak Pol van Boekel, te Nijemci Felix Zwayer i Mark Borsch.
Susret Liverpool - Tottenham igra se 1. juna s početkom u 21 sat.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Socrates
- Forum [Bot]
Ma nisi ti baksuz.
Postoji posebno objašnjenje za baksuze u ovom kontekstu, al' ne bih sad.
Postoji posebno objašnjenje za baksuze u ovom kontekstu, al' ne bih sad.
. . . . . . . . .