Jao, mama mi je rekla da mu ne dam prve noci
Nema tu pravila, s nekim je potrebno da prodje mnogo vremena, upoznavanja, razgovora, a s nekim kad se dogodi hemija na prvi klik to ti je sto ti je
Moderators: spacebound, Duminjo
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Nemoj tako bona, kliknuli ljudi.Merlin246 wrote: 09 May 2019, 12:55 Aha kemija, pa odmah sex na prvo cao - cao.
Pa poslije kontaj jesi li pokupio kakvu bolestinu
Pa, valjda znas da postoji i zastitaMerlin246 wrote: 09 May 2019, 12:55 Aha kemija, pa odmah sex na prvo cao - cao.
Pa poslije kontaj jesi li pokupio kakvu bolestinu
Pa valjda znas da se neke bolesti i zaraze mogu prenijeti i na neke druge nacine

Duminjo wrote: 09 May 2019, 13:03 Ista zena će nekome "dati" prvu noc a nekome drugome možda tek za mjesec.. Nema tu nikakvih pravila ni Logike. Bude ono što bude i hajd zdravo.
Bitno je da se drugi ne prave rogonjama a sta ce ljudi Raditi sa sobom i sa svojim tijelom neka rade.
Imali su Stari ljudi finih rijeci zä ovu temu
-Use i u svoje kljuse
-ne zabadaj nos u tudju guzicu..
Što Se mene lično tice, ne bi bas ni volio da imam neku koja ne zna s njim nista i kad ga vidi da se krsti. Pa je uci pa pokazuj pa opustaj pa ovo pa ono.. Još ako naletiš na Nesto ukoceno, nikad je otkocit. Nemam ja vremena za to. Nesto bih volio da uzivam sa ženom a ne da se igramo ucitelja ili Inspektora.
Sex je divna stvar (kazu) i treba ga tako dozivljavati. Data nam je ta cast da uzivamo u njemu a ne da se patimo. Neki ljudi su jednostavno naopaki pa im niko i nista ne moze valjati. Takvi neka se Pate a nas koji zelimo da uzivamo, neka nas puste da uzivamo![]()

Glas razumaDuminjo wrote: 09 May 2019, 13:03 Ista zena će nekome "dati" prvu noc a nekome drugome možda tek za mjesec.. Nema tu nikakvih pravila ni Logike. Bude ono što bude i hajd zdravo.
Bitno je da se drugi ne prave rogonjama a sta ce ljudi Raditi sa sobom i sa svojim tijelom neka rade.
Imali su Stari ljudi finih rijeci zä ovu temu
-Use i u svoje kljuse
-ne zabadaj nos u tudju guzicu..
Što Se mene lično tice, ne bi bas ni volio da imam neku koja ne zna s njim nista i kad ga vidi da se krsti. Pa je uci pa pokazuj pa opustaj pa ovo pa ono.. Još ako naletiš na Nesto ukoceno, nikad je otkocit. Nemam ja vremena za to. Nesto bih volio da uzivam sa ženom a ne da se igramo ucitelja ili Inspektora.
Sex je divna stvar (kazu) i treba ga tako dozivljavati. Data nam je ta cast da uzivamo u njemu a ne da se patimo. Neki ljudi su jednostavno naopaki pa im niko i nista ne moze valjati. Takvi neka se Pate a nas koji zelimo da uzivamo, neka nas puste da uzivamo![]()
Ne znam kako se to trazi
pa ne ide to tako ba, dogovoren sudar, malo kafa razgovori... čošak mrak i tražišMerlin246 wrote: 09 May 2019, 13:14Ne znam kako se to trazi
Nakon cao-cao, pitas je... Ne bih da budem navalentan ali eto ako ti nije probleem....![]()
![]()

Odem ja kod olova negdje na neki teferic. Hoce jedna da prosetamo. Odvede me negdje iza nekih grmova. Meni bilo 19..eh kud me sad takva sreca ne potrefi možda bih i umako a onda se samo osramotih. Poslije trazio broj. Nije mi dala.mad_max_ba wrote: 09 May 2019, 13:09 Čitam Vas
i fakat nemam ništa reć na temu...
Meni nije nijedna dala prve noći, dana, a istini za volju nisam ni tražio....
pa normalno da ti nije dalaDuminjo wrote: 09 May 2019, 13:16Odem ja kod olova negdje na neki teferic. Hoce jedna da prosetamo. Odvede me negdje iza nekih grmova. Meni bilo 19..eh kud me sad takva sreca ne potrefi možda bih i umako a onda se samo osramotih. Poslije trazio broj. Nije mi dala.mad_max_ba wrote: 09 May 2019, 13:09 Čitam Vas
i fakat nemam ništa reć na temu...
Meni nije nijedna dala prve noći, dana, a istini za volju nisam ni tražio....![]()

mad_max_ba wrote: 09 May 2019, 13:17pa normalno da ti nije dalaDuminjo wrote: 09 May 2019, 13:16
Odem ja kod olova negdje na neki teferic. Hoce jedna da prosetamo. Odvede me negdje iza nekih grmova. Meni bilo 19..eh kud me sad takva sreca ne potrefi možda bih i umako a onda se samo osramotih. Poslije trazio broj. Nije mi dala.![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests