I meni djelujete zajedljivi.Socrates wrote: 10 May 2019, 14:19 To da li sam ja zajedljiv zavisi od nijjeta, a ne od tvojih procjena.
Bizi tamo, buši uši.

Moderator: VIP
I meni djelujete zajedljivi.Socrates wrote: 10 May 2019, 14:19 To da li sam ja zajedljiv zavisi od nijjeta, a ne od tvojih procjena.
Bizi tamo, buši uši.
Znackama.
prvu rupu sam u ratu 93 godine probio u nekoj zlatariFuddo wrote: 10 May 2019, 14:25Znackama.
Moj rodjo probusio onom sutjeska, oteklo mu uho jedva mu to zakrpili. Bilo ko u slona.
čovjek je napisao da ga ovratimoChloe wrote: 10 May 2019, 14:22Te naušnice ne stoje svakom ali probaj ... Probuși... Što da ne, ako ti se ne dobadne brzo zaraste .... Ne obraćaj pažnju na negativne komentare ovdje.
Sjetih se kad sam bila dijete jos..frendica jedna i ja igrale se van i ja se porezala na nesto i kaze ona ako se i ona poreze i ako spojimo ruke da cemo biti sestre jer ce nam se pomijesati krv
Pa tebe bas izrafalalimad_max_ba wrote: 10 May 2019, 14:28prvu rupu sam u ratu 93 godine probio u nekoj zlatariFuddo wrote: 10 May 2019, 14:25
Znackama.
Moj rodjo probusio onom sutjeska, oteklo mu uho jedva mu to zakrpili. Bilo ko u slona.
drugu rupu 97 mi je tadašnja djevojka probila iglom
treće i četvrte se ne sjećam, samo su mi osvanule u uhu
![]()
Krajišnik....mad_max_ba wrote: 10 May 2019, 14:29čovjek je napisao da ga ovratimoChloe wrote: 10 May 2019, 14:22
Te naušnice ne stoje svakom ali probaj ... Probuși... Što da ne, ako ti se ne dobadne brzo zaraste .... Ne obraćaj pažnju na negativne komentare ovdje.
![]()
Tako su se djeronimo i bik koji sjedi igrali, isto.Merlin246 wrote: 10 May 2019, 14:29Sjetih se kad sam bila dijete jos..frendica jedna i ja igrale se van i ja se porezala na nesto i kaze ona ako se i ona poreze i ako spojimo ruke da cemo biti sestre jer ce nam se pomijesati krvi ona se isto malo poreze i stavimo ranu na ranu tu gdje je bilo krvi i bile smo uvjerene da smo sestre
![]()
![]()
pa jaMerlin246 wrote: 10 May 2019, 14:29Sjetih se kad sam bila dijete jos..frendica jedna i ja igrale se van i ja se porezala na nesto i kaze ona ako se i ona poreze i ako spojimo ruke da cemo biti sestre jer ce nam se pomijesati krvi ona se isto malo poreze i stavimo ranu na ranu tu gdje je bilo krvi i bile smo uvjerene da smo sestre
![]()
![]()
ne znam kolko si mladaDivlja_u_srcu wrote: 10 May 2019, 14:33 Ja svoje bušila sa ovim sto smo ko mladi postere stavljali na zid.sjećam se i danas kako je boljelo
![]()
![]()