aha. radi se o terminologiji. usputno seksanje u toku mjesec dana ja ne nazivam vezom, vezicom, vatevr.Duminjo wrote: 10 May 2019, 20:53
Spominjala se rijec "Partner". Za mene je Partner i onaj s Kim sam par mjeseci i onaj s Kim sam par noci a i onaj s Kim sam godinama. U dvadesetima ima dosta ljudi koji se ne vezu bas u neke duže veze. Nije što nece nego eto jednostavno tako bude. Postoji Pun Vrag onih vezica od mjesec, dva, tri u kojima Partneri imaju Sex. Cak samo takvih bude desetak u tim dvadesetima godinama. Evo ja sam u zivotu bio sa jednom sest mjeseci i sa drugom osam godina.. Ostalo je sve bilo dvaestak dana Do mjesec.. I takvih vezica, od mjesec, dva, nakupi se bruka. Kasnije nekad kad razmišljaš o zivotu i prislosti i zenama.. Ne znas ni gdje si ni sta si. Pa te neko pita onako bezveze "sa koliko si zena bio".. Samo odmahnes jer se ne možeš sjetiti. Nisi kurvar, nisi zavodnik, nisi nikakav jebac, da prostis.. Al se jednostavno nakupi.
Deset Partnera (ako uzmemo da je Partner svako sa Kim si imo Sex), u deset godina, je nikakva brojka.
ja se svake veze mogu sjetiti, jer je i bila upravo to-veza. ništa mi se nije"jednostavno nakupilo".
da prostiš, jesi, kad im se broja sjetiti ne možeš.Nisi kurvar, nisi zavodnik, nisi nikakav jebac, da prostis.. Al se jednostavno nakupi.
de ci duminjinoooooo
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)