jesam skontao, nisam ja mozda bio dovoljno jasan, jel' ti jos uvijek ista tastatura koja je bila? desava se da programi promijene, na primjer word, ako je tekst na engleskom prebaci i tastaturu na engleski layout (ne uvijek)spacebound wrote: 14 May 2019, 09:32Nisi me skontao, uvijek dosad je islo sa altgr+V, jutros necedamir5 wrote: 14 May 2019, 09:30
koja je tastatura? mislim layout, ono sto pise pored sata. tako je u nasoj, njemackoj, svicarskoj mislim,... ako je EN onda je cini mi se shift+2![]()
Šta vas je danas zaibretilo?
Moderator: VIP
- damir5
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: Šta vas je danas zaibretilo?
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
- Status: Online
Hvala damiredamir5 wrote: 14 May 2019, 09:34jesam skontao, nisam ja mozda bio dovoljno jasan, jel' ti jos uvijek ista tastatura koja je bila? desava se da programi promijene, na primjer word, ako je tekst na engleskom prebaci i tastaturu na engleski layout (ne uvijek)
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- damir5
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Been thanked: 1 time
nema na cemu, evo ti da znas gdje se nalazi kad deinstaliras tu entitetskuspacebound wrote: 14 May 2019, 09:38Hvala damiredamir5 wrote: 14 May 2019, 09:34
jesam skontao, nisam ja mozda bio dovoljno jasan, jel' ti jos uvijek ista tastatura koja je bila? desava se da programi promijene, na primjer word, ako je tekst na engleskom prebaci i tastaturu na engleski layout (ne uvijek)Bilo DEU, prebacila na srpsku i normalno ukucah @
![]()
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1671 times
- Been thanked: 3168 times
A tooo
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 5806 times
- Been thanked: 5296 times
Nije danas vec jucer.
Isli s tatom do deda i nekih 300m od moje kuce, kod kante za staklo (smece) nadjem ovog ljepotana il bolje da kazem, nadje on mene.
Gledam okolo, nigdje nikog. Mace mjauce, place, ide za nama.. i poslije 100m vraca se kod kante. Odma mi je jasno bilo. Neko ga je tu odbacio pa se vraca ne bi li se vratili po njega. Jadnicak.

Nastavili mi do kuce, nije mi dalo mira. Odnjela konzervi, vode, nisam ga smela kuci uzet - sta ako je zalutao pa ga neko dodje trazit, sta ako sam nadje put kuce.. tisucu sta ako, uglavnom citavu noc nisam spavala jer je takav vjetar bio, a meni zao sto sam ga ostavila tamo.
Cim je svanulo, isla sam ga trazit, njega nigdje. Ostavim brikete svejedno i pozelim da je otisao kuci. Popodne vracajuci se od dede, eto njega, iskoci pred mene, mjauce kao lud. Ja ne znam sta cu, odem pitam sve okolo susjede da nije od nekog, nije. Podje macak za mnom pa stane auto pored mene i macak pobjegne. Ja odem kuci, objavim opet, nista. Javi se hrpa ljudi, svi ce djelit objavu, nitko ga nece usvojit. Onda se nadje jedna gospodja, kaze da bih ga odma uzela al nema prijevoz. Prosle sedmice morala uspavat svog macka zbog tumora. Dala sam joj svoj broj da vidim jel misli ozbiljno i odma me pozvala.
Sutra ga vozim kod nje. Daleko je al sta me briga. Ako ce macak imati dom, isla bi na kraj svijeta. Primjetila sam da mu nesto nije ok sa zubima il desnima, ne znam. Nadam se da joj to nece biti bitno. Pricala je da je i njen macak imao probleme sa zubima pa je kupovala samo meku hranu. Dobar znak, jelde?
Uglavnom su iza mene dva hekticna dana, u svakom pogledu. Jos kad mi ova rece da bi ga usvojila, ja odem po macka i nigdje ga. Trazila ga sat vremena. Preznojila sam se sto puta.
A ko god ga ostavio tako malog, nek mu bog da sve sto je zasluzio. Da mu se sve vrati onako kako treba i dolikuje.
Ovo mi je trece mace za sest mjeseci da ga nadjem tako i kaze meni susjeda pa naravno da ces ga ti naci jer bi svako drugi okrenuo glavu i krenuo dalje. Na zalost, u pravu je. Nemojte ignorirati ako mozete pomoci.
P. S. Kakva je to maza. Samo se usunja ispod ruke, i mazi uz bradu, grize majicu.. ma slatkis. Nisam ga mogla ljepse uslikat da ga ne prepadnem.

Isli s tatom do deda i nekih 300m od moje kuce, kod kante za staklo (smece) nadjem ovog ljepotana il bolje da kazem, nadje on mene.

Nastavili mi do kuce, nije mi dalo mira. Odnjela konzervi, vode, nisam ga smela kuci uzet - sta ako je zalutao pa ga neko dodje trazit, sta ako sam nadje put kuce.. tisucu sta ako, uglavnom citavu noc nisam spavala jer je takav vjetar bio, a meni zao sto sam ga ostavila tamo.
Cim je svanulo, isla sam ga trazit, njega nigdje. Ostavim brikete svejedno i pozelim da je otisao kuci. Popodne vracajuci se od dede, eto njega, iskoci pred mene, mjauce kao lud. Ja ne znam sta cu, odem pitam sve okolo susjede da nije od nekog, nije. Podje macak za mnom pa stane auto pored mene i macak pobjegne. Ja odem kuci, objavim opet, nista. Javi se hrpa ljudi, svi ce djelit objavu, nitko ga nece usvojit. Onda se nadje jedna gospodja, kaze da bih ga odma uzela al nema prijevoz. Prosle sedmice morala uspavat svog macka zbog tumora. Dala sam joj svoj broj da vidim jel misli ozbiljno i odma me pozvala.
Sutra ga vozim kod nje. Daleko je al sta me briga. Ako ce macak imati dom, isla bi na kraj svijeta. Primjetila sam da mu nesto nije ok sa zubima il desnima, ne znam. Nadam se da joj to nece biti bitno. Pricala je da je i njen macak imao probleme sa zubima pa je kupovala samo meku hranu. Dobar znak, jelde?
Uglavnom su iza mene dva hekticna dana, u svakom pogledu. Jos kad mi ova rece da bi ga usvojila, ja odem po macka i nigdje ga. Trazila ga sat vremena. Preznojila sam se sto puta.
A ko god ga ostavio tako malog, nek mu bog da sve sto je zasluzio. Da mu se sve vrati onako kako treba i dolikuje.
P. S. Kakva je to maza. Samo se usunja ispod ruke, i mazi uz bradu, grize majicu.. ma slatkis. Nisam ga mogla ljepse uslikat da ga ne prepadnem.

Svako sebe laze kako mu odgovara.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9060 times
- Been thanked: 5795 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
The Dark Side Of The Forum...
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 5806 times
- Been thanked: 5296 times
Nemam 40 vec 30. 
I uvijek cu izabrati pravu i iskrenu Ljubav.
Majo
Mozes mislit kako mi je bilo.
Javim sutra kako je proslo kad s tatom odemo do te gospodje. Sad mi pise bas da mu kod nje ljubavi nece falit. Sretna sam.
Majo
Javim sutra kako je proslo kad s tatom odemo do te gospodje. Sad mi pise bas da mu kod nje ljubavi nece falit. Sretna sam.
Svako sebe laze kako mu odgovara.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9060 times
- Been thanked: 5795 times
uvijek_kontra wrote: 15 May 2019, 00:00 Nemam 40 vec 30.
Majo
Javim sutra kako je proslo kad s tatom odemo do te gospodje. Sad mi pise bas da mu kod nje ljubavi nece falit. Sretna sam.![]()
Draga Kontra kada iduci put budes safatala macka sjeti se sljedeceg:
- Zena sa 20 godina voli sve muskarce.
- Zena sa 30 godina voli samo jednog muskarca.
- Zena sa 40 godina voli sve muskarce osim onog jednog
The Dark Side Of The Forum...
- Mutevelija
- Selonačelnik

Neka ba misteru nemoj bit ko zagorka zavidan za solo zivot, ona meni tako zavidi, pa dobacuje
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2753 times
- Been thanked: 8615 times
- Maja
- Administrator

- Duminjo
- Urednik foruma

- Maja
- Administrator

- Duminjo
- Urednik foruma

- Maja
- Administrator

Danas izadjem na balkon kad na stolu tresnje. Neko mi donio. Vratim se veceras iz prodavnice, stavljam kljuc u bravu, nece. Kontam sta sad da ne mognem uci.
Uzmem steku, kad se otvorise vrata. Nisam bila ni zakljucala a zaklela bih se da jesam. Udjem unutra kad na sanku nekolike grane s tresnjama. Neko ulazio i ostavio. E svasta.
Uzmem steku, kad se otvorise vrata. Nisam bila ni zakljucala a zaklela bih se da jesam. Udjem unutra kad na sanku nekolike grane s tresnjama. Neko ulazio i ostavio. E svasta.
- Mutevelija
- Selonačelnik

Grozdjar
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53539 times
- Been thanked: 9531 times
Beogradski daviteljMaja wrote: 15 May 2019, 21:07 Danas izadjem na balkon kad na stolu tresnje. Neko mi donio. Vratim se veceras iz prodavnice, stavljam kljuc u bravu, nece. Kontam sta sad da ne mognem uci.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
Prvo će je naviknuti, da se opustiElTriconi wrote: 16 May 2019, 06:13Beogradski daviteljMaja wrote: 15 May 2019, 21:07 Danas izadjem na balkon kad na stolu tresnje. Neko mi donio. Vratim se veceras iz prodavnice, stavljam kljuc u bravu, nece. Kontam sta sad da ne mognem uci.
Uzmem steku, kad se otvorise vrata. Nisam bila ni zakljucala a zaklela bih se da jesam. Udjem unutra kad na sanku nekolike grane s tresnjama. Neko ulazio i ostavio. E svasta.![]()
![]()
Habibti, ya nour el - ain...