Kad bi mi svaki dan završavao kako počinje, gdje bi mi kraj bio?

Moderator: VIP
Ma Sarajevo zakonstorm wrote: 16 May 2019, 07:07
Ludo hrabra?
Nije bit EU, nego gdje ti je dobro.
Sad ako je to EU, u redu.
Ako je Sarajevo... Jos bolje
Ukratko, dom je, gdje je srce a ljudi se često zamaraju sasvim nekim bezveznim stvarima,
Ja samo znam, da ću preseliti u toplije krajeve, kad mi ovo dobro dosadi, a već je daleko otišlo s tom hladnocom![]()
A navikni se tako ti je sa brigomnida wrote: 16 May 2019, 09:04Ma Sarajevo zakonstorm wrote: 16 May 2019, 07:07
Ludo hrabra?
Ukratko, dom je, gdje je srce a ljudi se često zamaraju sasvim nekim bezveznim stvarima,
Ja samo znam, da ću preseliti u toplije krajeve, kad mi ovo dobro dosadi, a već je daleko otišlo s tom hladnocom![]()
![]()
Briga I ja sve nismo razumjele, ona jedno, ja drugo... ko forumasice.![]()
Hoces I nas par sa sobom povesti ako odes gdje toplo?![]()
Briga je jako razumna osoba i odlican partner za diskusiju. Razvezi sa njom sto vise i to na sto vise mogucih tema. Ne daj joj da pokrene raspravu sa nekim drugim.nida wrote: 16 May 2019, 06:51Dobro jutro,statebriga wrote: 16 May 2019, 01:26
osobe , koj imaju mogucnosti otici u EU , cesto puta, nemaju dovoljno hrabrosti![]()
vazno je da znas sto zelis![]()
lijepu noc zelim![]()
Sto ga i ti volis komplikovati.![]()
Kakve veze ima hrabrost otici bilo gdje? Imao, nemao mogucnosti, ako nesto zelis i mislis to je to, pakuj kofere i voooozi.
Meni je hrabrost boriti se svaki dan s necim, sto mozda nikad nece se pobijediti, ali nema odustajanja.
Ja sam se vratila u Sarajevo zbog nekog kog volim najvise, i nisam pogrijesila sekunde jedne. Jesam li sad hrabra il luda po tebi![]()
Aha...mad_max_ba wrote: 16 May 2019, 09:12
A navikni se tako ti je sa brigom
vego šta je na repertoaru danas
![]()
Bar nece sjesti na meneVrag wrote: 16 May 2019, 09:47
Briga je jako razumna osoba i odlican partner za diskusiju. Razvezi sa njom sto vise i to na sto vise mogucih tema. Ne daj joj da pokrene raspravu sa nekim drugim.
misliš
Upoznati ćete senida wrote: 16 May 2019, 09:04Ma Sarajevo zakonstorm wrote: 16 May 2019, 07:07
Ludo hrabra?
![]()
Briga I ja sve nismo razumjele, ona jedno, ja drugo... ko forumasice.![]()
Hoces I nas par sa sobom povesti ako odes gdje toplo?![]()
Jasta bi, ti si dusicaVrag wrote: 16 May 2019, 09:59
Hajde Bogati sta hoces. U njenom slucaju presjeko bi joj ahilove tetive
Vrag I ja, i ima da ti bude narodno veselje
Svijet se vrti oko ponude i potraznje. Tako da mi je tesko procijeniti koliko silno zelis da to znas, da u skladu sa time dam ove neprocjenjive informacije... Mozda me i ubijedis.