Dobićeš degenekdamir5 wrote: 17 May 2019, 17:10Nice try wrote: 17 May 2019, 16:58
Ne mogu da nađem ovaj post,pa sam ga ukrala iz Damirovog odgovora![]()
Dakle,Max,već par puta ovo pitaš.Nemaš potrebe.Vjeruj da ne znam nikoga ko ovako piše na forumu kao ti,a da je muškarac,oženjen ili u vezi.
A sada,ako želiš odgovori,da li bi ti napustio forum,bilo koji ne samo ovaj,kad bi ti neko dokazao ili ti samog sebe uvjerio,da pisanjem tu varaš svoju ženu?
Iskreno i bez razmišljanja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Online prijevara / preljuba !
Moderator: spacebound
Re: Je li online afera varanje partnera?
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
- Status: Offline
Izgleda da je važnije pitanje da li bi bilo koji forumas napustio Forum nego da li je povjerenje između supruznika narušeno time što se krije boravak na Forumu.
Stvarno ću početi da se slažem sa čarobnjakom oko licemjerja.
Stvarno ću početi da se slažem sa čarobnjakom oko licemjerja.
. . . . . . . . .
Sto se tice povjerenja,to svako zna za sebe najbolje,naravno ako smo i prema sebi iskreni.A vise puta ni to nije slucaj.
Maxa sam pitala iz razloga navedenih na pocetku posta,a ne zato sto mi je to vaznije.
Maxa sam pitala iz razloga navedenih na pocetku posta,a ne zato sto mi je to vaznije.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
U ovom kontekstu, neiskrenost prema sebi i svojim postupcima je, po definiciji, licemjerje.
. . . . . . . . .
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3958 times
- Been thanked: 2980 times
Socrates wrote: 17 May 2019, 17:04 Nema tu puno filozofije, pokažite supružnicima Forum, recite ko ste i neka oni odlučuju da li je varanje.![]()
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 168 times
- Been thanked: 394 times
cek malo,npr Maja men nakon sto sam joj poslo par fotki kaze kak ne moze
izbacit iz glave moje bradavice ko dvi datule,sto jes jes men iz moje perspektive tako ne djeluju
al razumjem zenu i njenu strast prema meni,al po mome ak je u vezi nekim ona vara coeka
jer dok je snjim masta o mojim datulama
izbacit iz glave moje bradavice ko dvi datule,sto jes jes men iz moje perspektive tako ne djeluju
al razumjem zenu i njenu strast prema meni,al po mome ak je u vezi nekim ona vara coeka
jer dok je snjim masta o mojim datulama
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 392 times
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 627 times
Ne smeta
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 627 times
harlekin wrote: 17 May 2019, 18:20 cek malo,npr Maja men nakon sto sam joj poslo par fotki kaze kak ne moze
jer dok je snjim masta o mojim datulama![]()
Brate ako su ti veličine datula nije ni čudo što ih ne može izbiti iz glave
A gle Pašage....
A moj Paša đesu ti godine ošle
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Varanje, nego sta nego varanje. A te price... ma svatko ima pravo na neki svoj dio privatnosti, ne mora on znati bas sve sto ja radim, s kim se dopisujem, kakve autfite postavljam.. A svastaa 

Pa tko bi trebao znati ako ne taj partner bracni. Cemu skrivanje bilo cega mislim ako ne radite nista lose
Mislim da bi pola brakova puklo kad bi partneri saznali za forume
Pa tko bi trebao znati ako ne taj partner bracni. Cemu skrivanje bilo cega mislim ako ne radite nista lose
Mislim da bi pola brakova puklo kad bi partneri saznali za forume
I ne znam kakav je to partner kojemu ne bi smetalo da mu neki likovi komentarisu zenine grudi, guzu, usne, oci.. Ili tako zenama da ne smetaju neka nabacivanja upucena njihovim muzevima, deckima..
Zamisljam samo da ja ujutro pijem kavu i citam kako se moj decko dopisuje s nekom Senadom i pise joj aaa nogee, prelijepa si, to je savrseno sto si obukla. I nastavim fino opusteno s ostatkom danaa
Pa ne da bih trazila razvod nego bih se cudila samoj sebi kako sam naisla na takvog pacijenta
Zamisljam samo da ja ujutro pijem kavu i citam kako se moj decko dopisuje s nekom Senadom i pise joj aaa nogee, prelijepa si, to je savrseno sto si obukla. I nastavim fino opusteno s ostatkom danaa
Pa ne da bih trazila razvod nego bih se cudila samoj sebi kako sam naisla na takvog pacijenta
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1743 times
- Been thanked: 3322 times
- Status: Online
Pa de to svi znamo, ne znam sto govoris ocite stvari.
Ja bi bio ljubomoran na curu/zenu da se dopisuje sa anonimusima.
Ja bi bio ljubomoran na curu/zenu da se dopisuje sa anonimusima.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4597 times
- Been thanked: 3615 times
Jos gore.. Zamisli da je Senada profil ovakvog nekakvog lika, iza kulisa:Merlin246 wrote: 17 May 2019, 23:19 I ne znam kakav je to partner kojemu ne bi smetalo da mu neki likovi komentarisu zenine grudi, guzu, usne, oci.. Ili tako zenama da ne smetaju neka nabacivanja upucena njihovim muzevima, deckima..
Zamisljam samo da ja ujutro pijem kavu i citam kako se moj decko dopisuje s nekom Senadom i pise joj aaa nogee, prelijepa si, to je savrseno sto si obukla. I nastavim fino opusteno s ostatkom danaa![]()
Pa ne da bih trazila razvod nego bih se cudila samoj sebi kako sam naisla na takvog pacijenta![]()

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Pa ne mora biti samo dopisivanje. I ovo komentiranje autfita meni bi bilo previse da vidim. Zavrsila bi na aparatima a i on bi 
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4597 times
- Been thanked: 3615 times
Pa zasto onda imas obicaj postavljati licni outfit ovdje kad si tako konzervativna?Merlin246 wrote: 17 May 2019, 23:23 Pa ne mora biti samo dopisivanje. I ovo komentiranje autfita meni bi bilo previse da vidim. Zavrsila bi na aparatima a i on bi![]()
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Lanci
- Forum [Bot]
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
Slobodna??kako?
Sta ti je hani skrivio?
Samo malecka pretjerujes,kakve veze outfiti imaju sa ovom temom?zasto bi brakovi pucali?bla bla,polahko jos si mlada pred tobom je dosta toga da naucis,o braku,itd
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
You know what I allow you to know.
Kakav Hani zeno nisam ga vidjela nikad a kamoli da smo u vezi nekojLanci wrote: 17 May 2019, 23:38Slobodna??kako?
Sta ti je hani skrivio?![]()
Samo malecka pretjerujes,kakve veze outfiti imaju sa ovom temom?zasto bi brakovi pucali?bla bla,polahko jos si mlada pred tobom je dosta toga da naucis,o braku,itd![]()
Moj brak bi puknuo kad bih vidjela da on komentira necije grudi na nekom forumu. Mozda bolje da se nikad i ne udajem da nemam problema s tim