Ispricala sam iskustvo jednog prijatelja i znam jos dosta slicnih iskustava osoba koje su odavde nastavili skolovanje u inozemstvu. Puno im je lakse bilo tamo nego ovdje, ovdje su profesori od njih trazili previse, u Njemackoj nisu ucili ni pola toga sto su ovdje morali..statebriga wrote: 20 May 2019, 20:11ali, zasto je to vaznoMerlin246 wrote: 20 May 2019, 17:58 Ja sam cula da su nase srednje skole mnogo teze i jace nego u inozemstvu.. Prijatelj jedan otisao u Njemacku u 3. razredu i pricao nam koliko gore oni zaostaju u svemu. Za sve koriste digitrone..nece da zbroje dva broja nego sve na digitronnajvise se primjeti razlika u matematici,kaze ono sto mi ovdje naucimo u prvom srednje oni uce tek u 4. razredu. Njemu bilo veliko olaksanje kad je otisao.. Ovdje jedva zadovoljavajuci uspjeh imao a gore bio najbolji u razredu
![]()
ne vidim poantu ovog razmisljanja
![]()
Ne mogu reci da to znaci da je ovdje bolje obrazovanje nego van ali eto to su neke pricee samo. Mislim da je kod nas odlicno obrazovanje, samo da je jos besplatno i vise pristupacno svima.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)