Zbunjena!?

Zaključane teme i one bez ikakvog smisla
XBosankaX
Na probnom
Na probnom
Status: Offline

Re: Zbunjena!?

Post by XBosankaX »

Rum wrote:Bosanka :cvijece :cvijece :cvijece
:p ;)

Nadam se da ce mi uskoro reci, pojedoh se ziva. :S
I'm not a girl, not yet a woman...
XBosankaX
Na probnom
Na probnom

Post by XBosankaX »

bubica wrote:Juuuh cijeli dan bili skupa. Ma vi ste se zasitili jedno drugog za to kratko vrijeme, Kada bi ja visila sa muzem svaki dan po cijeli dan ja bi nekoga :puca Zamisli kako ces sa nekim 50 god braka provesti. Visili ste jednostavno previse skupa i on se zasitio, koliko vidim ti nisi , tebi je to godilo. Pokusaj jednostavno da se malo odlijepish, da mu pustis malo daha. Muskarci ne vole ljepke oni vole i sami da izadju , sa drustvom da budu bez cure koja prati svaki pokret.
Da, meni to bas prija. Volim kad mi je u blizini.
I ae recimo da je tako, da mu smeta to zasitio se..zasto mi onda jednostavno ne kaze? Ne sjedne lijepo sa mnom, a ne ovako :ljut Da ja sad moram razbijati glavom, sta je njemu, zbog cega je takav itd...
XBosankaX
Na probnom
Na probnom

Post by XBosankaX »

Rum wrote:Bosanka evo mene, pusti ti njih sta oni pricaju evo mene :jupi :cvijece :cvijece :cvijece

Evo i mene :D.
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41344 times
Been thanked: 28103 times
Status: Online

Post by Rum »

Bosanka dobar izbor sve sam ti rekao :naklon
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum »

:cvijece :cvijece :cvijece
s takvom lakoćom
silence
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by silence »

XBosankaX wrote:
bubica wrote:Juuuh cijeli dan bili skupa. Ma vi ste se zasitili jedno drugog za to kratko vrijeme, Kada bi ja visila sa muzem svaki dan po cijeli dan ja bi nekoga :puca Zamisli kako ces sa nekim 50 god braka provesti. Visili ste jednostavno previse skupa i on se zasitio, koliko vidim ti nisi , tebi je to godilo. Pokusaj jednostavno da se malo odlijepish, da mu pustis malo daha. Muskarci ne vole ljepke oni vole i sami da izadju , sa drustvom da budu bez cure koja prati svaki pokret.
Da, meni to bas prija. Volim kad mi je u blizini.
I ae recimo da je tako, da mu smeta to zasitio se..zasto mi onda jednostavno ne kaze? Ne sjedne lijepo sa mnom, a ne ovako :ljut Da ja sad moram razbijati glavom, sta je njemu, zbog cega je takav itd...
Bosanko, ako postoj ljubavi... NEMA ZASIĆENJA... Ti se njega nisi zasitila jer ga voliš, a ako i on voli, ne može se zasititi.

Moj savjet je da ne razbijaš svoju glavicu... eto ti Ruma, dobar je momak...
:hihi
Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)
XBosankaX
Na probnom
Na probnom

Post by XBosankaX »

Rum wrote:Bosanka dobar izbor sve sam ti rekao :naklon
Ma da, sve si mi rekao. Bravo za tebe :aplauzz
XBosankaX
Na probnom
Na probnom

Post by XBosankaX »

Bosanko, ako postoj ljubavi... NEMA ZASIĆENJA... Ti se njega nisi zasitila jer ga voliš, a ako i on voli, ne može se zasititi.

:hihi[/quote]

Ma jooj, volim i to mnogo. Ne znam stvarno, mozda on zeli da izadje nekad sam ili sa drugovima? :S

A Ruma je izgleda pravi dzentlmen :P, koji buket cvijeca sam dobila od njega jaooo :rumenko
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum »

:jupi bosanka :kiss
s takvom lakoćom
silence
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by silence »

XBosankaX wrote:Bosanko, ako postoj ljubavi... NEMA ZASIĆENJA... Ti se njega nisi zasitila jer ga voliš, a ako i on voli, ne može se zasititi.

:hihi
Ma jooj, volim i to mnogo. Ne znam stvarno, mozda on zeli da izadje nekad sam ili sa drugovima? :S

A Ruma je izgleda pravi dzentlmen :P, koji buket cvijeca sam dobila od njega jaooo :rumenko
Bosanko, pisala sam kratko i dala svoje mišljenje. A sada ću da ti kažem ovako:

Da je njemu stalo do tebe on se ne bi tako ponašao. Želi raskid, ali nema razlog niti hrabrost da to učini ili da ti saopšti. Nemoj se razočarati mojim odgovorom, ali on tebe ne voli. Budi pametna i odmakni se od njega, on to upravo i želi.
Zapamti jedno, ne možeš nikog natjerati da te voli. Ako te i volio, jednostavno je to prestalo, vidi se iz njegovog ponašanja prema tebi. Ko voli i želi, tako se ne ponaša. On nije dostojan tvoje ljubavi, velika je...a kod njega nema odjeka. :(
Ti njegovu ljubav ne možeš ničim vratiti i samo produžavaš agoniju.
Trenutno te boli, ali proći će...
:D
Last edited by silence on 20 May 2012, 02:05, edited 1 time in total.
(Arapska poslovica)
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum »

Ne bojim se drugove tvoga frajera
ne bojim se batina na sred plesnjaka
makar me peglali Bata djonovi
usi nek' izgubim da te zavrtim

Ne bojim se boksanja sto na jednoga
ne bojim se kadrova Rambo filmova
makar me krpili koncem doktori
usi nek' izgubim da te poljubim
s takvom lakoćom
XBosankaX
Na probnom
Na probnom

Post by XBosankaX »

silence wrote: Bosanko, pisala sam kratko i dala svoje mišljenje. A sada ću da ti kažem ovako:

Da je njemu stalo do tebe on se ne bi tako ponašao. Želi raskid, ali nema razlog niti hrabrost da to učini ili da ti saopšti. Nemoj se razočarati mojim odgovorom, ali on tebe ne voli. Budi pametna i odmakni se od njega, on to upravo i želi.
Zapamti jedno, ne možeš nikog natjerati da te voli. Ako te i volio, jednostavno je to prestalo, vidi se iz njegovog ponašanja prema tebi. Ko voli i želi, tako se ne ponaša. On nije dostojan tvoje ljubavi, velika je...a kod njega nema odjeka. :(

Hvala ti na savjetima.
Znam da nisam nista lose uradila, niti nesto rekla da bi on bio takav. :/
Ja cu sa njim ozbiljno da pricam,pitacu ga bas zasto se udaljava od mene. Da li me voli kao prije, ili sta vec. Ako je tako kao sto ti kazes, bice mi stvarno tesko. Evo od same pomisli na to mi je vec tesko, mnogo boli. U toku ove nase veze, moja ljubav prema njemu je rasla iz dana u dana. I stvarno ne znam sta cu :(
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum »

A i ti me iznevjeri , ama ja te volim vise od njega garantiram :cvijece :cvijece :cvijece :cvijece :cvijece
s takvom lakoćom
silence
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by silence »

XBosankaX wrote:
silence wrote: Bosanko, pisala sam kratko i dala svoje mišljenje. A sada ću da ti kažem ovako:

Hvala ti na savjetima.
Znam da nisam nista lose uradila, niti nesto rekla da bi on bio takav. :/
Ja cu sa njim ozbiljno da pricam,pitacu ga bas zasto se udaljava od mene. Da li me voli kao prije, ili sta vec. Ako je tako kao sto ti kazes, bice mi stvarno tesko. Evo od same pomisli na to mi je vec tesko, mnogo boli. U toku ove nase veze, moja ljubav prema njemu je rasla iz dana u dana. I stvarno ne znam sta cu :(
Nečeš ništa Bosanko.
I kada budeš sa njim pričala, neće ti reći istinu, sigurno neće. I opet će da bude sve po starom, isto će se ponašati.
Bubica ti je dala fin savjet, odmakni se malo i sačekaj... ako možeš uključi strpljenje i vidi šta će se dogoditi.
Ljubav boli, to znaš...a najviše boli ako nije uzvračena. :(
Od srca ti želim da sve sve završi da oboje budete sretni. Nema sreće u ljubavi u kojoj jedna strana pati. Ne možeš samo ti biti sretna u toj vezi, mora i on. Ako nema obostrane sreće, nema ni dobre veze. I pazi, nemoj da budeš egoista. Ako želi da ode, neka ide, ne budi sebična, jer se on sa tobom ne osjeća više ugodno ili udobno...tijesno mu je...pusti ga neka diše...neka ide ako želi...
(Arapska poslovica)
Mister No
The Good, the Bad and the Ugly
Has thanked: 9109 times
Been thanked: 5825 times

Post by Mister No »

XBosankaX wrote:Ali da li, sumnjam na to...a mozda i nije to to, mozda je sasvim neka druga stvar :S

Ma j... ti njih obojicu :oo

Osveti im se!

Nadji treceg pa tom daj prvu noc. Uradi video klip sexualnog cina pa im posalji na mail, a onda i nama ovdje :rumenko :cool
The Dark Side Of The Forum...
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9922 times
Been thanked: 11765 times

Post by Krokodil Behko »

Eh, i šta si učinio?
Sad će doći gomila ženskih, da te napadnu sa oružjem koje je muškima
najomraženije od svih. Sa romantičnom patetikom. Ljubav......bla...bla.. :lup
XBosankaX
Na probnom
Na probnom

Post by XBosankaX »

silence wrote:[/i] Nečeš ništa Bosanko.
I kada budeš sa njim pričala, neće ti reći istinu, sigurno neće. I opet će da bude sve po starom, isto će se ponašati.
Bubica ti je dala fin savjet, odmakni se malo i sačekaj... ako možeš uključi strpljenje i vidi šta će se dogoditi.
Ljubav boli, to znaš...a najviše boli ako nije uzvračena. :(
Od srca ti želim da sve sve završi da oboje budete sretni. Nema sreće u ljubavi u kojoj jedna strana pati. Ne možeš samo ti biti sretna u toj vezi, mora i on. Ako nema obostrane sreće, nema ni dobre veze. I pazi, nemoj da budeš egoista. Ako želi da ode, neka ide, ne budi sebična, jer se on sa tobom ne osjeća više ugodno ili udobno...tijesno mu je...pusti ga neka diše...neka ide ako želi...[/i]

Jaoooj, mnogo ce mi tesko biti, jer sam bas navikla na njega. Mislila sam da sam sa njim pronasla srecu, da mi je krenulo na bolje posle onog majmuna. Ali, eto ni sanjala nisam da ce biti ovako. Jer stvarno nasa veza je bila ekstra. Nekad smo znali pricati cak i o djeci, koliko djece cemo imati. Kad zavrsimo skolu, da idemo zajedno da zivimo..da upisemo isti fax. :S
Potrudicu se da saznam istinu, da vidim sta mu je. Jer mene isto tako boli, kad vidim njega tuznog, nesretnog. Pricacu sa njim, ako zaista stvarno zeli udaljicu se od njega ( koliko god da mi to tesko padne) samo ako ce biti sretan on, uradicu to..A ja, sam jbg naucila da patim. Nemam srece nikako :(

zagor wrote:

Ma j... ti njih obojicu :oo

Osveti im se!

Nadji treceg pa tom daj prvu noc. Uradi video klip sexualnog cina pa im posalji na mail, a onda i nama ovdje :rumenko :cool
O bozee :ne nisam luda brt.
Mister No

Post by Mister No »

Eno ti 5-ica karme da se lakse odlucis.
Samo naprijed bona :oo
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14685 times
Been thanked: 10191 times

Post by Julia-Klara »

Mislim da smo mi previse vremenski i iskustvom daleko od ovog sto nam xBosankax pise. Rece "kada zavrse skolu,da upisu isti fax"... U ovom grmu lezi zec, i vi stare -udonje odmaknite se od teme. Ako je nevina (a pretpostavljam da jeste, cim nije legla ni sa jednim od njih do sad, neka saceka jos, dok ne bude sigurna. I to sto je prvi navaljivao a ona nije zeljela ne mora biti razlog da "da" ovom drugom. Oboje ste premladi, i ono sto ste osjecali jedno prema drugom (zaljubljenost) moze vrlo brzo nestati. Rok trajanja tih "vezica" u tinejdzerskoj dobi,kao i osjecaji prema nekom vrlo brzo prodju, tako da, kao sto ti rece silence , razmislis o svemu, kao i o mogucnosti raskida. Kada jednom nesto pukne, zavrsi se, ne moze se popraviti. Ako ste vec prije zabavljanja bili dobri prijatelji , da ima nekih problema vec bi ti rekao, a ovako...Silence moze vrlo lako biti u pravu, vjerovatno je to bilo to...
A ovaj savjet da "legnes sto prije pod njega" ne slusaj, ako te muskarac ne postuje kao osobu, kao ni tvoje odluke onda svakako nije bio za tebe.
Sretno!
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
Mister No

Post by Mister No »

Julia-Klara wrote:Mislim da smo mi previse vremenski i iskustvom daleko od ovog sto nam xBosankax pise. Rece "kada zavrse skolu,da upisu isti fax"... U ovom grmu lezi zec, i vi stare -udonje odmaknite se od teme. Ako je nevina (a pretpostavljam da jeste)...

Sretno!
Jesi li ti ili da pretpostavimo? :ooo :valja
Locked

Return to “Kontejner”