ne napdam, imam prijatleje sa sela
nisma ja kriva ako vi imate kompleks jer se sa sela, a relanno recno, ne bi ni trebali imati kompleks, ne razumijem, zzasto je problem odrasti na selu
Moderator: VIP

ne napdam, imam prijatleje sa sela

Treba je pitat kolki joj je bilirubinMerlin246 wrote: 20 May 2019, 20:47Moze ona o svemu posto je o svemu educirana. Da sada izmislim neki pojam ona bi meni objasnila sta je to i to bi 30 postova razvezala o tomeElTriconi wrote: 20 May 2019, 20:44
Treba statebriga pitat nesto iz matematike, posto ima dva fakulteta onda more i integralno izracunat povrsinu lika![]()
![]()

Problem je jer se mora salazit u carsijustatebriga wrote: 20 May 2019, 20:50ne napdam, imam prijatleje sa sela![]()
![]()
nisma ja kriva ako vi imate kompleks jer se sa sela, a relanno recno, ne bi ni trebali imati kompleks, ne razumijem, zzasto je problem odrasti na selu![]()

moj otac je umro od raka pankreasa, tako da sam rano naucila sto su bilorubiniElTriconi wrote: 20 May 2019, 20:51Treba je pitat kolki joj je bilirubinMerlin246 wrote: 20 May 2019, 20:47
Moze ona o svemu posto je o svemu educirana. Da sada izmislim neki pojam ona bi meni objasnila sta je to i to bi 30 postova razvezala o tome![]()
![]()
Ja znam da je oto nesta u cojiku, haman iz jetre nesta i tu je kraj.![]()

nekad su gradovi bile drzave , nekad je Dubrnvik bio Republika, a mozes ga obici setnjom za jedan dan, ne mozes bas tako rezonovati

statebriga wrote: 20 May 2019, 20:57nekad su gradovi bile drzave , nekad je Dubrnvik bio Republika, a mozes ga obici setnjom za jedan dan, ne mozes bas tako rezonovati![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Kaze se "slazit"ElTriconi wrote: 20 May 2019, 20:52Problem je jer se mora salazit u carsijustatebriga wrote: 20 May 2019, 20:50
ne napdam, imam prijatleje sa sela![]()
![]()
nisma ja kriva ako vi imate kompleks jer se sa sela, a relanno recno, ne bi ni trebali imati kompleks, ne razumijem, zzasto je problem odrasti na selu![]()
![]()
![]()
![]()

Divljanje je kad odes u skolu i ponasas se kao divljak.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest