U kafiću s prijateljicama nikad ništa vulgarno niste pričale?
Samo je forum rezerviran za to ?
Haj do mene je.
Moderator: spacebound

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Jedno je komentirat s ekipom neku trecu osobu a izravno razmjenjivanje komentara je drugoZagorka wrote: 18 May 2019, 14:00 A kad je sa svojom ekipom, stavljate prisluškivač da nebi ned"o bog (ni u šali) prokomentarisali kakvu ?![]()
U kafiću s prijateljicama nikad ništa vulgarno niste pričale?
Samo je forum rezerviran za to ?![]()
Haj do mene je.![]()

Da.Takve obicno vole da se tucaju sa strane.Zagorka wrote: 18 May 2019, 14:09 Pas koji laje, ne ujeda. Do sad se 100× uvjerila da oni hinjavi, tihi, budu najgori.
Podmukli, proračunati. Još ako na sav glas zagovaraju religiju i moral, bježi od njih.
E ovih dana jedna vrla vjernica, tiha, ni sa kim flertovala nije, ni zezala se,,ispostavilo se da dijete nije njenog muža.
Pustite vi te što su ko pred rajom fini, da se vidi![]()

Pa sta, zamotala se kasnoje poslije aktaZagorka wrote: 18 May 2019, 14:09 Pas koji laje, ne ujeda. Do sad se 100× uvjerila da oni hinjavi, tihi, budu najgori.
Podmukli, proračunati. Još ako na sav glas zagovaraju religiju i moral, bježi od njih.
E ovih dana jedna vrla vjernica, tiha, ni sa kim flertovala nije, ni zezala se,,ispostavilo se da dijete nije njenog muža.

moracu brtUsername wrote: 18 May 2019, 12:32Pionir, bjezi s foruma i pravi se da nikad nisi bioMerlin246 wrote: 17 May 2019, 23:46
Kakav Hani zeno nisam ga vidjela nikad a kamoli da smo u vezi nekojTo se zajebajemo ovako bezveze po forumu. Ne bih nikada bila u vezi s deckom koji pise ovde, niti bih ja ovde pisala da sam zauzeta.
Moj brak bi puknuo kad bih vidjela da on komentira necije grudi na nekom forumu. Mozda bolje da se nikad i ne udajem da nemam problema s tim![]()
Ma hajde, sta fali, bogati, kad iscrpimo ovu temu do kraja saznacemo iz pouzdanih izvora da gomile razdraganih forumasa i forumasica dolaze ovdje sa supružnicima da se nevino zajebavaju.gospođa Brams wrote: 18 May 2019, 13:26Ili da procjenjuju koja ti je većaSocrates wrote: 18 May 2019, 01:34 Ma hajd', sta fali, sasvim je normalno da ti komso pita ženu koje su joj boje gaćice.
On to iz istraživačkih razloga.![]()
![]()
Sljedeca koja se registruje je tvoja

gospođa Brams wrote: 18 May 2019, 14:56 Na kraju krajeva, svatko ce između sebe postaviti neke granice
Sto je jednima ok, drugima nije i obrnuto
Al pitanje je koliko su ljudi iskreni prema partneru u svojim online aktivnostima, jel bi mi im mogli pokazat svoj inbox ili svoje slike/komentare koje ostavljaju bez njihovog znanja i slicno
Po meni, ako mislis da bi tvoja online aktivnost na neki nacin povrijedila ili zasmetala tvog partnera da to vidi, da to nije ok prema njemu...ako pak ste ok s time sta sve radite online i ako bez problema to mozete podijeliti jedno s drugime ako treba, onda nema problema

Mutevelija wrote: 18 May 2019, 14:55Pa sta, zamotala se kasnoje poslije aktaZagorka wrote: 18 May 2019, 14:09 Pas koji laje, ne ujeda. Do sad se 100× uvjerila da oni hinjavi, tihi, budu najgori.
![]()
Kako si to zaključio ko je iskren,a ko ne?Mutevelija wrote: 18 May 2019, 14:58 Jedina iskrena Bramsica i, za koga se sredjuju temi i na ovoj temi
Druge daju polovicne odgovore, kao da ih pitas za kilazu ili godine![]()
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests