Bojkotiram hrvatsku
Šalim se, ali mi slično kao Mostar..
Moderator: Krokodil Behko

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
uvac brt haha to je sandzak nije srbija hahastorm wrote: 17 Mar 2019, 21:07Mostar sam bio.. Šta znam, isfuran, milijarde fotki, turista... Mada se uvijek može nešto novo izvući, ali nije mi zanimljiv toliko, koliko ove "manje poznate" lokacije
U junu idem Uvce /Srbija erotika
Još jedino prirodno stanište ovih bjeloglavih supova
beloglavi-sup-uvac-srbija..jpeg
Aaaaaa to nisam ni znaoHannibal wrote: 17 Mar 2019, 22:54 a ovo cudo sto leti je bjeloglavi sup i na cijelom svijetu ih ima samo u tom podrucju oko sjenice. nana mi je pricala da bi jagnje uhvatili kandzama i odnijeli, toliki su![]()

pretjerujes,Hannibal wrote: 17 Mar 2019, 22:54 a ovo cudo sto leti je bjeloglavi sup i na cijelom svijetu ih ima samo u tom podrucju oko sjenice. nana mi je pricala da bi jagnje uhvatili kandzama i odnijeli, toliki su![]()
ja nani vise vjerujemKREMENAC wrote: 18 Mar 2019, 03:23pretjerujes,Hannibal wrote: 17 Mar 2019, 22:54 a ovo cudo sto leti je bjeloglavi sup i na cijelom svijetu ih ima samo u tom podrucju oko sjenice. nana mi je pricala da bi jagnje uhvatili kandzama i odnijeli, toliki su![]()
velis cio svijet i samo sjenica..
koliko znam bjeloglavi je lesinar
nekad ih je bilo iznad Blagaja dok ih nije potrovala neuka budala misleci da mu supovi odnose janjad ..

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest