Upao si kao slon u staklaru.
Koja je razlika između tvoje poruke i Karadžiceve poruke u skupštini?
Nikakva.
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Upao si kao slon u staklaru.

Kako i crnogorci. Gdje je poletio u pizdu materinu. A nije da mu nisu i govorili i prijetili.

Kad mi se obratis ko covjek a ne ko ker, odgovoricu ti. Do taj laj.

Pa nisi ti crnogorac.

Ima uvijek opcija samo je pitanje koja odgovara javnom mnijenju i koju će isti popušit.Fuddo wrote: 23 May 2019, 01:40Pa nisi ti crnogorac.Duminjo wrote: 23 May 2019, 01:39
Kako i crnogorci. Gdje je poletio u pizdu materinu. A nije da mu nisu i govorili i prijetili.
Tebe su podijelili u karadjordjevu i imao si opciju da se dobrovoljno frljacis u Neretvu, ili da te mozda proslijede u Anadoliju.
Mijesas babe i zabe.

Pa moze se to fino objasniti, bez vrijedjanja.
Ne vrijedja tebe, ti si njegov sagovornik. A tvoje ponasanje je bezobrazno i ne znam na osnovu cega je tebi dopusteno druge da vrijedjas.Socrates wrote: 23 May 2019, 01:47 A on ne vrijedja kad priča ove budalaštine?
Pa svakog poginulog Bosanca je uvrijedio, hajde nas žive da ne brojim.

Mislim, to sto pises je zato sto neke stvari ne poznajes, ili neces da spoznas zasljepljen nekim drugim stvarima.Duminjo wrote: 23 May 2019, 01:45Ima uvijek opcija samo je pitanje koja odgovara javnom mnijenju i koju će isti popušit.Fuddo wrote: 23 May 2019, 01:40
Pa nisi ti crnogorac.
Tebe su podijelili u karadjordjevu i imao si opciju da se dobrovoljno frljacis u Neretvu, ili da te mozda proslijede u Anadoliju.
Mijesas babe i zabe.
Pogrijesio je. Vise je volio sebe i svoj djep nego pola drzave. Zrtvovo je ljude za fildjan i milione.
Lahka noc![]()

Jel pozurio sa referendumom?Fuddo wrote: 23 May 2019, 01:50Mislim, to sto pises je zato sto neke stvari ne poznajes, ili neces da spoznas zasljepljen nekim drugim stvarima.Duminjo wrote: 23 May 2019, 01:45
Ima uvijek opcija samo je pitanje koja odgovara javnom mnijenju i koju će isti popušit.
Pogrijesio je. Vise je volio sebe i svoj djep nego pola drzave. Zrtvovo je ljude za fildjan i milione.
Lahka noc![]()
Ali nije ok sto insistiras na tome a da te mrzi da se koliko toliko informises.
Civilizovan svijet je sve jasno dokumentovao, presudio, arhivirao za buduce narastaje. Imas od a do z, kako je poceo rat, ko je poceo rat, kakvi su ciljevi tog rata bili, i na kraju tu su i posljedice.
Sve drugo, sbb kbb je bezvezno supljiranje.

Možda nismo navikli na ovakve rasprave na ovom forumu, ali uvjeravam forumsko stanovništvo da je sve pod kontrolom.

sto znaci biti pozitivna licnost , a ista osoba je politicarMaja wrote: 23 May 2019, 01:24 Da se Bakir ne bavi politikom, puno vise Bosanaca bi Aliju smatralo pozitivnom licnoscu. Ovako ga svako gleda kroz Oksidiranog, pogotovo mladji koji nisu dovoljno upuceni u to ko je i sta je Alija bio.

Referendum je civilizacijsko dostignuce, da se ljudi izjasne o svojoj sudbini. Na to je stigla reakcija u vidu genocida. Ne razumijem sta ti polusavas?Duminjo wrote: 23 May 2019, 01:51Jel pozurio sa referendumom?Fuddo wrote: 23 May 2019, 01:50
Mislim, to sto pises je zato sto neke stvari ne poznajes, ili neces da spoznas zasljepljen nekim drugim stvarima.
Ali nije ok sto insistiras na tome a da te mrzi da se koliko toliko informises.
Civilizovan svijet je sve jasno dokumentovao, presudio, arhivirao za buduce narastaje. Imas od a do z, kako je poceo rat, ko je poceo rat, kakvi su ciljevi tog rata bili, i na kraju tu su i posljedice.
Sve drugo, sbb kbb je bezvezno supljiranje.

nard je bio prestrasen i konfuzan, nista to ne bi pomoglo , a postojao je istovremeno i interni sukob muslimana intelektualaca i politicara