Kontam ako ne dam da ce se okaniti dijeta, pa ce starohan prositi.
Ranjiv sam na one bez jednog uda, ovo ostalo rijetko.
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ima ih svakakvih.. Jedna je ispred jednog supermarketa bila s troje djece i rekla mojoj mami moze li joj kupiti sta bilo da jede. I mama kupila bas hranu, punu vrecicu i za djecu i za nju..i kaze da se zahvalila i da je uzela to, nije trazila novacMutevelija wrote: 25 May 2019, 16:14 Otac kaze neka zena iz autobusa kad je ulazila, dala ciganki pletenice one kifle, dva komada kaze dadni i curici, ova uzme i baci direktno u kantu za smece, opsuje vice kad nisi mogla dati marku sto dajes ovo.

Kazem ja ako vidim djecu dam, zao mi jer su jos mali i rade ono sto im se naredi jer moraju, inace tko zna sta ih ceka ako dodju praznih ruku, isto tako bolesnih i invalida mi zao.. A kada vidim da trazi a mlado sposobno

Ono je stvarno previse.medvjed23 wrote: 25 May 2019, 16:25 ulični prosjaci su većinom prevaranti, a da mimo njih ima podosta ljudi koji trebaju i zaslužuju pomoć - ima, nažalost

Finansiras destrukciju cojika, sjedi petDuminjo wrote: 25 May 2019, 16:50 Ko trazi ne dam. Ako vidim i znam da treba nekome, dam. Što se tice prosjacenja, da su svi ko ja, ne bi ni postojalo.. Osim ramiza. Al Ramiz ne prosi. Kaze fino "pomozite cika ramizu da se napije"
Jednom me zamolio da mu na engleskom napišem "trebam para za pivu" sutradan mi reče da je tu noc zaradi vise nego za cijelo proljece![]()

mah, i dosta tih invalida naglo ozdravi kad završi sa "poslom"Merlin246 wrote: 25 May 2019, 16:28Kazem ja ako vidim djecu dam, zao mi jer su jos mali i rade ono sto im se naredi jer moraju, inace tko zna sta ih ceka ako dodju praznih ruku, isto tako bolesnih i invalida mi zao.. A kada vidim da trazi a mlado sposobno![]()
I jos kad krene imam sestero djece, nezaposlena sam ovo ono... Pa kosa mi se dize na glavi. Nezaposleno pa samo djecu radja sta li![]()

Ma li Rom ukruoni stoju na ferhadiji za dan. Bez stoje ne smije kuci. Plus 20-30 Jos potrosi u toku radnog vremena. I skoro uvijek ces vidjeti da su isti na istom mjestu. Drzi se teritorij. Djeca na ulici, roditelji i amidze pored u kafanama nadgledaju da ko ne ugrozi teritorij.Fuddo wrote: 25 May 2019, 16:52Ono je stvarno previse.medvjed23 wrote: 25 May 2019, 16:25 ulični prosjaci su većinom prevaranti, a da mimo njih ima podosta ljudi koji trebaju i zaslužuju pomoć - ima, nažalost
Kontam Rome, to im je vazda bio neki njihov fazon, al’ ovu drugu raju ipak mislim da je bas teska muka natjerala da trazi za hljeba. Nije dobro. Raspad sistema.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests