zastito djete, pa naravno da ti djete na prvom mjestudr laganini wrote:..reka sam ti nebi odgovorio na to hipotesko pitanje al iskreno vjerojatno bi ...
a zasto sam ja sebicna
Moderator: Krokodil Behko

zastito djete, pa naravno da ti djete na prvom mjestudr laganini wrote:..reka sam ti nebi odgovorio na to hipotesko pitanje al iskreno vjerojatno bi ...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
A sta si ti navalila na njega zbog sina? Valjda je sin odrasla osoba da sam odlučuje o tome. Kojem je roditelju drago da mu dijete ide u rat?statebriga wrote:eh, naavno da je puno toga u igri, bilo je toga tokom proslog rata puno relanih primjeradr laganini wrote:..teško je na hipotetska pitanja odgovorit...bilo što da ti kažem može bit pogrešnom situacije su te koje čovika odredjuju...roditelj..domoljub..sebičnost...poštenje..puno je toga u igri..![]()
danas kad pitam svakog roditlej isto pitanje, svkai ce reci da ce zastiti svoje dijete![]()
ti jednostavno ne zelis priznati da bi zastitio sina,jer si meni rekao da sma sebicna

...ja to tako tumačim....al oćeš reć da nije...sad ćeš reć a to što si reka za sina..znam..a i to je sebičan stavstatebriga wrote:Moj zivot vrijedi vise od svake drzave na planeti Zemlji

zasto ne? meni kaze da sam sebicna,a on je priznao da bi zastitio sina koji ne zeli ici u ratSocrates wrote:A sta si ti navalila na njega zbog sina? Valjda je sin odrasla osoba da sam odlučuje o tome. Kojem je roditelju drago da mu dijete ide u rat?statebriga wrote: eh, naavno da je puno toga u igri, bilo je toga tokom proslog rata puno relanih primjera![]()
danas kad pitam svakog roditlej isto pitanje, svkai ce reci da ce zastiti svoje dijete![]()
ti jednostavno ne zelis priznati da bi zastitio sina,jer si meni rekao da sma sebicna

pa ja nemam zive roditleje da me zastitie i ima pravo da odlucim da spasim sebe,a tvoj sin ima tebe da ga zastitis , kuzisdr laganini wrote:...ja to tako tumačim....al oćeš reć da nije...sad ćeš reć a to što si reka za sina..znam..a i to je sebičan stavstatebriga wrote:Moj zivot vrijedi vise od svake drzave na planeti Zemlji

znaci,podrzat ces njegovu sebicnostdr laganini wrote:..ako je njegov izbor da ga spasimne brkaj stvari..

..naravno da ću ga podržat..isto i da sutra kaže da je gej podrža bi ga bez obzira na svoj stav o gej populaciji..kako ne kužiš..statebriga wrote:znaci,podrzat ces njegovu sebicnostdr laganini wrote:..ako je njegov izbor da ga spasimne brkaj stvari..
![]()
case closed

ja pisem o situacijama u kojim jesu roditleji slijedili sebicnu odluku djece, tj. oni su ih zastitili,ali nisam primjetila da isti roditlejii osudju svoju djecu da su sebicnaSocrates wrote:Ja ti ne govorim o tome sta su roditelji radili nego da su punoljetna djeca sama u stanju da takvu zaštitu ili prihvate ili odbiju, tj. da odluče da li će ratovati ili ne.

Indonezijadadojović wrote: 26 May 2019, 12:13 Vidi ovih iz Fiđija. Skoro svi od njih par tisuća bi ratovalo. A i ovi iz Papue Nove Gvineje, tko bi ih uopće išao napadati?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest