Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
rethna wrote: 26 May 2019, 16:21
Hajmo sad opet znacenje i interpretacija dzihada. Udri opet po religiji. :bubica
A sta ovo znaci?
"Kada prodju sveti mjeseci, onda ubijajte mnogobosce gdje god ih nadjete, zarobljavajte ih, opsjedajte i na svakom prilazu docekujte! Pa ako se pokaju i budu molitvu obavljali i zekat davali ostavite ih na miru, jer Allah zaista prasta i samilostan je."
Niko normalan nece ratovati tj prvi napast. Svako normalan i sa Malo duše bi trebao braniti svoje ako je napadnut.
Naslov teme/pitanje u anketi je Malo bezveze. "ako bi došlo do rata".. Odluci SDA da napadne herceg novi i ja bih trebo tu biti dobrovoljac? Ma ne bih se ni po mudima počešo...čak bih jebo majku svakome ko bi podržo taj napad. A biti napadnut, onako kako smo već bili napadnuti, je skroz druga prica. Nit imas izbora nit vremena da razmišljaš.
Ovdje je tema Rat. Devedesetih nije bio rat. Zna se cilj, zna se sta Se radilo. Ono nije bio rat. A ko ga je zaboravio, neka mu se ponovi, meni ga ne bi bilo žao
Duminjo wrote: 26 May 2019, 20:14
Ovdje je tema Rat. Devedesetih nije bio rat. Zna se cilj, zna se sta Se radilo. Ono nije bio rat. A ko ga je zaboravio, neka mu se ponovi, meni ga ne bi bilo žao
Duminjo wrote: 26 May 2019, 20:14
Meni je zao onih koji jos zive u 92.-oj.
I meni je žao glupana koji su zaboravili ko su im komsije
harlekin wrote: 26 May 2019, 15:28
a sta men na zivce idu vako ova istrazivanja
naravno muslimani najratoborniji iako se nitko ne moze sjetit kad to muslimani napali
neku krscansku zemlju,dok krscani ne prestaju stim a opet oni mirovnjaci fini a mi govna ratoborna
"palestinian territories" je zivi dokaz pred ocima svijeta finoce krscana i zidova protiv ratobornosti muslimana.
htjet borit se protiv takvi nije ratobornost nego pravednost,tako da su muslimani u biti najpravedniji
ja osobno da sam sreo kojeg tog istrazivaca bi mu spomenuo blizu rodbinu jer nije napisao Palestina,mogu je izbrisat
s lica zemlje,mogu izbrisat taj dio planete,al uvijek ce bit Palestina i bit zemlja nekim ljudima iako je vidjeli nisu
U pravu si. Samo ne znam kako Turci napraviše onoliki genocid nad Armencima.
Tacno, muslimani ne napadaju krscanske zemlje, ali se rokaju izmedju sebe.
Interesantno je vidjeti da medju posljednjim drzavama gdje bi ljudi dali zivot za domovinu (naravno deklarativno) su one koje su izasle kao gubitnici iz II svjetskog rata.